Mamici de martie - aprilie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
karra80 spune:
Da dar cnd suge de la san de obicei nu prea trag aer......dar e bine sa fie tinuti macar un minut doua.....in mama si copilul zice ac daca in primul minut nu ragaie inseamna ca nu simt nevoia.... a mea si daca o pun pe burta mea sau pe burtika pe pat mai repede da aerul afar decat pe umar.....
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
diana_jors spune:
tzuna: cand citesc povestea ta imi aduc aminte de chinul prin care au trecut ai mei cu sora mea... tot asa plangea si ea toata ziua, si pana la urma dupa cateva luni, cand au inceput diversificarea, s-a constatat ca de fapt era alergica la orice fel de lapte (mai apoi si la fainoase si cartofi). Dar se stia ca are o problema (chiar daca nu se stia exact care) pentru ca avea kk de alta consistenta decat normala. Mama spune ca atunci cand o durea burtica isi freca unul de altul calcaiele.
Diana 39+ cu Mihai-Alexandru
AMR 6 zile
cria_bv spune:
Bravo Loina iti tinem pumnnii maine pentru marea intalnire
Iunita bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca fetita frumusica foc.
Cria38+ cu Vlad
Tanya spune:
quote:Bravo ai luat ceea mai buna decizie!...multa bafta
Originally posted by loina_ln
gata, am reusit!!!!!!!
mi-am schimbat doctorita. nu m-am mai dus la cea care nu vroia sa imi fac nimic ca cica:"nu este copilul pregatit"
am fost la alta, am facut eco si mia zis ca BB are cam 4,5kg, este ff mare si nu am nicio sansa sa nasc normal. la BPD are 11cm. intrebarea mea este "ce dilatatie imi trebuia ca sa poata iesi un cap de 11 cm?"
asadar, maine dimineata ma internez iar joi, la fix 41 sapt., imi face cezariana. sunt asa de bucuroasa. o sa imi vad si eu in sfarsit piticul...
cand ma gandesc ca peste 2 zile nasc..... am niste emotii...
cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"
Fetelor ce sa fac ca baietelul meu dupa ce a supt pe la 4 parca ii fierbea burtica, avea gaze, plangea, sab simplex nu l-a ajutat cu nimic...e posibil sa fi mancat eu ceva care i-a facut rau?...am voie iaurt cu fructe si compot de visine?
iunita spune:
Multumim frumos de primire.
Acum sa ne integram... si incep cu o intrebare: puiutii vostrii dau capsorul pe spate cand plang? ca pe mine m-a zapacit mandra.. are momente in care nu o pot lua din patut de cat de arcuita sta.. si uneori si la baita face la fel..iar azi , ii era foame rau si eu o schimbam si nu am putut sa ii pun pampersul pt ca imi era frica sa nu isi rupa gatul...
are mama o fetita frumusica foc...
gabdyd spune:
Salutare fetelor,
am ajuns si noi acasa, sper ca nu am gresit plecand asa devreme, am plecat la cerere.
Pe bb o cheama Rianna-Elena,am nascut natural fara peridurala , si a avut apgar 10.
Multumim tutror celor care ne-au felicitat,
si
pentru cele care urmeaza.
Multumim Roxi pentru pus in listuta ,
Mda , nici eu nu am putut da de dr, si, in buna traditie, cred ca o sa mai astept pana postez povestea nasterii.
Va , scriu din picioare, cocosata ca inca nu prea pot sta jos, si trebuie sa fug la bb.
Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007
paxela spune:
Felicitari noilor mamici
pentru viotorele mamici
o sa incerc asa rapid sa raspund la ce imi amintesc
pentru cosuletele de pe fata eu i-am dat cu ceai de galbenele si musetel amestecate si sters cu fasa sterila, si a avut efect
Bravo Loina bafta si refacere rapida
Iunita bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca fetita
karra si noi suntem la fel cu mesele titzi si humana, si eu cam tot atat scot la muls, dar pe ea pare sa nu o sature caci dupa 150 ml de piept, in 30-35 min de cand a terminat de papat urla de foame, daca papa doar bibe variaza intre 80 si 120 ml, iar daca papa titzi si bibe atunci papa 60-80 ml de biberon
s cam ata am voie deocamdata ca ne supara coliceii
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
elyanne spune:
quote:Raspund si eu cand dorm teroristii si e mandra la gradinita
Originally posted by mirandolina
Elyanne, am citit povestea nasterii gemenutilor si mi-a pacut tare muuult si ma intreb cum naiba ai timp de trei copkii si sa ne mai si raspunzi tuturor pe forum. Si mai am o intrebare, ceva mai punctuala de data asta: ai nascut la Municipal? Daca da, inseamna ca dr tau a avut grija si de mine cind m-am trezit bagata in ceza. E un dragutz si m-a operat clasa I
Am nascut la Cantacuzino, e vorba de alt dr. Ciulcu, dar dr. de care zici cred ca este tatal doctorului meu ... eu asa am retinut, ca tatal lui este tot dr. ginecolog, la Municipal.
elyanne spune:
Am fost la dr. si nu m-a taiat... asa ca am scapat de un stres
Nu sunt singura cu problema asta in ultumul timp... se pare ca firele sunt "defecte". Nodul e tot acolo dar astept sa se topeasca, sa cada... Si sa dau cu crema de galbenele sau o crema cicatrizanta...
Apoi, iar la consultatie peste vreo 2-3 sapt. pt. analize, pt. ca trebuie sa-mi pun sterilet... Asa ca o sa ma tot plimb pe la doctor... distractiv, ce sa zic.
Mi-a spus de trei feluri de sterilet... cu fir de cupru, de aur si cu progesteron... ultimul ar fi cel mai bun.. Este vb de Mirena. Asa ca m-am hotarat sa il pun ce asta.
Tzuna eu am iesit azi pe la 14:30. M-am uitat dupa voi... Maine cred ca ies la fel, pt. ca pe la 11 merg cu baietii la pediatru... sunt cam muciosi si vreau sa stau linistita ca nu e nimic grav.
Joi nu stiu cum o sa iesim... scriu pe forum...
Imi pare bine ca s-a mai linistit Maria.
Si stai linistita, ca nu esti exagerata... este normal sa-ti faci griji pentru bebelina... Daca erai nepasatoare era ceva in neregula... si sa aveti numai zile si nopti linistite de acum incolo.
gabdyd bine ati revenit acasa.
... fug la baita... intai mandra, apoi baietii... mai scriu maine (sper sa ma lase baietii )
mirandolina spune:
Asa deci, Ciulcu junior si senior ... Au facut treaba buna amindoi
Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007