Piticodromul de sept-oct 2005 (177)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana sa-ti fie de bine cumparaturile.

Eu n-am reusit sa-l reeeduc pe Vlad dupa vacanta de paste. Acum e cuminte, nu mai face tampenii doar ca sa amuze audientza. In schimb nu mai doarme nici de ciuda singur noaptea. La prima trezire plange si vrea la noi in pat.
Acum 2 nopti l-am lasat sa planga si dupa 5 min bateau vecinii in teava , desi nu urla prea tare, era mai mult ofticat. Faza nasoala e ca nu mai nici nervii, nici rabdarea necesara sa-l educ la faza asta... Dormim jumatate de noapte singuri si jumatate cu Vlad.

Kid sa-ti fie de bine WE-ul romantic. Si eu acelasi sentiment de vinovatie fata de refuzul de a avea bb2, dar am invatat sa traiesc cu el .

Mary si eu cred ca Andrei s-a speriat de ceva. Vlad a vizitat 20 case intr-o saptamana si ieri cand sa mergem la fratele meu a inceput sa planga din fata blocului. Cred ca pur si simplu nu avea chef de vizite...

pentru felicitarile legate de permis.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mda, nici la noi nu s-a sfarsit reeducarea copilului, singura diferenta e ca doarme juma de noapte singur la el in pat si juma de noapte cu mine langa patul lui. In continuare refuza sa adoarma la noi in pat (am incercat ieri noapte), ceea ce intr-un fel imi convine.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Noi am fost in week-end in Connecticut la baby-hower-ul unei prietene care mi l-a organizat pe al meu, deci nu puteam lipsi, a 2-a zi am fost in vizite la prieteni. Petrut a facut ca de obicei: a tinut pe toata lumea ocupata dandu-le jucarii, asa ca toti musafirii aveau o bere intr-o mana si o jucarie in cealalta . Jur ca nu glumesc, toti se uitau la mine incurcati, le explicam ca asa face el, invita la joaca pe toata lumea, ce daca nu i-a vazut in viata lui ?!
Au fost vreo 15 copilasi intre 6 luni si 5 ani, petrecerea s-a desfasurat si in casa si afara desi erau un frig de mureai. Bineinteles ca toti copiii erau dezbracati, cand sa-i imbraci, cand sa-i dezbraci ca aveau o viteza... incercam sa-mi inchipui varianta romaneasca a petrecerii, dar imi era imposibil
Casa era in padure, ca asa e in zona aceea si la un moment dat trece prin curte un bobcat , am impresia ca e jder (?!) si barbatii faceau glume "avem toti copiii?" , sa nu-i strangi de gat ???? Au considerat ca nu-i problema, ca doar nu e urs cum vine de obicei, brrrr...
Partea buna a deplasarii e ca ne-am dat seama cu totii ca Petrut intelege engleza.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxi tu cum dormi langa patul lui? Sau e patutul la voi in dormitor?

Al meu parca are ceva cu patutul ala... Azi noapte n-a vrut in brate ca de obicei sa-mi indice drumul catre camera mea, ci m-a luat de mana si a mers pe jos. Era ametit de somn, se balanganea pe picioare si prima data m-a dus la usa de la bucatarie . Cand si-a date seamna ca a gresit s-a intors si s-a dus ata la patul meu. Ar fi fost in stare sa doarme in picioare cu capul pe marginea patului .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, eu am un fotoliu pat care sta langa patutul lui si il intind pe ala in lungul patului. Se doarme bine pe el

Diana,

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am fost la Calapod, a iesit la raport un copil de 88 cm si 13.5 kg. Plamini ok, git ok, deci mucii pe care ii are de luni de zile sint "de capul lor". Si daca tot am ajuns la dr, ca din ianuarie nu am mai fost, i-am facut si havrixul. N-a plins nici o secunda, nu stiu de unde atita curaj la copilul meu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Diana cum e cu semnele astea? exista un "dictionar"?

Ioana sa stapaniti sanatosi achizitia si sa tina "gaurile" cat mai mult. Eu asta incerc sa subliniez, ca e diferenta mare intre copii vostri care vorbesc pasareasca sar spun si ceva cuvinte si al meu care e doar pe pasareasca.

Cristina,Anca e tare ca de obicei , mare lucru ca il are pe Victor, are pe cine copia.

Kidule sa va fie de bine we!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Eu de vreo 2 zile imi plimb copilul rpin cimitire, mam nebuna, da ce sa ii fak daca trebuie .... azi l-am luat de o aripa, l-am aruncat in taxi si la dunare cu noi, am trecut cu bacul si de acolo perpedes pana la cimitir si e ceva drum, da el a fost foarte incantat ca se oprea la toti caiii, porcii si oile priponiti pe marginea digului si cu okazi asta i-am fakut si o surpriza bunicutei care nu se astepta sa ne vada, ca nu stia nimeni intentia mea, de fapt m-am hotarat la 10.30 si la 11 deja treceam cu bacul , sotul nu stie, o sa afle deseara unde am umblat noi azi.

poze

Mergi la inceput

Diplodokus ti-am vazut minunea de baiat bucalat si ce oki frumosi are, in plus el are carnet, eu nu inca

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

diplodocus, l-am vazut pe luca. frumusel foc!

ioana, au zis ca se fac restructurari, ca se desfiinteaza posturile, intelegi?

simona, sa-ti fie de bine we! iar bb2... cand vrei tu.
ma gandeam la un moment dat... bine ca suntem tinerele, ca putem face bb2 si la diferenta maaare in timp.

cristina, simona si noi am fost ieri in ikea. daca ma intrebi ce mi-a ramas in minte de acolo o sa-ti spun ca nu-mi venea sa cred cat de tare se clatina toata pardoseala .

diplodocus, auzi: decat sa ai numai un copil, mai bine niciunul .

alina, ce v-ati plimbat...

eu tot incerc de ieri sa fac niste poze de pe yahoo publice ca sa-l mai vedeti pe radul meu, insa nu reusesc, nu stiu de ce . ele sunt incarcate, dar nu se fac publice.

multumesc de sprijin pt situatia mea cu serviciul, dar cumva m-am obisnuit. eu-s linistita de felul meu, dar nu stiu cum se face, cred ca am o problema cu autoritatea ceva, ca tot timpul am avut de comentat (de la scoala primara pana la serviciu ). sau ma vede lumea mai palida, blonda si ochelarista si zice ca n-am curaj sa spun una-alta... dar nu stiu cum se face, m-am linistit total. ca parca prea de mult o cautam cu lamanarea ... si acum, ca am gasit-o... ma simt mult mai usoara.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput