Piticodromul de sept-oct 2005 (177)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Buna ziua frumoase Doamne!

Astazi sunt in greva japoneza, nu mai pot ...asa ca va sunt dedicata in totalitate ...deja am recuperat tot (fie vorba intre noi, nici nu am avut prea mult de citit...What's up? unde-i tastarnitza de altadata)

M-am uitat la toate pozele de al capo al fine si mi-a ramas lipit de inima un fluturas ...e asa de frumoasa si de delicata

Apropo de vorbit, Filosoful din dotare nu se dezice, inca nu vrea sa ne furnizeze si o traducere a sistemelor lui de referinta si continua sa peroreze pe limba lui ... oricum se incadreaza in curentul asiatic si daca n-ar vorbi atat as zice ca e zen

Ruxi daca nu sheruiesti cu mine episoadele din Grey's Anatomy, fac moarte de om sunt complet addicted de acest serial...asa ca fie-ti mila si de mine, please....Si apropo de oameni cu copii care au o varsta apropiata de a lui Matei, cine are copilul cu o zi mai mare? cand mai preconizati o plecare...spuneti-ne si noua

Kristinutza mai scoate omuletii aia rosi din postul tau ce ne suparam Cheer up baby! in orice situaie nasoala exista si o parte buna...invarte-o pe toate partile si gaseste-o...am mare incredere in tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ina ei da asa veleitati de artista la Ilinca mai zic si eu!

Nicole tinem pumnii si nu intra in panica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Kristinutza pai ce faci tu , te apuci de fumat?Asta nu-i bine!
Daca nu-ti mai place la scarbiciul ala si vrei inapoi in CIC eu zic sa te intorci.Asa Radu mai prinde cateva luni de rasfat cu mami.
Dn pacate eu m-am saturat de scarbicil meu si nu as mai vrea sa ma intorc dar nu am incotro ca nu am unde sa ma duc...scarbiciul asta ne intuneca noua vietile.Bai ce ma enerveaza ca s-a inventat scarbiciul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

'Neata,

Nicole, tinem si noi pumnii sa fie bine. Incearca sa stai potolita poate trece si suna un doctor.

Kristinutza, putere multa sa rezisti si sa treaca pasa proasta.

Ina, Ilinca rocks!!!!

Irina, magazinul de jucarii se numeste Toymaster. Cred ca mai tragem si noi o tura daca mai apucam pana se inchide, duminica....

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Nicole, incearca sa stai foarte linistita, daca se poate intinsa. Cum e sangerarea? Ai crampe? Suna dr. te rog, si stai intinsa!

Simo, ce bine ca ai mai scos nasul din work. Va anuntam, cum sa nu, cand mai mergem. Cat despre grey's anatomy, poate ne vedem zilele astea si iti dau un dvd/mai multe. Si eu sunt junkie cu serialul asta, drog curat

Ina, e tare de tot Ilinca.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sunteti dragute ca intotdeauna .

rezist pe baricade, cu cate un fum la 2 ore. nu-mi permit sa las scarbiciul , oricum as calcula.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nicole, e posibil sa fie o decolare de embrion , stai la pat si eventual fa repede un gravibinon. Multa sanatate!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata frumoaselor,

Irina, bafta la examen, ce repede ai facut scoala, esti super-tare!!!

Nicole, sper sa nu fie nimic grav, tinem pumnii, scrie-ne.

Kristinutza, e melancolia blegoasa de primavara, o sa treaca , n-o baga in seama.

Si mie imi place serialul acela, il urmaresc pe tvr1.

Noi am petrecut Pastele calm, acasa toti trei dar Victor nu a vrut deloc sa doarma la pranz, probabil de fericire ca e acasa cu noi toata ziua. Luni a venit verisoara mea in vizita cu familia, au facut un gratar si in final Victor a capotat la masa in timp ce sugea un os de pui, iata dovada , urmata de cateva poze noi.

Va pup pe toate si ma duc sa mai citesc din urma,

Anto 27 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, ai dreptate cu Gravibidionul.
Si eu m-a delectat cu cateva injectii din astea la Anca, si dup-aia numai nasteam.

Ina, ce veste buna cu primavara. Si pe aici a venit.

Antoanela, am vazut ce frumos ati petrecut Pastele. Si da-i cu cereale, si da-i cu drob. Yamiii!!

Meme, mutati magazinul de jucarii la voi acasa ? Ce frumos.

Copiii nostri se bucura azi de ultima zi de vacanta pana la vara.
Anca a ochit aseara o roata din aia care se impinge la un magazin de cartier. I-am cumparat-o si de atunci e iremediabil indragostita de ea, cred ca ar si dormi cu roata.

Irina, ai vreo veste sa ne dai ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Hristos a inviat la toate fetele!
Alexutza, din ce am citit eu un articol scris de un medic nutritionist, nu e indicata carnea de miel pana la 3 ani, este f grea si de asemenea o carne alergena. Oricum nu cred ca de la o bucatica cat i-ai dat o sa fie vreo problema dar nu cred ca ar fi bine sa ii mai dai pana la 3 ani. Pupici

Mergi la inceput