Mamici din Tg-Mures (2)
Raspunsuri - Pagina 19

ooana spune:
Fetelor...va doresc o saptamana frumoasa!
...am auzit ca aveti o vreme de invidiat
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Biancas spune:
Aura, noi am fost vineri si sambata dar sambata nu a fost vreme buna. Duminica nu am fost ca am avut scoala si sotul meu a lucrat.
Fain te-a aranjat strengarul
O saptamana frumoasa tutror.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

OanaRusu spune:
Aura, tare de tot puitzul tau !!
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

OanaRusu spune:
Fetelor, plec in concediu - sper sa va gasesc la un nou capitol - Bianca, poti sa faci tu? Sau Carola?
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Fetelor, plec in concediu - sper sa va gasesc la un nou capitol - Bianca, poti sa faci tu? Sau Carola?
Vacanta placuta iti dorim.
Stai linistita, ai sa ne gasesti.

alessia105 spune:
Buna fete dragi ....scuze ca dau buzna aici in "casutza " voastra de suflet ..dar as avea o rugaminte la voi ...
Orgaizam o strangere de semnaturi pe suport de hartie pentru proiectul Babyklapper ( amanunte puteti gasi la generale stcky sau la semnatura mea ) si as vrea sa va rog daca vreuna /mai multe dintre voi ar putea sa ne ajute sa stranga semnaturi in orasul sau sau in zona sa... .procedura este simpla ....Exista o listutza care eu v-o trimit la un e-mail indicat de voi ( pe privat ) ..pe aceasta se strang semnaturile ...apoi trebuie trimisa postal(sau vedem cum ne adunam ) la o adresa comunicata de noi .."un fel de cartier general " unde sunt porcesate si indosariate pentru a servi ca suport atat pentru crearea unei legi sau schimarea legii , dar si pentru a ne alia cu fundatii de specialitate care ar putea sa ajute la implementarea sistemului si in Romania , contribuind astfel poate la reducerea atator nenorociri care din pacate au ajuns aproape saptamanale .
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa !
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

kover spune:
oana:concediu placut,ne "descurcam" noi pe aiciaura:tare puiutul taubianca:cum a fost prima zi de lucru?olim:mi-e mila de soacra-ta!mai are puterea sa adune stirile de pe DC?dupa citisi
a primit pe aici?curajoasa soacra,sau putin masochista?criss:cum a fost ziua lui Alex?

canuta-om-sucit spune:
Oana distractie placuta in concediu!!! Abia astept sa plecam si noi.
Fetelor ieri am aparut pe toate canalele de stiri locale, ca Dimitrie a dat startul la Crosul Pro Europa. Era acolo cu prefectul, cu presedinta Cons Jud. Ce sa va spun eram asa de mandra de spuneai ca fac poc daca ma atingeai
.
Cand o punem de o intalnire astea ramase in oras?!Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

olim spune:
salutare tuturor
fetelor, eu cred ca dca totul e bine pe 1 iunie ne putem intalni, voi ce ziceti
va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa+12

kover spune:
aura:o sa urmaresc simbata la retrospectiva stirilor,da de o sa-l vad pe titirezul tauolim:ramine deci in 1 iunie(vineri)?deci,pe 1 iunie la........?