Rahova sau apropiere..... (26)
Raspunsuri - Pagina 4
monica-elizabet spune:
ADEVARAT A INVIAT! mire
si multumesc de cafelutza, cozonacel si pascutza...tare bune au mai fost
chiar asta am papat si eu acum de dimineatza...cred ca mi-a iesit cea mai buna pasca a mea de pana acum...cu f putina coca dedesubt si deasupra la fel...si umplutura de branza a iesit de o consistentza super buna...miam
...ma bucur ca ti-au iesit cozonaceii si pasca...
eu am fost la patriarhie azi noapte si am cantat in cor pana la 3 dimineatza, tare frumos a mai fost...asa ma bucur ca am reusit sa ajung...
HRISTOS A INVIAT! si PASTE FERICIT! va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
aissa spune:
Hristos a inviat! Paste fericit!
Noi am lenevit pana acum. Dimineata am fost la mama si la ideea ei am plecat in Carol, unde am avut parte de 4 show-uri de rasfat de-ale lui Ale, din alea cu tavalit pe jos, urlete si tot tacamul....datorate faptului ca nu mergeam sau nu statea umde vroia ea special. Ajunse acasa am culcat-o si 3 ore cat a dormit mi-am tras si eu sufletul si am stat in pat ca am o durere de spate si picioare de nu mai pot.
monica-elizabet spune:
si noi am fost tot familionul in carol astazi dar pe la 16 si inca era aglomeratie...dar pana la urma a fost bine, astia mici s-au simtit bine si asta e cel mai important.
pupici si noapte buna tuturor
monica
si ruxi(16 dec 2004)
aissa spune:
Neata!
Noi fusesem dimineata in Carol si deja era aglomerat. Nu stiu azi unde sa ma duc, cam bate vantul si nu prea ma tenteaza parcul, plus ca Ale s-a trezit devreme si o sa pice devreme la pranz.
andre_ea spune:
Cristos a inviat!
Si noi am fost ieri in parc, dar in Tineretului. Copilul s-a simtit bine, ca a fost in centrul atentiei. In rest, mi-a parut rau ca n-am putut sa-l dau in toate nebuniile de pe acolo ca nu-s de varsta lui.
Noi azi mergem la soacra. Cred insa ca dimineata dam o raita prin Sebastian.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
noi plecam la tara, astia mici abia asteapta sa vada toate animalele
va pup pe toate
monica
si ruxi(16 dec 2004)
MIRCLAU spune:
buna dimineata
si noi plecam azi la tara si suntem nerabdatori sa ne revedem cu rudele de acolo si sa vedem animalute asa ca va doresc o zi buna in continuare si distractie placuta 

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
monica-elizabet spune:
am ajuns acasa acum vreo jumatate de ora...pana la tzara la noi sunt 50 de km, cand ne-am dus am ajuns super repede dar la intoarcere am facut aproape 3 ore asa aglomerat era...
se mergea bara la bara...numai nebuni care mergeau pe contrasens
...noroc ca astia mici au fost cumintei(saracii deja s-au obisnuit sa stea in scaun ore intregi)![]()
acolo s-au distrat de minune, au pus mana si au mangaiat tot ce misca prin curte
alex a fost cu tati la peste(nu au prins nimik dar s-au relaxat)![]()
a fost super ca ne-am revazut cu toate rudele si mai ales cu bunica mea care de fiecare data cand plecam saraca zice ca nu mai apuca sa ne vada![]()
va pup pe toate
noapte buna
monica
si ruxi(16 dec 2004)
Dory232002 spune:
Cristos a invia!
Ma bucut tare mult ca voi va-ti distrat bine.
Fetelor, sunt tot pe fuga, tare suparata, ca am avut si inca mai am probleme cu Alexa, de sambata seara a tinut-o intr-o febra, duminica a urmat cateva scaune(cam 2 la numar) cu diaree.De ieri nu mai are febra dar a avut 3 scaune de diaree, iar ce a pus capac este ca azi noapte a vomat de 4 ori, inclusiv dupa ce bea apa a voma, nici nu mai are ce voma ca nici de mancat nu mananca 

.La 16 avem programare la dr. Stanciu.Sper sa mai am putere sa mai intru diseara sa va spun ce am facut si ce verdict ne-a dat dr.
anangel_lexi spune:
Buna dimineata si HRISTOS A INVIAT!
Sper ca ati petrecut frumos!
Noi am stat acasa, am avut o tentativa de iesire cu Maria in societate dar ne-a tinut intr-un planset cat am stat in oras...Off, oare cat o mai dura pana s-o obisnui cu strainii?
Avem poze "calde" incepand cu asta
de
Maria Cornelia (20.09.2006)