Piticodromul de sept-oct 2005 (177)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine, insa din pacate bb nu a vrut sa ramana. M-a scarbit afirmatia doctoritei, care a zis ca embrionii erau f. slabi si ca medicul din Israel si embrioloaga au ramas super mirati cand au auzit ca s-a prins. Pai daca stiau ca sansele sunt nule de ce m-au mai chinuit? doar pentru bani, bineinteles. Asta e. Daca Dumnezeu vrea ne v-a da natural, daca nu, asta e.
Sotul meu plangea ca un copil. Imi pare tare rau.

Va pup

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cuvintele cred ca nu isi mai au rostul, Nicole! Imi pare rau ca nu a fost sa fie si intradevar urat din partea lor ca te-au bagat la un nou FIV care din punctul lor de vedere nu avea nici o sansa...
Multa putere in continuare!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Nicole o sa vezi ca o sa se prinda natural cand o sa te astepti mai putin , eu am o prietena careia i s-a spus ca nu va face copiii in veci si la 2 luni era gravida, s-a dus la dr, ea convinsa ca nu e gravida " ca nu se poate" si ii spunea ca are o raceala, o dereglare ceva ca se simte rau , dr ii spunea:"felicitari sunteti gravida" si ea spunea " a , nu , ca nu am cum, ca mi s-a spus ca nu voi face copii niciodata" si tot asa a continuat diskutia si acum are o mandrete de fetitza de 5 ani.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Of, Nicole!!! Nici eu nu stiu ce sa iti spun, imi pare tare tare rau! Putere multa sa rezistati si poate vine si bebe doi curand! M-a luat si pe mine plansul, nici nu indraznesc sa ma gandesc cum va simtiti voi acum!

Pupici mii,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Si eu stiu caz real (amici) carora li s-a spus ca nu vor putea niciodata sa aiba copii si cand ea a ramas insarcinata si avea greturi credea ca e de la masina, etc...nici prin gand nu-i trecea ca asteapta bebe...
Asa ca daca e sa fie, va fi cu siguranta!

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

NICOLE- imi pare rau...
Nu deznadajdui...Sa vezi ce au patit niste cunostinte ( mentionez k in Frantza, deoarece la noi nu se practica:)Au avut primul copil, ok. Apoi au incercat mult si nu mai venea bb2.La analize ii spune medicul k ea are ovulatia o data la citiva ani( sau ceva de genul acvesta-sper sa nu spun prostii) deci sanse nule sa mai aiba vreodata copii, se mira chiar cum de l-au avut pe primul...buun, ei accepta situatia si adopta 2 copii( unul cu SD si unul autist grav)Mno...faza e ca dupa adoptii, in 2 ani au mai avut 2 copii ai lor, si s-au "trezit" cu 5!
ALINAM, KRISTINUTZA- multumiri pt complimente!
KRISTINUTZA- explica psihologul cu pricina ca intr-o familie cu 3 mambrii o ciocolata se imparte la 3 ,dar intr-una cu 5 la 5...Mno, asta e logic si nimic deosebit insa el voia sa sublinieze k generozitatea, ajutorul dezinteresat, bunatatea si nu mai stiu ce alte calitati nu se pot invatza decit in familie, practic...
Oricum , citi psihologi, atitea pareri...
IOANA- chiar k ai un copil curajos...
IRINA- exact asa patim si noi cu dormitul, jumatate de noapte cu Luca...Imi era si jena sa va zic Dar cred k la mine conteaza si lenea mea monumentala de a sta cu el cine stie cit sa-l adorm in toiul noptii...
DIANA-dragutza faza cu Petrut...N-ai facut poze barbatilor cu bere intr-o mina si jucarii in cealalta?

Gataaa..eu capitulez...ne auzim miine, noapte buna!

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nicole, va doresc sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste incercarea asta.
Voi aveti deja o printesa, bucurati-va de ea, si cand o sa vezi ca atunci cand va veti astepta mai putin va veni si bebe2.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Nicole imi pare tare rau... Tin pumnii stransi tare, tare sa vina pe cale naturala.

Ioana moama ce nora viteaza am . Al meu cred ca ar urla juma de zi .

quote:
Originally posted by diana_n
Au fost vreo 15 copilasi intre 6 luni si 5 ani, petrecerea s-a desfasurat si in casa si afara desi erau un frig de mureai. Bineinteles ca toti copiii erau dezbracati, cand sa-i imbraci, cand sa-i dezbraci ca aveau o viteza... incercam sa-mi inchipui varianta romaneasca a petrecerii, dar imi era imposibil

Diana si eu incerc sa-mi imaginez o varianta romaneasca la o cabana cu fetele si piticii si zau ca nu ma dau de-a dura de ras la gandul asta. Stiu ca e o mare diferenta intre felul romanesc si cel american, dar parca nici chiar asa... sa fim de tot rasul...

Diplodocus esti haioasa... auzi la ea sa-i fie rusine .
Cand sotul meu mai are apucaturi de genul "trebuie sa doarma bb singur" ii zic scurt "tu ai dormit cu maica-ta pana in clasa IVa " (eu pana in a IIIa ).

Alinam m-a distrat faza cu plimbatul prin cimitire. Bafta maine la examenul auto.

Ruxi deci asa faci... Pe mine ma bate gandul sa aduc patutul lui la mine in camera sa-l pun langa patul meu . Azi noapte iar l-am adus la noi si s-a foit pana m-a scos din sarite si m-am dus si m-am culcat in sufragerie.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Nicole, imi pare fff rau. Sunt alaturi de tine. Nasol ce povestesti, urat din partea lor intradevar, uf.

Kristinutza, eu tot aveam senzatia ca e cutremur cand am fost in ikea

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

A, Irina, pai mai bine investesti intr-un fotoliu sau duci canapeaua la el in camera. Stiu ce zici de foiala, si la noi se practica la greu noptile astea, dar cred ca vin caninii de sus, l-am vazut aseara ca e umflat.
Partea mai naspa e ca aseara a facut febra 38.7.

Apropos de petrecerea de care povestea Diana, cand am fost acum la bran iesea matei afara in bluzita fara nici o greata. Exact pe principiul cand sa-l imbrac cand sa-l dezbrac ca era numai un du-te vino. Nu mai zic ca era si cu capul descoperit si nu era chiar cald. N-a patit nimic.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput