Mamici din Tg-Mures (2)
Continuam ce a inceput aici: (1)
Bun venit la capitol nou
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
Raspunsuri
Criss75 spune:
Buna dimineata, si o saptamana frumoasa va doresc.
Mai fetelor, azi dimineata m-a luat asa o ameteala si o senzatie de greata, cara n-a durat decat cateva minute, vreo cinci, dupa care mi-am revenit. Daca ma gandesc bine, exact asa m-a simteam cand eram insarcinata cu Alex.
Criss75 spune:
Tocmai m-au sunat de la AUCHAN, sa merg vineri la interviu. Nu stiu daca fac o prostie sau nu, ma gandesc ca n-am ce pierde, singurul avantaj pe care-l am aici unde lucrez, ar fi programul de la 7-15, insa daca dincolo ar fi salariul mai mare(sa se simta la buzunar ), mai ca m-as duce.
olim spune:
salutare tuturor
fetelor va doresc o saptamana frumoasa tuturor
am avut un wek aiurea, adica nu m-am simtit bine deloc, mai mult am stat in pat si la wc, dar asta e
criss, poate ne dai o veste buna
eu cred ca merita sa incerci, ca poate iti ofera ceva mai multi bani.Sa ne spui cum a fost.
va pup pe toate
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Mai fetelor, azi dimineata m-a luat asa o ameteala si o senzatie de greata, cara n-a durat decat cateva minute, vreo cinci, dupa care mi-am revenit. Daca ma gandesc bine, exact asa m-a simteam cand eram insarcinata cu Alex.
Cat timp ai acuma? Ar fi super sa-ti pui la semnatura... ca-s tare nostalgica cu sarcina
din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
Olim, sanatate
Ma bucur ca ati venit la capitolul nou
din 21 iunie 2006
olim spune:
pai vineri am facut 8 saptamani.
Am uitat sa o pun...scuze
Vineri am fost si dupa analize, si se pare ca au iesit toate foarte bine
+8
OanaRusu spune:
Olim, sper sa mai ai doar cateva saptamani grele, apoi doar burtica sa fie grea sau cu greutate doar e ff importanta!!
din 21 iunie 2006
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by olim
criss, poate ne dai o veste buna
Da, poate va dau o veste buna...in sensul ca imi schimb locul de munca !
In legatura cu cealalta "veste buna", sper sa fie doar o consecinta a stresului din ultima vreme si a curelor de slabire.
Olim, ai grija de tine si de burtica.
Sanatate multa!
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusuquote:
Originally posted by Criss75
Cat timp ai acuma? Ar fi super sa-ti pui la semnatura... ca-s tare nostalgica cu sarcina
Si eu sunt nostalgica...dar prefer sa raman cu nostalgia, cel putin deocamdata. La mine nu e vorba de sarcina (sper)!
OanaRusu spune:
Scuze Cristina !!
Is cam nauca...
din 21 iunie 2006