Piticodromul de sept-oct 2005 (177)
Raspunsuri - Pagina 7
kristinutza spune:
v-am perdelit, dar n-am vazut nici poze si nici nu mai sctiu sa va raspund la polluri. azi cred ca frec netul, ca oricum mi s-a luat de scarbiciul meu. si ma intreb unde sa plec de aici, daca sa reintru in cic, daca, daca....
a, si m-am reapucat de fumat.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alinam spune:
neata!
Miflore, Cristina multumesc pentru incurajare da eu tot am un pitic
Meme dar macar mama zice, al meu nu si sa va bucurati de jucarii :)
Irina hai curaj si eu am mers ieri prima data nopatea ,am zis ca nu mai vreau probabil ca la ora asta deja ai dat sala, mie aia mi se pare mai nasoala ca sunt tare imprastiata si neatenta.
Diana am vazut petrut frumos cu ouale din galetusha.
Irina, Vald are adidasi 22 si deja ii sunt mici, acum depinde si cat de mare in picior e copilul ca al meu sew grabeste sa il ajunga pe tasu la 45.
Cristina ce e supararea asta pe tine, sus capul, cumva le rezolvi tu, mereu exista o alternativa daca e sanatate
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Nu am avut timp sa intru pe aici dar promit sa recuperez.
Cum ati petrecut de Pasti?
Noi am fost in familie, Alexia a mers la Inviere era tare mandra de ea, si tota lumea ii zambea, mai avea sa dea autografe ca mandra mea se simtea ca o mare vedeta.Apoi am mers la bunici.A doua zi de Paste am fost la tara la un gratar si Alexia a stat toata ziua afara.I-a placut foarte mult.A mers si s-a plimbat pe deal si a venit franta de oboseala.
Poate dau lenea jos de pe mine si mai pun si niste poze.
Despre mine ce sa zic: m-am indopat cu pastrama si friptura de miel am mancat chiar si drob(nu eram mare amatoare, dar anul asta mi-a placut cum mi-a iesit).Cred ca am pus 3 kg.
Alexia a mancat si ea drob, cozonac si alte prajituri, caci toata lumea ii dadea abslut tot ce cerea ea.
Chiar vroiam sa va intreb: copii vostrii au mancat friptura de miel?
Eu stiam ca numai carnea de porc e interzisa, i-am dat friptura de miel Alexiei dar numai o bucatica mica de tot ca mi-a fost frica, dar mai am carne de miel in congelator si as vrea sa stiu daca pot sa-i dau.
alinam spune:
Alexuta eu stiu ca e cea mai grea carne carnea de miel ..... poate nu stiu eu bine.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
mihaela_specht spune:
buna dimineata piticodrom
am fost cu Dennis la carusel sambata ,foarte mult i-a placut pe masinute ,abia l-am convins sa mergem ,el nu mai vroia sa se dea jos.desi s-a dat 5 ture:).
in rest suntem ok putin raciti dar trece ,vremea asta e de vina..
asteptam sa mergem acasa in Romania,nu am mai fost de anul trecut din vara si mie tare dor.
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
locca spune:
Neata
Kristinutza, ntzntzntz. Rusinica. Lasa tigarile. Vrei sa ma dau jos din masina in crangasi sa te trag de mot? (ca tot trec in fiecare zi de 2 ori pe-acolo)
Hai, capul sus, gandeste bine si daca ajungi la concluzia ca e mai bine in cic go for it!
Cred ca e vremea de vina, si pe mine m-au pocnit ganduri de schimbare si un soi de melancolie blegoasa dar ma tin inca pe pozitii
Si ma dreg cu grey's anatomy descarcat de sot, am vazut deja vreo 20 de episoade in avans. Nu cred ca m-a mai prins vreun serial asa de tare ca asta.
Cristina, fu bine in mini-vacanta. A dormit Matei pe drum de nu mi-a venit sa cred, 2 ore la dus si 1.5 ore la intors. A vomitat pe mine cand s-a trezit brusc in serpentine, s-a jucat prin iarba, a stat non-stop afara... De noi a fost mai greu, ca nu prea ne-am odihnit, dar pe ansamblu a fost bine. Vila ne-a placut la nebunie, foarte frumoasa, cred ca mai mergem acolo. Dar ar fi frumos sa mergem cu oameni care au si ei copii de varsta apropiata cu cea a lui Matei.
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
country girl spune:
'neata, 'neata!
Io nu prea am ce sa va spun decat ca a dat primavara si peste noi de cateva zile si ne incalzim ca mushtele la soare.
Ilinca nu se dezminte si isi continua pregatirea pentru o glorioasa cariera in showbiz: ieri dupa amiaza si-a desfacut in varful toboganului pantalonii prinsi in capse si body-ul de sub ei!
cge spune:
Nicole, stai linistita, si suna un dr.
Va fi bine, iti tinem pumnii.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
alexuta2005 spune:
Nicole nu te ingrijora, poate nu e nimic grav.
Noi iti tinem pumnii si ne rugam sa fie bine!