Piticodromul de sept-oct 2005 (177)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana75 spune:
kid, ce frumos ca plecati doar voi 2 in weekend; asa am pleca si noi, mincind pamintul, dar nu avem bunici sa stea cu copchilul. Distractie placuta! Schema cu testele de ovulatie am incercat sa o aplic si eu, doar ca dupa 2 teste negative n-am mai avut rabdare sa astept testul pozitiv si am trecut la prestat - mi-am dat seama ca vreau al 2-lea copil repede, indiferent ce e. Bafta sa iasa cum vrei tu.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
nicole74 spune:
Multumesc mult! Sper sa fie ok, indiferent ce este. Uneori imi doresc baiat, alteori fata. Cand ma gandesc si cate hainute frumoase are Ioana si nu a apucat sa le poarte, iar eu tot ii cumpar...
Kid si eu i-am dat cozonac cu nuca, stiam ca poate fi alergena, dar eu am fost fericita ca-i place .
Nicole 7 saptamani & Ioana Alexandra
poze
locca spune:
Buna ziua si de la noi
Nimic special de raportat.
Felicitari Nicole, inca o data!
Mai zic ca sunt invidioasa pe Kid cu weekendul ei romantic, vreau si euuuuuuu. Ma multumesc si cu o singura zi + noapte.
In rest, de binele din deplasare copilul meu s-a stricat, nu mai vrea sa adoarma singur, trebuie sa-l tin de mana seara pana adoarme, si mai rau, cand se trezeste la 4-5 dimineata vrea sa dorm langa el. Singurul lucru pozitiv (pt. ta'su, nu pt. mine) e ca pare ca in sfarsit si-a dat seama ca sunt si eu importanta si nu prea ma mai scapa din ochi.
Irina, nu cred ca mai apuc sa scriu, iti tin pumnii maine. Bafta!
N-am chef de munca si am tone de lucru.
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
norina spune:
Neata lume,Pai Jadi, cand vii sa ne intalnim la o vorba. Pupici lui Vladut Ioana, ai sa gasesti sigur mobila, ca acum probabil a cumparat multa lume pt Sarbatori. Sigur nu se va vinde in ritmul asta, zic si eu..Pupa Miruna!Hehe, sa ne tineti pumnii ca azi mergem la alergolog, sper sa vin cu vesti bune.Pana una alta am pus si eu niste poze de la motz si din preajma motzului Aicisha:pozeTeodora Sara (norina)poze
diplodocus spune:
Mai bintui si eu pe aici cit doarme Luca...
NORINA- am vazut poze cu un fluturas minunat
Tinem pumnii pt alergolog
RUXANDRA- si Luca s-a "stricat " cu somnul, culminind cu 2 zile , de sarbatori cind somnul de amiaza l-a prestat la ora 19
KID- o sa tin minte talentele tale de Mama Omida si o sa apelez pt bb2 fetitza...se poate?
MADDY-deci ai inceput serviciu? Cum s-a acomodat Bianca?
Luca-Mihnea Cel Voinic
alinam spune:
neata!
asa slaba activitate nu am mai vazut de mult
Irina tinem pumnii pentru maine!
Ioana multumim mai dar sa stii ca mie imi place mai mult cu parul intins, de el cret m-am saturat si daca vrei fire pt clonare zi ca iti adun, adun de o peruca lejer
Nicole tinem pumnii sa fie bine pana la capat si sa fie ce iti doresti:ori fetitza ca ai scapa de investit in haine, ori baietel sa ai pereche, orikum e bine
Norina am admirat frumusetea de nora fluturash
Am si eu o problema, mai exista bebei care la varsta asta nu spun nici un cuvat inteligibil doar pasareasca? ca ma framanta tare problema, m-am apucat de citit pe subiecte cu copii intarziati , copilashi cu boli
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
miflore spune:
Ioana, deci te-apucasi de cheltuit! Da-i bataie!
Am admirat si eu un fluturas frumos frumos!!
Irina, la ce ora e examenul ca sa stim cand sa ne concentram? Bafta multa!!!
Alinam, eu zic sa stai linistita cu pasareasca, are timp destul copilul sa vorbeasca. Eu cred ca la varsta lor noi eram varza si uite ce destepte suntem acum. Oricum ei ne vor intrece cu mult in inteligenta. Sper sa fiu in stare sa-i rezolv problemele de clasa a 2-a, hihihi!
Ruxandra, deci fuse bine. Bravos! Legat de treaba aceea cu dependenta fi-mea s-a transformat intr-o lipitoare la adresa mea, nu mai poate fara mine; daca nu sunt prin preajma, ok, sta cu oricine, dar daca ma vede...ma-ma, ma-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
nicole74 spune:
Multumesc inca o data!
Kid, merg vinerea viitoare sa vad inimioara. Ce frumos ca plecati ...
Nicole 7 sapt&Ioana Alexandra
poze
cge spune:
Hmm, u imi place deloc ca subiectul nostru nu e animat.
Asa, AlinaM, si tanjesc dupa par drept. V-am admirat in poze, sunteti niste scumpi toti 3.
Norina, ce fluturas frumos. De multe ori am zis ca Teo a voastra parca e sora Ancutei noastre.
O sa pun si eu ceva poze drept dovada.
Kid, ce frumos we in 2. Si io vreau de vreo 7 ani asa ceva.
Ruxandra, cum a fost de Paste ?
Anca a fost f. cuminte, s-a dus cu orice bunica, era dresata bine de la Bucuresti ca sa convinga lumea s-o opreasca.
De oprit n-a oprit-o nimeni, dar am primit o promisiune ferma de la soacra-mea prr. la vara.
Asta seara ne vine Printu' acasa.
E asa de bine in vacanta, eu vreau vacanta multa-multa.
Alina stai linistita, Victor si-a dat drumul la vb la 2 ani, iar finutul nostru dupa 2 ani jumate. Le-a luat o luna de cand si-au dat drumul pana cand au vb. in fraze.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati