Piticodromul de sept-oct 2005 (177)
Raspunsuri - Pagina 15
codruta_grg spune:
'neata!
eu parca sunt mai bine azi (am dormit singura in camera). Unii spun ca e astenie, altii oboseala cronica, altii sa continui tratamentul pentru diskinezie. Azi merg la o ecografie la un dr. pe interne. Eu tot sper sa imi revina starea buna care o aveam inainte. Numai oboseala mai simt.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
b_irina_c spune:
Ruxi eu ma gandesc sa-i iau patut normal (ceva de genul www.crazytoys.ro/product_img.php?prod_code=LT7825&prod_img=LT7825.jpg" target="_blank">asta, la comanda) sa se poata da jos cand are chef, sa vina singur la mine in camera
. Canapeau n-o pot muta ca e singura mobila din sufragerie
.
Dupa vizita la tara soacra-mea ma suna odata la 2 zile sa ma intrebe daca nu cumva a racit ododrul ca a fost cam dezbracat.
Codruta orice ar fi sper sa-ti treaca repede
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
cge spune:
Codruta, sanatate multa.
Mie mi-a trecut raceala, cu antibiotic bineinteles, dar se ingrosase gluma, se auzea si ceva la plamani.

Olgutza, de ce nu mai scrie ? Hai, Olgutza, povesteste de galusca ta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Si tot legat de www.crazytoys.ro/product_img.php?prod_code=LT7825&prod_img=LT7825.jpg" target="_blank">patul asta... I l-am aratat lui Vladut si l-am intrebat daca ii place. A zis ca da si dupa un timp de gandire a zis "bebe nu, bebe nu". Adica vrea patul, dar nu si copilul din el 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Dragut patul, Irina. Eu inca nici nu ma gandesc sa-i dau jos barele (al nostru se transforma in pat de junior), no way.
Dupa ca am zis de canapea mi-am dat seama ce enormitate mi-a iesit din gura 
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
country girl spune:
Bonjour piticodromului!
Am lipsit cam multicel la apel si voi lipsi si mai mult de acum inainte fiindca urmeaza o perioada aglomerata atat la job cat si acasa. In plus de cand cu vremea calda nu prea mai stam pe acasa.
Asa ca, in ce ne priveste pe noi, in urmatoarele luni se aplica zicala "no news good news". Ramane sa dau de veste clujencelor cand ne indreptam spre Romania mai la vara.
Nicole, imi pare tare rau de pierderea voastra. Dar cred ca Cel de sus are un plan cu fiecare dintre noi si va veni si bb2.
Ioana75 spune:
Neata!
Nicole, imi pare rau ca nu a fost sa fie de data asta. Mai incercati, stii ca sint cupluri care au reusit "natural" dupa un fiv.
Irina, multumesc
. Hihi, deci Vladut nu e pregatit sa aiba o fratioara
.
Alina, mersic; nu-ti fa griji cu vorbitul, este atita timp.
Copilul meu a trecut la "next level"; se duce la baie, da drumul la robinet si se spala pe fatza, pe miini si pe dinti, inchide robinetul, isi ia prosopul (asta doar daca ii zic eu, ca nu se simte sa o faca din proprie initiativa) si se sterge. Daca o invat si sa faca mincare m-am scos
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
locca spune:
Ioana,
. Ce inaltime ziceai ca are Miruna? Cum ajunge la robinet, se urca pe scaunel? La noi next level e ca inchide robinetul, evident cand inca are sapun pe maini.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Sa v-o parasc pe mandra noastra ieri, cand la plecare de la cresa, directoarea, care este o alintata, ii zice:
"Bye-bye Anca!" si ea:
"Bye-Bye bebe!"![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Ioana75 spune:
Ruxandra, am luat (de la ikea
) inaltator special pentru baie, care nu aluneca pe gresie (inainte ii puneam un lighean cu fundul in sus, dar luase deja o trinta asa ca a trebuit sa investim intr-un inaltator profesionist).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)