Piticodromul de sept-oct 2005 (177)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Si noi, dupa zile de musafiri si vizite, dar "Adevarat a inviat!" raspundem, desi dupa cateva zile dupa Pasti...
Credeam ca voi avea capitole intregi de recuperat, dar e timida activitatea... Dar am vazut copii asa draguti , am citit despre bucurii, despre proaspete soferite, despre mamici cu principii admirabile si despre ce frumos a petrect fiecare copilas sarbatorie cu parintii in preajma!

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!!!
se vede ca e weekend.....
Aici ieri a plouat toata ziuaaa, a fost cam greu de stat in casa cu Andrei...am iesit seara la o aniversare, si Andrei se comporta tare ciudat la contactul cu oameni straini, cand ne-a deschis gazda usa, a inceput sa planga isteric si vroia sa fuga inapoi, si apoi vreo jumatate de ora numai la tati in brate , isi ascundea fata si nu vorbea cu nimeni......bine, dupa un timp si-a revenit si dupa aia nu-l mai prindeam, a ispectat toata casa oamenilor, inclusiv masina de spalat si dulapurile si sertarele din bucatarie!
Pe mine m-a cam speriat reactia lui, ca totusi a mai vazut oameni, nu-l tin inchis in casa, probabil ca s-a speriat de ceva....nu stiu....ma apuc iar de citit psihologia copilului
Nici azi nu e vreme frumoasa, bine macar ca nu mai ploua, poate iesim la plimbare.....
Va doresc o duminica placuta si insorita!

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Fetelor la noi sansele sunt de 1 la 1 mil. Am avut hemoragie puternica. Am fost la spital. Sacul a decolat intr-o parte. Maine vom vedea, la 13.30 merg iar la spital. Eu tot mai sper pentru ca asa sunt eu, nebuna!

Nicole & Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nicole, tin pumnii .
Eu sunt tot obosita, cu 37.2 temp. si mi inca putin rau (cica bila mea nu functioneaza bine-diskinezie biliara). Eu tot sper ca dimineata ma trezesc fresh, dar vad ca nimik inca. Poate maine
Petra tot la mama ia pranzul si somnul de amiaza.
Va

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nicole, tinem pumnii stransi-stransi!

codruta, sa ai o noapte buna!

mary, nu-ti face griji, sigur nu e nimic anormal.

o saptamana buna tuturor!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Nicole, speram si noi alaturi de tine...asteptam vesti bune
Kristinutza, o saptamana buna si tie! si ai grija cu seful ala
Codruta, maine sa fii fresh
Noapte buna!!!!!!

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Nicole sper ca totul sa fie bine
Irina81, Alinam
Alina, toti copiii de pe forum au macar 1 dinte, toti merg. Si ce de ganduri ne-am facut ca mamici...
Pediatrul nostru zice ca trebuie sa fie evident ca intelege cateva lucruri, nu neaparat TOT ce i se zice. Daca Petrut n-ar fi aratat prin semne ce vrea, ce gandeste, la fel m-as fi perpelit ca nu stie decat 2-3 cuvinte la 18 luni. Logica simpla e : nu zice, nu stie. Eu am adaptat-o la : nu zice, dar arata, deci stie. Nu e tarziu pentru nici un copil sa invete cateva semne: mancare, apa, baie, joaca,somn.
Irina felicitari pentru carnet
Kristinutza stai calma si trimite-i undeva, dar nu le zi

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Buna dimineata!
Dar sunteti ocupate, nu gluma! Inteleg ca la servici si acasa, sefii si copiii va pun la incercare si chiar nu mai e timp de forum...
Nicole,acusi vii de la spital, speram sa fie bine!
Codruta, cum te-ai trezit azi? Esti mai bine?
Maria continua sa se trezeasca noaptea de enshpe ori, ceea ce ma face sa ma intreb cand va veni momnetul in care voi avea nopti linistite. Credeam ca are legatura cu zilele mai incarcate, cu mai multe persoane, stimuli etc. in preajma, insa am realizat ca si dupa o zi doar cu noi se trezeste si ma striga... Bine ca dupa ce ii gasesc una dintre suzezete si i-o dau, adoarme repede la loc, dar sunt si momente cand vrea si mana mea pe obraz. Si ma intreb: daca as mai avea un bb, asa cum mi-as dori, cum as face fata cu noptile agitate?

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nicole multa bafta! Si sa ai incredere in sansa ta!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Nicole iti tin pumnii. Sper ca totul sa fie bine .

mii de multumiri pentru urari. Hihihi o sa va anunt cand ma aventurez in trafic sa circulati cu atentie sporita .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput