Piticodromul de sept-oct 2005 (177)
Raspunsuri - Pagina 6
codruta_grg spune:
Parca acuma nu mai mi asa rau (ca dimineata la 7 merg sa imi ia sange), asa ca Petra va sta la mama la noapte.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Meme1 spune:
Salutare,
eu n-am chef de nimic.......stau si perdelesc dar nu prea mult, dar nici n-am chef sa scriu................
Norina, si eu am vazut pozele de la motz....scumpica foc teo...
Irina, bafta la examen!
Ioana, te-as invita sa iei mobila de aici dar din pacate noi nu avem Ikea!!!Dar te invit daca vrei sa iei altceva...ca de altele se gasesc, nu-i bai!
Codruta, sanatate multa si sa fie doar astenia de primavara!
Nicole, felicitari si sarcina usoara!
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Meme1 spune:
AlinaM, stai linistita ca nici al meu in afara de mama si daddy nu zice altceva...cum dispar din peisaj, incepe: ma ma ma ma ma dar spune asa frumos ca ma topesc toata. In rest ba ba si da da si cam atat..Au ei timp sa vorbeasca...Basca al meu nici comprehension nu prea are...dar nici ca ma stresez!
Ioana, viata cu doi bebei e complicata cand vine vorba de plecat undeva, ca trebuie sa fie amandoi satui, schimbati, curati, odihniti etc. Plus ca rucsacelul lor trebuie sa fie incapator pentru doua randuri de schimburi, mancarica, etc..In rest, eu raman la parerea mea ca primele trei luni dupa ce se naste al doilea bebe sunt cele de sacrificiu....apoi, devine totul mai usor. Mie imi e foarte de ajutor scaunelul de la fisher-price in care sta Ana toata ziulica si se leagana singurica! Nu stiu ce m-as fi facut fara el, sincera sa fiu!
Pupici
Meme1 spune:
Sa va zic ca a scapat sotul la cumparaturi la un super magazin de jucarii care se inchide si e in lichidare de stoc cu preturi reduse la jumatate??? A venit acasa cu portbagajul plin de jucarii....si inca ar mai fi cumparat, dar zau ca nu mai avem unde sa le punem, e casa plina!
Andrei incearca toate jucariile noi ale Anei...le testeaza si el...
Pupici
Meme1 spune:
Am cumparat tobogan pentru Andrei...e in curte, ii place tare mult dar nu stie inca sa se urce singurel pe el si nici nu l-as lasa, mi-ar fi frica...
I-a mai cumparat sotul lui Andrei un www.ciao.co.uk/Smoby_Battery_Powered_Tractor_and_Trailer5645859" target="_blank">tractoras mare cu baterii....murim de ras cand se urca Andrei pe el si apasa acceleratia...
Am fugit ca mi-a insirat Andrei in toata bucataria rufele scoase din masina de spalat!!!
Pupici
Meme1 spune:
Ne-au ajuns la numarul de capitole (177) fetele de la bebei de ianuarie-februarie 2006!!! bravo lor!!!
Pupici
b_irina_c spune:
hop si eu la ceas de seara...
mii de multumiri pentru sustinere ca am mare nevoie.
Din cauza serviciului am amanat examenul si azi dupa aproape o luna de ne-condus , am facut o groaza de tampenii asa ca sunt cu moralul la pamant
Mifloricica inca nu stiu la ce ora am orasul maine ca-mi zice dupa ce dau sala la 7.30 dimineata...
Acu mai ingras nitel porcul pentru maine .
si scuze mii de off-topic.
Vladut nu mai e asa de burtos, suntem pe drumul cel bun si la capitolul asta. Si s-a inaltat tare mult si nu reusesc sa-l masor klumea. In rest e un razacios si jumatate (deh... are cu cine semana ).
Noapte buna!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
diana_n spune:
Ioana Petrut are 87cm si 13.5kg
Urma sa avem 4 vanatori de oua, dar 2 s-au suprapus, iar alta a fost inlocuita de noi cu o vizita la NY.
