Dr. Tutunaru (19)
Raspunsuri - Pagina 2
corina1979 spune:
Buna!
Madau ti-am raspuns la PM.
Despre examinarea bazinului ce stiti? Cum se face? Face control obisnuit?
Multumesc!
madau spune:
quote:
Originally posted by Androix
Deci deja... vreau si io PM. Imi pare rau ca sunt vesti proaste dar m-ati facut curioasa de moarte.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
Androix..vechile probleme reactivate, tu stii exact despre ce e vb, dar iti trimit PM
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Corina se face control normal, pe masa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cristinamh spune:
'neata!
si... "adevarat a inviat!", ca fusei plecata si n-am dat nici un semn...
felicitari proaspetelor mamici!!
uite ca am picat si eu (din pat), si nu pricep o iota de-aici.. ce s-a mai intamplat... ce probleme vechi...
un raspuns scurt pt dianiana, eu cred ca se si teleporteaza la nastere, altfel nu prea stiu cum face mereu de ajunge la fix .
intrebare intrebatoare... vreo schimbare pe la cabinet? cu harababura? tare as vrea sa ajung, da' nu prea vad cum sa plec atata timp de la servici
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
corina1979 spune:
Buna!
Harababura de la cabinet este in continuare. Eu am fost miercuri si am asteptat 2 h si jumatate, desi nu erau ff multe paciente, dar au mai venit vreo 2 urgente, vreo 2 bebelusi si s-a intarziat.
Madau , asa ma gandeam si eu ca ar trebui sa faca control la masa, dar nu stiu unde si cum pentru ca m-a chemat tot la cabinet.Sau poate superscaunul se transforma in masa? Ne-a obisnuit fara astfel de controale si acum mi-e destul de greu. M-am urcat pe masa doar la analize, dar probabil o sa ma satur in spital...
anasia spune:
corina, controlul pe masa se face intr-o camera alaturata;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
mayaione spune:
Madau m-ai facut curioasa, da-mi si mie PM cu vesti proaste.
Referitor la control, eu am inteles ca tot pe acel fotoliu are loc, acum cred ca depinde de cat de tare se grabeste.
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
diana spune:
Mie mi-a facut tuseu vaginal pe acelasi scaun pe care imi facea eco. Am colul scurt si vroia sa vada si "consistenta". Si eu am avut un soc cand mi-a zis ca ma conrtoleaza...Eu credeam ca scap de astfel de controale mai ales ca nasc prin cezariana.
Va pup
Diana 32+
musete spune:
Dragi Tutunarese,
Sunt intr-o mare dilema. Sunt o aspiranta la titlul de mamica de fetita , avand un bebe la bord de 29+ spatamani. Din motive pe care n-as vrea sa le invoc aici, vreau sa-mi schimb medicul cu care voi naste. Ptr. ca am fost mai demult pacienta lui Tutu, m-am gandit la el. Credeti ca este posibil sa ma mai accepte ca pacienta in sarcina atat de avansata????????. Stiu ca este f. aglomerat, dar stiu ca este si un foarte mare profesionist si OM.
Voi ce parere aveti, cum ar trebui sa abordez problema ??? Vi se pare ciudat , nu-i asa? Deh, hormonii astia , iar au luat-o razna.
Pupici, Musete 29+
anasia spune:
musete, nastere usoara! nu strica niciodata sa ai si o alta opinie, asa ca nu ai nimic de pierdut daca mergi si la un al doilea dr;nu cred ca e vreo problema ca este sarcina inaintata, vezi ce-ti spune;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni