Dr. Tutunaru (19)
Raspunsuri - Pagina 3
kay spune:
controlul din cate am bantuit eu prin cabinet pe acolo se face pe masa aflata in camera alaturata. eu care fac pipi des la cabinet m-am tot plimbat prin camarutele alea si am descoperit-o din intamplare !
vroiam sa va rog, daca e ceva important si ca a lui tutu ma priveste, imi puteti da un PM cu "vestile proaste"... acuma numai zic si ca sunt curioasa de mor !
oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Androix spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
'neata!
si... "adevarat a inviat!", ca fusei plecata si n-am dat nici un semn...
felicitari proaspetelor mamici!!
uite ca am picat si eu (din pat), si nu pricep o iota de-aici.. ce s-a mai intamplat... ce probleme vechi...
un raspuns scurt pt dianiana, eu cred ca se si teleporteaza la nastere, altfel nu prea stiu cum face mereu de ajunge la fix .
intrebare intrebatoare... vreo schimbare pe la cabinet? cu harababura? tare as vrea sa ajung, da' nu prea vad cum sa plec atata timp de la servici
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
deci misterul este elucidat: sta la doua minute de spital, asa face de ajunge mereu la fix. Nu exclud insa varianta teleportarii ca n-o sta mereu incuiat in casa sau la cabinet
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Ina869 spune:
Buna fetelor!
Puteti va rog sa-mi spuneti cu cit timp inainte trebuie sa-ti faci programare la Dr.Tutunaru si cum este mai bine; sa mergi la spital sau la clinica lui?
Din cite am inteles, el nu primeste spaga, este adevarat? si daca primeste,cit trebuie dat, cit se da pentru o consultatie, sau pe la asistente, sau pe la cine mai trebuie?
Multumesc anticipat!
Rachel(Nov.23,2005) & Ina
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Hristos a Inviat!
Diana, eu nu prea m-am simtit ajutata in vreun fel de restul personalului (adica moaste, asistente sau infirmiere), cu doar cateva exceptii (1-2), desi mi-am facut "datoria" cu varf si indesat. Cat priveste asistentele de la Neonato, mi se par cam indiferente si foarte detasate, nu stiu de ce (de multe ori trebuia sa solicit acelasi lucru de 2-3 ori, caci aveam impresia ca sunt ignorata total). In schimb, doamna doctor Popa este intr-adevar o persoana foarte sufletista si dedicata meseriei. Noi nu am avut complicatii de nici un fel, in schimb ne-a ajutat sa clarificam problema icterului pronuntat pe care l-a avut Dudu, asa incat sa ne externam cat mai repede posibil. Si asta a contat enorm in acele momente.
Salutari tuturor mamicilor si burticilor Tutunarese! Apropo, de Uki mai stiti ceva?
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
carstea spune:
Buna dimineata !DESPRE CE VESTI E VORBA CA MI S-AU TAIAT PICIOARELE!!!
ANDROIX,KAY (MAMICI DE MAI-IUNIE)DATI-MI SI MIE UN PM ,VA ROG!N-AM CHEF DE SURPPRIZE NEPACUTE LA APROAPE 36 SAPTAMANI
PUPICI
madau spune:
Aoleu Carstea nu e cazul sa-ti faci probleme ca nu e chiar asa un capat de tara...nu deocamdata si sper sa nici nu devina. Iti dau eu PM, dar stai linistita..si nastere usoara
Ina bine te-am gasit pe la noi, cred ca trebuie programata cam cu o luna inainte consultatia, fetele care merg mai des pot sa confirme sau sa infirme, e destul de multa lume si nu mai lucreaza in fiecare zi. Cred ca cel mai bine e sa mergi la cabinet, la spital nu stiu daca/cand il mai prinzi. Problema cu spaga....ei asta e chiar o problema...ptr unii....tocmai ptr ca nu ia
Subscriu la cele spuse de Adriana mica ref la asistentele de la neonato...niste scarboase
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Androix spune:
quote:
Originally posted by madau
Subscriu la cele spuse de Adriana mica ref la asistentele de la neonato...niste scarboase
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Fetele, mai aveti putintica rabdare ca mai am cateva saptamani si nasc. Daca nu le-oi scarmana eu sa ma tina minte o viata
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
madau spune:
Asa Androix bravo.....te sustin din suflet. Da-le o si din partea noastra.
corina1979 spune:
Buna, tutunici! Multumesc mult pentru raspunsuri! De camera alaturata stiam si eu, dar am crezut ca nu prea o foloseste.
Programarile la el se fac cam cu doua saptamani inainte, dar si cu si fara, tot la fel de mult se sta la cabinet si nu prea stiu de ce: ori vin fara programare, ori sunt programarile suprapuse.Martea nu are program, din cate stiu eu pt ca vine Iosup.
Musete, nu cred ca va fi o problema sa mergi iar la el; stiu o pacienta care a venit la el la 32saptamani si nu a avut nici o problema cu asta. Nu cred ca ai ceva de pierdut si mertita sa incerci.
Pupici!
Corina 37+ si Sara Maria , inca 2 in 1
MihMih spune:
Buna seara tuturor fetelor!
Sunt si eu o gravidutza a dlui Dr, si chiar daca nu am scris va urmaresc de multa vreme. Acum sunt in 12 saptamani si un pic si incerc sa traiesc cat de optimista pot aceasta experienta. Din pacate anul trecut in toamna am avut o sarcina oprita in ev la 9 sapt, asa ca acum am mereu teama in suflet, pt ca nu stu care au fost cauzele. Dar cu ajutorl lui Dumnezeu am ramas din nou insarcinata dupa cateva luni de incercari.
Dl. Dr a fost minunat si anul trecut si acum... cum de altfel cred ca toate il cunoasteti. Ma supar cand citesc rautati despre dlui; intr-adevar poate nu este mereu Mr. Perfect si la cabinet uneori este vraiste... dar increderea si promptitudinea pe care le inspira cred ca sunt cele mai importante. Eu oricum am o problema cu increderea in medici (adica nu am), dar de ce mi-a zis omul asta o data nu m-am indoit. Mi se pare incredibil ca un barbat poate sa-ti descrie cu exactitate in avans niste simptome sau reaciile organismului, pe care o femeie le va avea :-)
Cam atat, ca m-am intins prea mult!
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate,sarcini usoare si copii sanatosi!