Ieri in parc pe o peluza erau multe oua de plastic. Copiii peste 3 ani erau mai departe plasati astfel incat cei mici sa aiba o sansa sa prinda vreun ou . Petrut fost cel mai mic dintre cei care puteau merge singuri, a reusit totusi sa culeaga 2 oua. Din intamplare erau langa noi un cuplu de gaste pe care Petrut le adora, eu ii aratam ouale, el ma tragea de mana sa mergem la gaste. La sfarsit ouale s-au strans intr-un cos mare (sa avem ce culege si la anul) si apoi fiecare copil a primit o minge gonflabila. Poze de aici incolo si www.dropshots.com/day.php?userid=137526&cdate=20070411&ctime=150856" target="_blank">film
Azi a plouat tare, asa ca o alta vanatoare de oua s-a desfasurat in casa unei mamici. A ascuns oua pe sub mese, scaune, dupa mobila. Din nou Petrut a avut o problema: avea mainile ocupate cu jucarii si normal ca nu putea sa le ia de jos, iar cei mai mari aveau o viteza..., iar a fost Petrut cel mai mic de varsta, dar a primit 2 oua cu surprize, ca cele de ieri erau goale si neinteresante Poze de aici incolo, www.dropshots.com/day.php?userid=137526&cdate=20070412&ctime=101828" target="_blank">film si www.dropshots.com/day.php?userid=137526&cdate=20070412&ctime=100232" target="_blank">joaca
Diana si Petrut (3 oct 2005)
irina81 spune:
Salutari si de la Constanta!
Am trecut si noi cu bine de Paste! Am fost numai noi 2,dar ne-am facut de cap. Sambata seara am plecat la nasi in Mangalia si ne-am intors duminica seara. Luni am fost la Cheile Dobrogei la iarba verde, Matei s-a distrat super; copiii au prins soparle si el era in culmea fericirii,daca nu eram atenta era numai cu mana pe ele. Asa ca mai rau am obosit de sarbatori si am inceput munca la fel de obosita cum eram inainte; mi-e dor de o zi in care sa dorm si eu la pranz cu el!
Kid,asa e cand copilul vrea ceva.Cozonac i-am dat si eu ca nu am considerat ca nu e bun.Dar ce ne facem cu ei cand vor suc? Deja se stie, pe unde mergem,toata lumea isi ascunde paharele si sticlele ca eu nu ma inteleg cu el cand vrea cu adevarat ceva,urla si se tranteste pe spate!
Ruxandra si Mateiul meu si-a dat seama ca sunt importanta;de fapt acum numai eu contez pentru el pt ca tati si mamaie nu sunt cu noi. Ba mai mult,daca inainte numai tati zicea,acum numai pe mine ma striga- e cel mai frumos "mami" pe care l-am auzit.
Norina,super fluturasul si alegerile bune,stie fata ce vrea!Nasa ei seaman cu Oana Cuzino,nu?
Alina,stai calma si Matei tot limba asta o stie.Intelgibil spune f putine cuvinte,dar in limba lui ma cearta si imi povesteste o gramada si eu ii arat ca inteleg si ii raspund.E asa de comic si de comunicativ,dar numai in pasareasca.
Cand or sa inceapa sa vorbeasca sa vezi ce o sa ne innebuneasca cu intrebarile.La fel ne faceam probleme cu mersul si acum merg,dar ne plangem de cazaturi!
Irina,maine ma voi gandi si eu la tine! Mie mi s-a parut mai grea sala pt ca nu am invatat si drept urmare am si picat!
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
irina81 spune:
Diana,l-am vazut pe Petrut! Ce veselie cu atatia copii in casa,f frumos ca sunt multi in anturaj apropiati ca varsta; noi nu prea avem,am fost printre primii care ne-am casatorit.
Meme,care este magazinul ala cu reduceri la jucarii?
Mama vrea sa-i cumpere adidasi. Ce nr sa-i ia,22 sau 24? La pantofi si tenesi are 21,dar nu cred ca se potrivesc numerele.
Ma duc si eu la culcare!
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu