Piticodromul de sept-oct 2005 (177)
Raspunsuri - Pagina 10
jadi spune:
Pe veranda dupa o munca pe plantatia de coca, habar nu am ce se cultiva pe acolo
.
Felicitari Irina, acum sa ne anunti cand iei si permisul!
Deni &
Vlad & Tudor
nicole74 spune:
Multumesc mult pentru incurajari. Am fost la eco. BB e bine, e acolo, a crescut de miercuri. Arata ca de varsta sarcinii, insa eu tot sangerez usor.
Nicole
7sapt&Ioana Alexandra
poze
kristinutza spune:
la skarbiciu a fost o vineri 13 nebuna-nebuna, s-a lasat cu 3 concedieri, iar eu m-am ales cu un avertisment scris
. mergem inainte ca soldatul sovietic.
irina, te-am felicitat deja pt reusita
. sa conduci sanatoasa!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
jadi spune:
Ma bucur sa aud vesti bune Nicole!
Kristinutza da' ce ai facut de te-au avertizat?
Deni &
Vlad & Tudor
mary ilie spune:
Buna dimineata, piticodrom
Irina, bravo! Felicitari!
Nicole, tinem pumnii sa fie totul bine !
Ma bucur ca BB e bine si creste frumos
Eu am avut-o pe mama la mine 2 saptamani, dar parca tot mai bine e singura- sau deja m-am obisnuit asa......ca au aparut discutii, normal, legate de copil, care dupa 2 zile de stat cu mamaie avea deja alt comportament, urla de mama focului daca disparea mamaia pana la baie, tot ce vroia el trebuia sa-i dea, plus ca nu suporta sa planga copilul, si cica sunt mama rea, ca dupa ea ar fi trebuit sa-i indeplinesc orice dorinta numai sa nu planga odorul
In fine, a trecut....acu am copilul de reeducat
si ma pregatesc si de vizita soacra-mii, intr-o luna, care-i mult mai exagerata ca mama in ale rasfatului cu nepotul
In rest Andrei e bine, creste, are 13kg si 86 cm, stie 2 culori, si anume mov si verde, spune destule cuvinte, insa nu leaga 2 cuvinte in afara de "mie mama"cand vrea ceva, de inteles, intelege cam tot ce-i spun, si am observat ca intelege si-n italiana, anumite lucruri pe care le aude mai des....si vocabularul e amestecat, zice si cuvinte in romana dar si in italiana- copii sunt "chicco", eu zice "ļo",", "nono" si"nona"sunt vecinii nostri mai in varsta, ""grazie" ca-i mai simplu ca multumesc, etc.....
Mary si
Andrei(29.09.2005)
alinam spune:
neata!
Irina felicitari, eu am un morcov da zau ca nu am timp de citit si fakut teste, we asta sunt cu cimitirele, am treaba si azi pt maine (2 cimitire) si diminika pt luni, m-a prins mama la ingramadeala si m-a pus sa ii fak si ei bunatati de dat de pomana.
Kristinutza chiar asa ce ai fakut? heheheh ori au citit forumul si au vazut ca nu ai chef ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Antoanela23 spune:
Irina, bravo, felicitari, esti
.
Alinam, spor la invatat.
Nicole, ma bucur ca esti bine, bafta multa in continuare.
Norina, Gabiarama, sanatate multa fluturasului delicat si iezilor blonzi.
Multumim pt aprecieri, Juniorul transmite un pupic dulce tuturor admiratoarelor.
Pup fetele, weekend placut,
Anto
27 si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Pe veranda dupa o munca pe plantatia de coca, habar nu am ce se cultiva pe acolo.
Deni &
Vlad & Tudor
Frodo, Bogomir, Legolas...
Anto
27 si
kristinutza spune:
ce-am facut pt avertisment?
hihi, am fluierat in biserica, ce sa fac? n-am putut zice ca-i alba cand stiam ca-i neagra. zau c-am incercat sa ma abtin, dar atunci cand ma intreaba sefu' care-i parerea mea proprie si personala... nu poci pt ca sa nu zic. culmea e ca mi s-a oferit a doua sansa sa-mi retractez cuvintele dupa o noapte de gandire.
si cand m-a intrebat iarasi... am zis tot ca mine. acu' ce sa fac? sa ma schimb peste noapte? 
dar lasati, ca nu va dau retete de luat avertismente. ![]()
ne pregatim de iesit la un gratar. 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Antoanela23 spune:
Kristinutza, pai de ce te mai intreaba daca apoi te sanctioneste?
Pt seful tau: 
.
Distractie placuta la gratar.
Anto
27 si