Mamici de martie - aprilie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
ioanaradu spune:
tzuna ai incercat sa o plimbi pe maria cu caruciorul prin casa? daca afara tace poate tace si in casa. eu asa am facut intr-o zi cand nu ma mai intelegeam cu matei. el de fel e cumintel dar are zile cand nu ma inteleg cu el si pace. asa ca intr-o astfel de zi, cand nu stiam ce sa-i mai fac, l-am pus in carucior, l-am invelit cu o paturica si asa am stat si eu linistita vreo 2 ore in fotoliu, miscand trasurica.
revin si eu cu o intrebare:
NU ESTE NICI O MAMICA DIN ZONA RAHOVA - SEBASTIAN???? Eu cu cine mai socializez in parc???
va pup!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze noi cu matei la baita
poze noi ... la 1 luna
mirandolina spune:
Buna, fetelor! Am recuperat cam pina pe la mijlocul cap trecut, mai mult n-am cum ca n-as mai reusi sa postez niciodata, nu mai reusim sa tinem pasul cu voi
Sper sa fiu mai prezenta pe aici sa va dau sfaturi, am vazut citeva fete in vizita la mamici de ianuarie - februarie, asa ca daca pot sa predau din vasta mea experienta de doua luni, intrebati-ma. Va raspund printre picaturi.
Maya a implinit azi doua luni si o zi, avem 4900 g si 57 cm, maninca ziua din 2/2 si noaptea cam la 3-4 ore. Sunt cam chiauna dar inca ma descurc.
fetele! BINE ATI VENIT PE LUME, BAIETEI SI FETITE!
BAFTA LA NASTERI!
Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
mirandolina spune:
De Crina_mio ce stiti? Am inteles eu bine Crina, esti din Rucar? Mai aveam si eu ceva rude acolo
Elyanne, am citit povestea nasterii gemenutilor si mi-a pacut tare muuult si ma intreb cum naiba ai timp de trei copkii si sa ne mai si raspunzi tuturor pe forum. Si mai am o intrebare, ceva mai punctuala de data asta: ai nascut la Municipal? Daca da, inseamna ca dr tau a avut grija si de mine cind m-am trezit bagata in ceza. E un dragutz si m-a operat clasa I
Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Rebiana27 spune:
Noapte aproape alba! Luca a adormit relativ repede dupa baie aseara ceea ce prevestea o noapte ok... Dar de unde! S-a trezit la o ora si jumatate pentru papica si apoi a stat cu ochii pe mine pana la 4 de dimineata. Credeam ca-mi pica ochii de somn. Am incercat de toate: plimbat prin casa in brate, cantat (el se linisteste cand ii cant o anumita melodie), mancat, tinut pe burtica, schimbat mai des decat credeam vreodata ca pot schimba copilul si nimic. Intr-un final a adormit, tot in brate, leganat, pana pe la 7. Nu plangea mereu in tot acest timp doar era marait si daca il puneam sa doarma incepea plansul. La un moment dat mi-a fost rau, cred ca mancasem ceva aiurea si plus neodihna... si l-am lasat cu sotul un sfert de ora.
Astazi suntem bine, a mancat, a dormit bine, vedem la noapte ce urmeaza.
Pozitiile recomandate de Jaana le aplicam si eu fara sa stiu de ele de la dr sau altcineva, pur si simplu mi s-au parut mie bune pt scos aerul inhalat la masa. Numai ca la mine Luca nu plange dupa masa de colici ci chiar in timpul ei. Asa ca ii scot aerul ca sa nu planga si intre mese. In plus de ce a spus Jaana eu il mai asez pe burtica mea, eu nefiind complet culcata pe spate si il bat usor pe fundulet. Bataia pe fundulet a fost initial o joaca pt ca-i spuneam ca daca nu se potoleste o sa-l bat la fund si in acest timp il bateam usor pe fundulet. Vazand ca se calmeaza am folosit acest lucru si dupa aceea.
FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT IN TIMPUL CAND N-AM MAI INTRAT! SANATATE VOUA SI BEBICILOR!
PENTRU FETELE CARE VOR NASTE CURAND!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
RaisaFudulu spune:
iunita bine ai venit...normal ca te primim cu bratele deschise...sa-ti traiasca bebelul si sa va bucurati sanatosi de el
Diana proaspata mamica de RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Gravidutelor azi nici o surpriza...haideti ca avem majorete pentru voi
Eu sunt foarte fericita ...Raisa mea a inceput sa traga la tzitzi.....de ieri dupa baita am inceput sa mancam numai tzitzi fara sa ma mai mulg si sa-i dau completare....problema este ca stam cam mult la tzitzti dar nu ma deranjeaza ca deja m-am refacut dupa operatie si nu mai imi este greu sa o tin in brate.....
Azi am stat si noi aproape 45 minute afara mai stateam dar s-a pus vantul si pediatra mi-a zis ca acum cat e mica sa ma feresc sa ies pe vant.....cel mai nasol a fost cucaruciorul ...bine ca a fost mami cumine ca nu ma descurcam...ce ma fac dupa ce pleaca si ma lasa singura
Fetelor voi ce mai mancazti ca nu mai stiu ce sa mai mananc sa nu cumva sa-i faca rau fetei
Karra super dragut filmuletul....inca o data va felicit pentru comoara voastra si iti multumesc pentru telefon atuinci cand eram la spital ca nu cred ca am facut-o pana acum
RaisaFudulu spune:
Am uitat sa va spun am stabilit si noi botezul...pe 20 mai...nu prea imi place ca e duminica dar nu am gasit sala libera asa ca ne-am multumit si duminica
karra80 spune:
Diana si de la noi.....imi pare rau ca nu am mai avut timp sa mai dau decat acel tel...as fi vrut dar acum ca esti mamica intelegi cum stam cu timpul liber......
referitor la mancare...eu am cam mancat orice in afara de: ciocolata, varza, fasole,mazare, conopida, sucuri cu acid.....
In rest am mancat mere, pere, cate o mandarina,....si mancare orice in afara de cele de mai sus...si beau ceai de chimion...si multa apa plata...am vaz ca nu a afectat-o nimik pan acuma....ba chiar de cand cu fructelel si ceaiul de chimion nu o mai doare asa de tare burtika....
Ce e mai rau ca nu mai am lapte...ii dau doar noaptea si dimineata si inca o data sau de 2 ori pe zi ...ca ma mulg sa vad cat ieses...si max daca pot scoate 90-100 ml asta dupa ce nu suge vreo 6 ore...asa ca papam milumil...si de cand ii dau cu biberonul chiar si cel muls de mine...manaca in max 10-15 min cam 120-150 ml si e mult mai linistita si doarme mai bine.....
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
loina_ln spune:
gata, am reusit!!!!!!!
mi-am schimbat doctorita. nu m-am mai dus la cea care nu vroia sa imi fac nimic ca cica:"nu este copilul pregatit"
am fost la alta, am facut eco si mia zis ca BB are cam 4,5kg, este ff mare si nu am nicio sansa sa nasc normal. la BPD are 11cm. intrebarea mea este "ce dilatatie imi trebuia ca sa poata iesi un cap de 11 cm?"
asadar, maine dimineata ma internez iar joi, la fix 41 sapt., imi face cezariana. sunt asa de bucuroasa. o sa imi vad si eu in sfarsit piticul...
cand ma gandesc ca peste 2 zile nasc..... am niste emotii...
cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"
RaisaFudulu spune:
Haide Loina_In iti tinem pumnii
Karra pe mine m-a ajutat mult tel tau cat despre timpul de cand cu meseria de mama am vazut.....Cand bebe suge doar tzitz voi ii mai tineti sa ragaie..sa scoata aerul?????