Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geaniv spune:

quote:
Originally posted by bibitibi

Buna ziua fetelor.Am si eu o intrebare, este cineva pacienta doctorului SORIN BADESCU de la spitalul municipal?
Sunt la a doua sarcina in 27 de saptamani.Primul copil l-am nascut tot la municipal dar cu doctorul BADIU, un doctor extraordinar,dar din pacate atunci cand ar trebui sa nasc eu este plecat in concediu. Va rog sa-mi spuneti si mie despre doctorul BADESCU daca stie cineva de el. Va multumesc mult.

Buna,

Eu am nascut cu medicul Sorin Badescu si este un om extraordinar.Iti recomand sa mergi cu incredere la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitibi spune:

Iti multumesc GEANIV pentru raspuns.Ai putea sa-mi dai mai multe detalii te rog? Cum ar fi daca ai facut cezariana sau ai nascut normal, in ce salon ai stat, cat i-ai dat lui si anestezistului etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fata, eu am fost doar o data la dr zoe chisleag, la biomedica. Mi s-a parut cam "zapauca", dar de treaba. Am auzit de ea ca e f profi. Pe mine m-a linistit f tare, pt ca aveam informatii contradictorii legate de lungimea colului si daca am sau nu iminenta de avort. Ea mi-a jurat ca n-o sa nasc prematur si nu numai ca asa a fost, dar am nascut mai tarziu de termen cu 6 zile:). Multa bafta si nastere usoara si bebe sanatos si papacios!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinapitica spune:

[quote]Originally posted by danutza77

Pentru doinapitica.

Eu merg la dr Rotaru. Sunt f multumita. Sper sa fie asa si pana la nastere inclusiv. Nici nu mai e mult, dpn am 6-10 iunie 2008. revin cu impresii dupa.

sarcina usoara!!

Daniela 32+

Buna dimineata
Va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns.Si eu sunt foarte mutumita de dansul,mai ales ca inainte am avut o deceptie din partea unui doctor care nu stia sa faca altceva decat sa ma sperie:ba ca nu-i mai vede inima batand,ba ca are trisomia 21 si tot felulde sperieturi.Domnul Dr.Rotaru vorbeste foarte frumos ,te incurajeaza si chiar sunt multumita de dansul.As vrea sa va intreb:a-ti facut cumva triplul test?Cum v-au iesit valorile la acest test?Eu am sa am dpn pe 6-7 octombrie,acum am 16 saptamani si astept cu nerabdare rezultatele la triplu test.
Va multumesc din suflet pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza77 spune:

Doina, ti-am raspuns pe mail. Sper sa-l fi primit!

Daniela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emapeltea spune:

buna fetelor. eu am 32 de saptamani si am mers pana la 26 la o doamna doctor foarte zgarcita in informatii....cel mult imi spunea la sfarsit ca e bine. acum merg la dr bogdan calinescu de la polizu. stie cineva ceva de dumnealui? am primit recomandari bune, dar mi-ar placea si parerea cuiva care a nascut cu dansul. multumesc mult
pupici si sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna fetelor,
sunt si eu noua pe aici, insarcinata in 23 saptamani..si la 21 saptamani la eco 3D am aflat ca am si un fibrom pe langa sarcina. as dori sa imi schimb medicul si mi-a fost recomandat dl. dr. posea de la cantacuzino. are cineva ceva date despre dumnealui? sunt un pic ingrijorata si de preturile din spitalul cantacuzino..daca ma poate ajuta cineva..va rog frumos.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoareku spune:

FETELOR CARE SUNTETI DIN BACAU VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE CE PARERE AVETI SAU CE ATI AUZIT DE DNA. DR. HUSZAR1 AM AUZIT CA NU PREA ARE OBICEIUL SA ASISTE LA NASTERI MAI ALES DACA E VORBA DE CEZRIANA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Buna,
Din Constanta pe cine recomandati? Am citit pe listele de medici de pe forum si deocamdata am vazut ca sunt si comentarii pro, si contra, la fiecare. Eu sunt la inceput de drum si as vrea sa fac o alegere buna. De dl. dr. Cocos Mihai stie cineva ? O prietena foarte buna mi l-a recomandat. Dar in acelasi timp, si despre dna Tomescu Aneta am auzit numai vorbe bune. Sunt atat de ingrijorata, ca nu dorm de cand am aflat ca o sa am un bb...
Ce spuneti, fetele din Constanta, aveti vreo recomandare?

Multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ille spune:

Salutare fetelor!

O cunoaste cineva pe d-na dr. Herescu de la Elias/CMU?
Eu sunt acum in 17 saptamani si as ramane la ea, este profesionista, amabila, imi raspunde la toate intrebarile, dar as vrea sa mai aud o parere,doua despre ea.
Este insa o doctorita tanara, nu am auzit nimic despre ea.
Va rog ajutati-ma
multumesc.

Mergi la inceput