Piticodromul de sept-oct 2005 (177)
Raspunsuri - Pagina 14
nicole74 spune:
Va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine, insa din pacate bb nu a vrut sa ramana. M-a scarbit afirmatia doctoritei, care a zis ca embrionii erau f. slabi si ca medicul din Israel si embrioloaga au ramas super mirati cand au auzit ca s-a prins. Pai daca stiau ca sansele sunt nule de ce m-au mai chinuit? doar pentru bani, bineinteles. Asta e. Daca Dumnezeu vrea ne v-a da natural, daca nu, asta e.
Sotul meu plangea ca un copil. Imi pare tare rau.
Va pup
Nicole&Ioana Alexandra
poze
jadi spune:
Cuvintele cred ca nu isi mai au rostul, Nicole! Imi pare rau ca nu a fost sa fie si intradevar urat din partea lor ca te-au bagat la un nou FIV care din punctul lor de vedere nu avea nici o sansa...
Multa putere in continuare!
Deni &
Vlad & Tudor
alinam spune:
Nicole o sa vezi ca o sa se prinda natural cand o sa te astepti mai putin
, eu am o prietena careia i s-a spus ca nu va face copiii in veci si la 2 luni era gravida, s-a dus la dr, ea convinsa ca nu e gravida " ca nu se poate" si ii spunea ca are o raceala, o dereglare ceva ca se simte rau , dr ii spunea:"felicitari sunteti gravida" si ea spunea " a , nu , ca nu am cum, ca mi s-a spus ca nu voi face copii niciodata" si tot asa a continuat diskutia si acum are o mandrete de fetitza de 5 ani.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Meme1 spune:
Of, Nicole!!! Nici eu nu stiu ce sa iti spun, imi pare tare tare rau! Putere multa sa rezistati si poate vine si bebe doi curand! M-a luat si pe mine plansul, nici nu indraznesc sa ma gandesc cum va simtiti voi acum!
Pupici mii,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Meme1 spune:
Si eu stiu caz real (amici) carora li s-a spus ca nu vor putea niciodata sa aiba copii si cand ea a ramas insarcinata si avea greturi credea ca e de la masina, etc...nici prin gand nu-i trecea ca asteapta bebe...
Asa ca daca e sa fie, va fi cu siguranta!
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
diplodocus spune:
NICOLE- imi pare rau...
Nu deznadajdui...Sa vezi ce au patit niste cunostinte ( mentionez k in Frantza, deoarece la noi nu se practica:)Au avut primul copil, ok. Apoi au incercat mult si nu mai venea bb2.La analize ii spune medicul k ea are ovulatia o data la citiva ani( sau ceva de genul acvesta-sper sa nu spun prostii) deci sanse nule sa mai aiba vreodata copii, se mira chiar cum de l-au avut pe primul...buun, ei accepta situatia si adopta 2 copii( unul cu SD si unul autist grav)Mno...faza e ca dupa adoptii, in 2 ani au mai avut 2 copii ai lor, si s-au "trezit" cu 5!
ALINAM, KRISTINUTZA- multumiri pt complimente!
KRISTINUTZA- explica psihologul cu pricina ca intr-o familie cu 3 mambrii o ciocolata se imparte la 3 ,dar intr-una cu 5 la 5...Mno, asta e logic si nimic deosebit
insa el voia sa sublinieze k generozitatea, ajutorul dezinteresat, bunatatea si nu mai stiu ce alte calitati nu se pot invatza decit in familie, practic...
Oricum , citi psihologi, atitea pareri...
IOANA- chiar k ai un copil curajos...
IRINA- exact asa patim si noi cu dormitul, jumatate de noapte cu Luca...Imi era si jena sa va zic
Dar cred k la mine conteaza si lenea mea monumentala de a sta cu el cine stie cit sa-l adorm in toiul noptii...
DIANA-dragutza faza cu Petrut...N-ai facut poze barbatilor cu bere intr-o mina si jucarii in cealalta?
Gataaa..eu capitulez...ne auzim miine, noapte buna!
Luca-Mihnea Cel Voinic
cge spune:
Nicole, va doresc sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste incercarea asta.
Voi aveti deja o printesa, bucurati-va de ea, si cand o sa vezi ca atunci cand va veti astepta mai putin va veni si bebe2.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Nicole imi pare tare rau... Tin pumnii stransi tare, tare sa vina pe cale naturala.
Ioana moama ce nora viteaza am
. Al meu cred ca ar urla juma de zi
.
quote:
Originally posted by diana_n
Au fost vreo 15 copilasi intre 6 luni si 5 ani, petrecerea s-a desfasurat si in casa si afara desi erau un frig de mureai. Bineinteles ca toti copiii erau dezbracati, cand sa-i imbraci, cand sa-i dezbraci ca aveau o viteza... incercam sa-mi inchipui varianta romaneasca a petrecerii, dar imi era imposibil
Diana si eu incerc sa-mi imaginez o varianta romaneasca la o cabana cu fetele si piticii si zau ca nu ma dau de-a dura de ras la gandul asta. Stiu ca e o mare diferenta intre felul romanesc si cel american, dar parca nici chiar asa... sa fim de tot rasul...
Diplodocus esti haioasa... auzi la ea sa-i fie rusine
Cand sotul meu mai are apucaturi de genul "trebuie sa doarma bb singur" ii zic scurt "tu ai dormit cu maica-ta pana in clasa IVa
Alinam
m-a distrat faza cu plimbatul prin cimitire. Bafta maine la examenul auto.Ruxi deci asa faci... Pe mine ma bate gandul sa aduc patutul lui la mine in camera sa-l pun langa patul meu
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Nicole, imi pare fff rau. Sunt alaturi de tine. Nasol ce povestesti, urat din partea lor intradevar, uf.
Kristinutza, eu tot aveam senzatia ca e cutremur cand am fost in ikea ![]()
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
A, Irina, pai mai bine investesti intr-un fotoliu sau duci canapeaua la el in camera. Stiu ce zici de foiala, si la noi se practica la greu noptile astea, dar cred ca vin caninii de sus, l-am vazut aseara ca e umflat.
Partea mai naspa e ca aseara a facut febra 38.7.
Apropos de petrecerea de care povestea Diana, cand am fost acum la bran iesea matei afara in bluzita fara nici o greata. Exact pe principiul cand sa-l imbrac cand sa-l dezbrac ca era numai un du-te vino. Nu mai zic ca era si cu capul descoperit si nu era chiar cald. N-a patit nimic.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)