Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna dimineata si Hristos a inviat!

Ce fete gospodine ati fost!!! Bravo!! In afara de nitica curatenie, eu nu am facut nimic. Si asta pentru ca am fost la mama, asa ca am venit de acolo incarcati cu de toate.

Aoleoooooo, ce frumusete e Maria!!! Cred ca o sa imi trimit baiatul in petit de pe acum, ca mai incolo....

Va pupam pe toate! Sa aveti o saptamana frumoasa.

Alina si soricelul

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata fetelor
si noi am patit la fel am ajuns fff tarziu acasa din cauza aglomeratiei dar s-a meritat,andy s-a simtit fff bine a vazut calul,oaia,gagu(cocos),porcu,etc si noi ne-am simtit bine la aer curat alaturi de rude pe care nu le mai vazusem de multisor

DORY offff chiar acum sa patesti asta ,sa ne spui ce ai facut la doctor
LEXI am vazut frumusica,pare un copil tare cuminte dar si al meu pare si.........
fetelor acum plec pe la mama mai vorbim mai pe seara,nu ziceti nimic de intilnirea de sambata sau v-ati razgandit?
pupici la toate fetele

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Dory imi pare rau! Sunt curioasa ce zice Stanciu. A mancat ceva aia mica, ceva mai greu?
Eu nu stiam ca s-a stabilit intalnire pentru sambata. Ati vorbit deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

nu s-a discutat decat ca ramane sa ne intilnim in weekendul de dupa paste si m-am gandit ca ar fi mai bine sa vorbim de acum ca poate sunt fete care isi fac program cu o saptamana inainte si sa nu le ratam,asa ca asteptam propuneri de zi si de ora
haideti fetelor la intilnire!!!!!!!!!!1

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Cristina, nu a mancat nimic greu, caci inceputul crizelor au fost de cand am plecat de la Buc. cu ea, iar zilele astea nu a mancat mai nimic , verdictul lui Stanciu:gastroenterocolita , cand am auzit am zis ca mor de necaz, nici nu la-m mai intrebat de la ce poate fi, caci ea nu a mancat nimic , asta este, imi vine sa mor de ciuda, acum suntem la regim alimentar si tratament.
De intalnire eu nu zic nimic pana nu o vad pe ea complet refacuta, daca stabiliti voi ceva si pot veni ...., macar de ar fi totul ok pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

prezent!
dory, sanatate multa piticutei, ce-ati facut la stanciu ce-a zis?
lexi, pup frumushica
mire, alinutza, cristina, eu va las pe voi sa hotarati noi suntem pe-acasa mai mereu asa cu spunem prezent pentru intalnire
azi am fost sa-mi cumpar pantofi, nu mi-am gasit nimik nu avea numarul meu ce-mi placea mie, mi-am cumparat un ruj si am fost cu sotzul la kfc si s-au dus banii pe un pantof
va pup pe toate
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor,salutari si de la mine....si Cristos a inviat!
sper ca ati petrecut frumos de Paste si ca sunteti sanatoase toate, inclusi puiutzii....
eu sunt putin bolnava,dar sper sa-mi revin cat mai repede....
va

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Adevarat a inviat!

Intru si eu sa va salut, acuma tarziu.
Nu stiu ce am si daca si voi va simtiti la fel, dar de aproape o saptamana simt ca nu ma pot tine pe picioare de somn dupa-amiaza. Asa ca, dupa ce fii-mea adoarme fac si eu la fel. Si din cauza asta am cam scurtat-o cu vizitele.
Am vrut sa mergem la munte, dar sotul nu s-a incumetat ca a zis ca va fi aglomeratie la intoarcere, asa ca, sper acuma sa dam o fuga macar.

In rest, mancare buna, cadouri de iepuras, uitat de telev, si lenevit la greu.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DORY - Imi pare tare rau pentru micuta, dar bine ca stii ce are si o tii pe regim. vezi ca si apa trebuie fiarta si racita in enteroviroze, asa i-a zis medicul prietenei mele cand a avut copilul bolnavior.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Violeta, multa sanatate si tie,
Miria, da, asa ne-a spus si noua dr. ieri, si apa plata trebuie fiarta si racita.

Mergi la inceput