Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Buna fetelor ! Sunt gravidutza in 15 saptamini si am nevoie de o recomandare pentru un ginec din Craiova care are obiceiul sa vina la nastere in ipoteza in care este posibila nasterea vaginala.

Daca intimplator cunoasteti asemenea medici , astept recomandarile voastre.

Toriceli 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Fetelor, de Luis Mendez - Medlife, ce spuneti?

Catalina

5+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Buna,
Am fost o data la dumnealui si este OK. Problema este ca asista doar la Medlife, nu mai lucreaza la Sp. Municipal. Inainte ma duceam de cativa ani la pr. Hudita, care este bune si dumnealui doar ca este cam scump si daca ai o problema nu poti ajunge usor in contact (iti da nr. de telefon de la spital unde nu raspunde nimeni ...).
Ti-l recomand pe Mendez dar trebuie sa nasti la Medlife unde cam costa ...(vezi pe www.medlife.ro)
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumiver spune:

Buna, dragilor mamici, actuale si viitoare!
Eu ma incadrez in a doua categorie :) si vin cu o rugaminte/intrebare, mai ales pentru mamicile din Targoviste:
tot de la voi am aflat ca dl. doctor Florescu este un medic bun, recomandat de voi, de aceea va intreb unde-l pot gasi, unde are cabinetul? Ce-mi mai puteti spune despre evolutia sarcinii voastre si daca ati nascut aici, la spitalul nostru judetean?
Asa cum v-am spus la inceput, sunt o viitoare mamica si... caut sa fiu incurajata, imi este teama de nastere.
Va multumesc!
Veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

buna fetele.....cine stie ceva despre dna doctor alina craciun de la cmu? ca nu prea gasesc despre ea mai nimic...nimeni nu a nascut cu ea??? astept sa vad ..dc da cineva de veste...pt ca eu cred ca e posibil sa am simptome de graviduta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi_ spune:

dr. claudia sai polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi_ spune:

am doar 17 saptamani,si dr sai mi-a urmarit sarcina de la inceput.Sunt incantata de ea! poate cineva sa mai imi dea detalii despre ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Doctorul Mircea Poenaru de la maternitatea Bucur - vi-l recomand cu toata increderea si caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda27 spune:

buna! sunt insarcinata in 20 de saptamani si merg la dna dr Corina Grigoriu- CMU/Municipal.
imi poate da cine mai multe informatii referitoare la ea? Eu sunt multumita pana acum insa s vrea sa aud si alte pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by anda27

buna! sunt insarcinata in 20 de saptamani si merg la dna dr Corina Grigoriu- CMU/Municipal.
imi poate da cine mai multe informatii referitoare la ea? Eu sunt multumita pana acum insa s vrea sa aud si alte pareri

Buna, eu nu am nascut cu ea ci cu dr. badiu. Dar am vazut-o pe la municipal si mi-a dat impresia unei profesioniste plus ca este si draguta, amabila...
Am o colega de odisee care a nascut cu ea si mi-amintesc ca in ianuarie cand a fost municipalul - sectia obstretica-gineco. - inchis, dr. corina grigoriu a sunat-o pe pacienta ei sa-i spuna ca este inchisa sectia si trebuie sa stea cuminte in pat ca sa nu nasca in urmatoarele zile pana se deschide sp.

Oricum, eu am fost foarte multumita de asistentele de la travaliu si de conditiile date de municipal.
- sarcina si nastere usoare-usoare!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput