Piticodromul de sept-oct 2005 (177)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Cucu - bau !

Mai dau si eu cite un semn de viata ;desi pic de somn si copiii mei dorm linistiti prefer sa mai trag cu ochiul pe aici.

Iezii mei sunt iar pe tratament cu antibiotice dupa ce au facut vreo 2 zile febra din cauza amigdalelor .In rest sunt bine amindoi ,numai mie mi-e cam greu cu 2 acasa .In ultimile zile ma cam doare spatele cumplit si cea mai mare greseala pe care o pot face e sa stau intinsa in pat ,pentru ca dupa aia nu mai pot merge deloc.

Tudu e la fel de dependent de mine ,incit nu vrea sa se mai joace daca nu stau sa ma uit la el ,linga el ,nu accepta mincare de la bunici daca sunt si eu prin preajma,nu ma lasa sa dorm cu spatele la el ,trebuie neaparat sa ma tina de mina si eu sa tin o mina pe el (dragoste mare ,nu gluma ).A invatat si el citeva cuvinte:mati(desene animate),cucu(sucul),copiii,cati(carte),papa(bec),kaka .E ahtiat dupa masina ,ar vrea sa fie plimbat non stop .

Meme ,mare dreptate ai cu bagajul copiilor .Eu deja ma gindesc ca ar fi cazul sa ii iau un rucsacel lui Mihnea si sa inceapa sa isi care singur in spate ce e al lui .

Sa va zic citeva perle scoase de cel mare:la gradi, despre meseriile parintilor ,educatoarea il intreaba ce face tati ;raspuns :"tati face bani" .Intr-o dimineata se uita la reclama cu napolitanele Nesquik si numai il aud ca zice :"Vaca face lapte,gaina face oua,maimuta face banane fara coaja ,iepurasul face nesquik ".Iar in alta zi ,vizionind reclama la ciocolata Milka ,dupa acelasi rationament de mai sus a ajuns la concluzia ca "celelalte"(nu stia cum se numesc animalutele) fac ciocolata .
Uneori il alint spunindu-i printisor ,iar el imi zice ca tati e printul meu ,iar el e printul cel mic .

GABI33+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, ce sincer a fost Mihnea: "Tati face bani !!"
.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Yuhuuu...

Am luat si sala (24 pct ) si orasul... Sunt cazuta in extaz .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Felicitari Irina!

Mergi la inceput

Pe mine ma bantuie rau de tot astenia de primavara! Se manifesta ca o leneeee....
In alta ordine de idei, i-am dat consortului subiect de meditatie: ma bate gandul sa emigram in NZ si are tema de casa sa se intereseze ce si cum si sa faca in asa fel incat sa se califice pentru viza si sa-si gaseasca job acolosilea. Deja ma visez peste 5 ani in vernada inflorita, intretinuta de barbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Irina , felicitari !

GABI33+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Va multumesc pentru laudele fluturasului meu, sunteti dragute ca de obicei. Pt fiecare din voi un mare M-ati facut sa ma simtCateodata zic, ei asa ni se pare ca e a noastra, dar daca ziceti si voi, va cred pe cuvant .Irina 81, ziceai ca nasa seamana cu oana cuzino,mie nu mi se pare dar o sa-i transmit, cred ca e un compliment, mie imi place tare de oana C.Kristinutza fii tare, suntem alaturi de tine b irina c, felicitari Trebuie sa ne dai de baut Asa, acum sa va zic ce am facut la alergolog.Dupa ce am asteptat vreo 2 ore, desi aveam programare, am intrat si i-a facut dr niste teste. A zis ca are un teren atopic alergic si ca dupa teste ar fi alergica la praf, polen, microbi, pisici si inspecial la mucegai . Despre astm a zis ca fiind alergica e f probabil sa dezvolte si un astm mai sever si ca este indicat sa faca niste vaccinuri Drept pt care sunt posesoarea unui morman de retete cu o gramada de vaccinuri si medicamente antialergice si sunt complet debusolata ca nu stiu cum sa-i dau eu atatea kestii In fine, e al doilea dr care-mi spune astea , asa ca ..inseamna ca o fi... Se zice ca e f bun , conf.dr si braila, galati si bacau vin la el, eu nu mai merg si la altul ca zapacesc copilul cu toate testele astea.Cam atat am de zis la prima strigare, va pup pe toate Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Am vazut si eu niste copii frumosi,un fluturas motat dulce foc si pe Victor care are niste ochi superbi,Anto, e un dulce.
NICOLE sper ca e totul in regula,tin si eu pumnii
GABI si IAris ,daca e intrebat:ce aduce tati de la lucru:raspunde ca bani,stie el ce stie,ca doar vede si el ca mami dospeste acasa ca un cozonac si e clar ca nu pot iesi bani din asta.
IRINA,waw, pai esti suipertare felicitari si pupici zambaretzului
INA<nu te cred ca ti-ar place sa stai acasa si sa fii intretinuta,ca tare te vad activa si muncitoare,dar sper sa ti se realizeze visul cu casuta plina de flori
KRISTINUTZA,eu zic ca nu banii sunt importanti ci linistea ta.Poate totusi gasesti ceva care sa mearga pas in pas cu ce iti doresti tu si lasa tzigarile "ca nu E bune"
Iaris e la mama,ma termina,nu mai vrea sa doarma la pranz desi stam afara de la 10 la 12 zilnic,iar de la 15 la 19 iar iesim.Azi a facut un circ,abia a reusit mama sa il adoarma pe la 16:30.Si inca ceva,cata apa beau copiii vostri ca IAris bea cam 1 litru pe zi, si asta e minim,uneori ajunge sui la 1,5l;plus laptele.Suc nu bea de nici un fel insa mananca ciorbe,mie mi se pare mult.Nu mai fac fata cu pampersii ca e ud imediat.Am gasit si noi o gradi particulara cu predare in limba engleza si maine socrul meu va vorbi cu directoarea pe care oi cunoaste,poate amsanse sa il trimit cateva ore pe zi.Programul e de la 8 la 18 si pretul e de vreo 35oron,mi se pare ok fata de ce ziceau fetele pe aici.Asa ca tineti pumnii sa mergem si noi la gradi.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Saru'mana de urari ! Normal ca dau de baut

Nicole tin pumnii sa fie bine.

Norina poate daca faceti vaccinurile scapati de toate problemele. Bafta !

Kristinutza daca te consoleaza cu ceva sa stii ca si eu am avut aceiasi senzatie dupa cateva luni de munca, unde mai pui ca acum e si primavara. Fruntea sus, o sa treaca.

Ioana ma bucur tare mult ca Mirunei ii prieste acasa cu bona. . Ce face bblina2?

Am vazut si poze cu copii frumosi ca nu mai stiu pe care sa-l laud mai intai.

Si eu stiu ca este foarte grea la stomac ccc carnea de miel.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinela79
INA<nu te cred ca ti-ar place sa stai acasa si sa fii intretinuta,ca tare te vad activa si muncitoare,dar sper sa ti se realizeze visul cu casuta plina de flori

ba mi-ar place, dar nu cred ca e realizabil decat poate intr-o alta viata

Mergi la inceput