Mamici din Tg-Mures (2)
Raspunsuri - Pagina 18

OanaRusu spune:
La multi ani Alex
Sa cresti mare si sanatos si la punga gros
(asta ca sa rimeze, ca oricum banii.... okiul stiti voi cui )
Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

olim spune:
sa se predea informatorii soacrei mele de pe DC
nu pot sa cred, ca m-a sunat soacra, si voi nu ziceti nimic
va pup pe toate+11

OanaRusu spune:
Tu Olim.... raspunsul "sa-si faca cont pe DC" e suficient
Adevarul e ca am o soacra super.... asa ca zau dc stiu ce sa-ti spun...
Imi pare rau ca nu va intelegi - eu am avut pb cu mame de "fosti" - si stiu ca era tare-tare nasol...
Eu te intreb, insa, cum te simti burtica?
Azi a venit o vecina acasa cu bebeul - nascut pe 6 mai - si atata de scumpic era mititelul !!!
din 21 iunie 2006

canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Da au inflorit si deja cred ca s-au ofilit bujorii de la Zau .
La Cupola e acolo langa podul Mures cum te duci spre Unirii.
Care vreti evenimente in Mures, maine e seara de blues in Club Jo e recital Vali "Sirblues" Racila.
Ati fost in noul club deschis Jazz?! Am auzit ca e super atmosfera si cu muzica buna, ca pentru noi, nu din aia de sa iti zdruncine creierii.
Ce mai spuneti de intalneala?!Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusuLa multi ani Alex
Sa cresti mare si sanatos si la punga gros
(asta ca sa rimeze, ca oricum banii.... okiul stiti voi cui)
Multumim mult.

kover spune:
in loc sa fiu afara cu tati si cu Robert stau cu Kristian in casa,pt. ca a adormit si nu am m-ai putut sa-l trezesc.simona:bine ai venitbianca:va fi greu sa te rupi de Daniel.in legatura cu olita stai linistita ca Robert are 2,5 ani.oana:noi nu m-ai facem copii din mai multe motive:si virsta, mi-am dorit 2, am si probleme de sanatate.ma bucur enorm ca am doi si ii multumesc Celui de Sus,si medicului meu .aura:despre clubul de pe str. sinaia e vorba?si eu am auzit ca e super;e acelasi DJ care a fost la Apollo.criss:la capitolul grasa eu sint locul I in top;am 1,65 si 70-71kg.dar la mine nu e "mostenire" de la sarcini.eu am iesit din spital cu cit am ramas gravida.eu am acumulat 14 kg.in 4 ani, un rol au jucat si tratamentele pt. fertilitate.

Biancas spune:
Ati auzit de noul restaurant de la Weekend "Pescarusul"? Am auzit ca podeaua e defapt un acvariu urias in care sunt pesti exotici.
Trebuie sa merg cu Dani caci cred ca e interesant.
Aura, multumesc, de info, nu imi place jazz-ul din pacate.
Olim..te-a sunat soacra . la cat mai multe apeluri din partea ei. Eu ma inteleg f bine cu a mea.
Restul va , va doresc o saptamana frumoasa.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

OanaRusu spune:
pupici si tie Olim!!
din 21 iunie 2006

canuta-om-sucit spune:
Superrrr!! Trebuie sa mergem si noi cu Dimitrie acolo daca sunt pesti. E innebunit dupa ei. De fiecare data cand mergem in Real ajungem si la magazinul de animale, unde e super incantat. Arata la toata lumea "teshti! teshti!", sambata a luat o fetita de mana si a inceput sa o traga la acvariu sa ii arate pestii.:))
Am fost in Jazz. Supeerrr! Mi-a placut foarte mult, muzica buna, am dansat ne-am distrat... lume de toate felurile, am vazut si o faza destul de nasoala, dar sa spunem ca era justificata, oricum per total, o seara reusita.
Am fost ieri in Weekend. Care ati fost acolo sigur m-ati vazut. NOi eram aia cu banditul urlator care vroia sa stea in apa. Mi-a intrat in bazin imbracat. Am spus ca o iau razna. Mergea in vadurile alea de langa bazin care au putina apa, alea cu apa imputita unde intra toti cu picioarele, alerga si se arunca pe jos pe acolo, am spus ca fac cu nervii. Pana la urma am trecut la artileria grea si l-am scos pe inamic din apa, cu urlete bineinteles, si l-am imbracat in tricoul meu si acasa. Nishte urlete ce scotea, teroare. Nu stiu ce o sa ma fac la mare cu el. E mort dupa apa.
Cam atat despre noi!
Va pupam!Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.