Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanamami_16 spune:

dupa cum am observat, mai toate fetele recomanda medici de la Maternitatea Giulesti. eu sunt 4s, sunt inca in faza analizelor, dar peste 2 saptamani va trebui sa merg si sa-mi aleg dr-ul. cu siguranta voi merge la Giulesti.
eu sunt putin anormala (cred) si as vrea ca medicul care imi va urmari sarcina si cu care voi naste sa poata sa imi raspunda la telefon oricand am o problema, sa-mi lamureasca toate dubiile si mai ales sa il observ ca isi da interesul.
pe cine imi recomandati in acest sens de la Giulesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaude76 spune:

Eu am avut prima intalnire cu dr. PROTOPOPESCU DENISA (Medsana). Ce imi puteti sapune despre dansa? Mentionez ca am probleme de infertilitate si am mare incredere in experienta doamnei doctor.
Merci mult fetelor si .... bafta tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Cine recomanda un medic bun din Braila?Va rog mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Stefania Tudorache Sp. nr 1 Craiova

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinapitica spune:

Buna
Sunt si eu noua in forum.Am 14 saptamani de srcina si as vrea sa va intreb daca stiti ceva despre acesti medici:Dr.Mitran -maternitatea Giulesti si Dr.Rotaru Octavian-spital Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamkrys75 spune:

bine v am gasit!sunt noua pe acest forumsi as vrea sa stiu si eu de dc.Zaimi de la mat.bucur stie cineva?va multumesc!

kamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibitibi spune:

Buna ziua fetelor.Am si eu o intrebare, este cineva pacienta doctorului SORIN BADESCU de la spitalul municipal?
Sunt la a doua sarcina in 27 de saptamani.Primul copil l-am nascut tot la municipal dar cu doctorul BADIU, un doctor extraordinar,dar din pacate atunci cand ar trebui sa nasc eu este plecat in concediu. Va rog sa-mi spuneti si mie despre doctorul BADESCU daca stie cineva de el. Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza77 spune:

Pentru doinapitica.

Eu merg la dr Rotaru. Sunt f multumita. Sper sa fie asa si pana la nastere inclusiv. Nici nu mai e mult, dpn am 6-10 iunie 2008. revin cu impresii dupa.

sarcina usoara!!

Daniela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fata spune:

Buna tuturor,sunt o viitoare mamica in 12 saptamani si as vrea sa intreb daca stie cineva ceva ,despre doamna dr.Chisleag de la Filantropia.
Sarcina usoara tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mohaela2003 spune:

salutare! si eu sunt tot noua pe forum si as dori sa stiu dc mai merge cineva la Galearschi Iasi.as dori cateva informatii legate de nasterea cu el dc este cineva........va rog mult. Sunt graviduta in 25 sapt. si voi avea o fetita . Va multumesc pt intelegere.

Mergi la inceput