Piticodromul de sept-oct 2005 (177)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Aha, Ioana, mersi! O sa vanez si eu inaltatorul acela.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana hihihi super tare Miruna. Si acum ca ajunge singura la apa nu se balaceste toata ziua?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uffff, Nicole, intrasem repede, repede, cu gandul ca sunt vesti bune de la tine. Imi pare extrem de rau! Dar uite la Anya simpla, dupa jde mii de inseminari si tratamente, a venit bebe cand nu se astepta sa mai fie natural. Si are 2!!!
Eu sper sa aveti si voi, repede, acum cat e corpul pregatit de un bebe! Tin pumnii stransi! Oricum, Ioana e o minune de copil si o sa va umple sufletele de fericire si singurica! Bafta!

Copilul meu a luat o gura de tort de cioco aseara drept pentru care azi noapte a facut ca toate alea, numai de somn nu i-a ars. Sunt tare chiaunita acum, mai ales dupa 3 nopti in care nu am avut grija ei deloc...Adormeam pentru 30 de min aseara si visam ca am un bebe la san si urlatoarea de Alexandra langa mine, zau ca nu era o imagine de invidiat...nu stiu ce m-as face ca sigur la ce somn iepuresc are, ar trezi-o un bebe plangacios.
Chiar asa...ce mai faci Tonnia, nu ne mai povestesti de Di si Sa? Hai mai spune ceva!

Si Olgutza, hai mai baga una tare despre aventurile Galushtii cu mamitzu si Bombonelul! L-am vazut de curand pe Metaforelul vostru la o petrecere, cu nasul pe sus, parca mai rau ca niciodata. However, eu inca zic ca e baiat destul de bun!

Deci, Kristinutza, inteleg ca pleci de acolo, sau ramai cu avertismentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Fetelor, eu am facut pasul 2 si am pus draperie si in dormitorul nostru. La matei e una subtire, la noi e una groasa. Si acum copilul se trezeste bine mersi cand rasare soarele iar noi dormim pe noi. Deci cred ca voi trece la pasul 3 si anume mutat draperia noastra in camera copilului .
Daca aveti vreo idee de draperie pt. camera copilului, nu neaparat cu desene, dar motivul central sa fie pe verde si sa fie grosuta si de bumbac spuneti-mi si mie, va rog. A, si mai am si pretentia sa fie lunga, 2.50. Vreau cam multe ...

Kid, cum a iesit painea? Ma bate gandul sa iau o masina de paine, merita? parca tu aveai.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mai nou Petra isi spune corect numele: Petra, dar r-ul iese ceva de genul "rle". Si vorbeste toata ziua si noaptea inclusiv. Azi noapte a deschis ochii si a zis nori si s-a culcat la loc.
Locca, eu am evitat draperiile, ca tin praful (de aia am pus rulouri la gea si am lasat doar perdelele)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna fetelor , iata ca mai apar si eu dupa o f lunga absenta....

Am fost intr-o mica vacanta la munte cu Bria si apoi ne-am tot plimbat cand colo cand colo....

Ce sa mai... mi-am facut curaj si de ieri am inceput "scarbiciul" ...
ma topesc de dorul fetei, o sun pe mama de nu stiu cate ori pe zi....
ieri am infruntat toata aglomeratia si am fost sa o vad..... nu o vazusem de duminica seara dar parca trecuse o vesnicie.....

Azi nu ma duc....
Trebuie sa traversez tot Bucurestiul

Va pup

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult!
Irina super patutul, dar unde l-ai gasit? Poate ai scris, dar eu...
Ioana vad ca esti clienta fidela Ikea.
Codruta sanatate multa!
Kid inseamna ca te-a cam stresat sotul cu bb2 ! Eu Ioanei ii mai dau cioco, dar doar la pranz, ca altfel ne tine drepti.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nicole, eu la Loris in Cora am vazut paturi din astea de printi si printese.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Tk, Cristina!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, vezi ca sint 2 feluri da inaltatoare; noi l-am luat pe cel mai inalt, sa se vada fata bine in oglinda cind se urca.
Catush, succes la serviciu. Nu poate veni mama ta sa stea cu Bria cit esti la serviciu, ca sa stati impreuna serile?
Irina, se balaceste, cum nu. Ieri am gasit-o stind ca o closhca in chiuveta, intrase cu tot cu picioare. Noroc ca a pus sotul piroane serioase de sustinere (la sugestia mea, eu imi imaginam 2 fete aburcindu-se la chiuveta).

Miruna a trecut la cititul si de pe alte suporturi, nu doar haine. Acum 2 saptamini o intreaba taica-su ce scrie pe cintar (ca fata se cintareste de citeva ori pe zi); raspunsul "un doi ham!" - adica 14.2. 4 digital e H, iar H-ul se pronunta "ham" intotdeauna. Mai sint confuzii si la s cu 2, si E cu 3. Urmatorul suport e TV-ul, spre tristetea mea, pentru ca sta in fata tv-ului in timp ce ma uit la filme si nu mai vad nimic. Cartile in continuare nu sint de citit, doar de uitat la poze.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput