Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
dory, cum se mai simte alexa?
violeta, sanatate multa
miria, odihneste-te dormi atunci cand doarme dami daca poti ca nu e de gluma cu sanatatea...
noi suntem bine, nu-mi place ca e urat afara astazi dar sper sa-si revina din nou vremea si sa putem iesi pe-afara.
ruxi a facut si ea kk un pic mai moale astazi(ea de obicei este constipata) si cand am vazut m-am gandit sa nu o ia pe diaree ca as innebuni
in rest fericiti nevoie mare ca suntem cu mamaica si tataicamai intreaba unoeri si de mine(atunci cand lipsesc din peisaj) dar din ce in ce mai rar
va pup si sper sa fie frumos afara sa reusim sa ne vedem cu piticii

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata fetelor si LA MULTI ANI ALINA (graviduta),sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos si cuminte
DORY sper sa se faca bine alexa pana in weekend ca sa ne putem vedea,multa sanatate
MONICA eu in principiu pot sambata dimineata de la 10-13 sau dupa amiaza de la 16......sa vedem ce zic si fetele
VIOLETA multa sanatate
MIRIA tu poti ajunge la intilnire?
dar o locatie stiti? hai CRISTINA spune cum poti si tu, si unde?
acum ma apuc de treaba ca am ajuns tarziu pt ca am trecut pe la doctor ca am o durere de genunchi care nu ma lasa,sper sa nu fie grav,va pup pe toate si astept sa vad ca mai spuneti de intilneala

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim pentru aprecierile la adresa Mariei
Dory, sanatate multa Alexei, imi pare tare rau ca e bolnavioara!
La multi ani Alina! Nastere usoara si bebe sanatos! Va asteptam in petit

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor,va multumesc ca va ganditi la mine...
ei,eu sunt mare si ma fac eu bine!
voi sa aveti grija de puiutzii vostrii ca ei sunt cei mai importanti...
Dory,sanatate fetitei tale...
Mire...o fi romantismul?!doctorul n-a spus nimic?
Alina"la multi ani!" si de la mine,BB sanatos si frumos si nastere usoara!
monica daca e mai moale KK,nu e problema atata timp cat nus-i schimba culoarea drastic....poate o fi de la alimentatia din perioada asta....
va

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Neatza fetele!

Va multumim frumos pentru urari.
Daca va intalniti sambata vin si eu (imi este indiferenta ora ca o sa cam fiu acasa) sa va vad pe voi si pe piticuti si sa va fac cinste cu o prajitura si un suc.
Anangel...noi o sa venim dar tare mi-e ca pana cand venim noi o sa fie imbulzeala mare la usa ta. He he...daca ai fata frumoasa!!!!

Va pup fetelor si va urez sa aveti o zi frumoasa.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

VIOLETA am fost astazi si mmi-am facut toate analizele+radiografie dar aflu rezultatul abia vineri asa ca pana atunci stau ca pe ghimpi,tu nu vii la intilneala?
ALINUTA te asteptam,eu sper sa poata veni toate fetele de pe aici

eu propun parcul sebastian ca locatie ca sa se poata juca si copii si sa stam si noi linistite,dar astept si alte propuneri,sa fie undeva sa fie bine pt toate,va pup si sunt in zona

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Mire,nu stiu ce sa spun,depinde cum o sa fie vremea....si cum o sa ma simt eu atunci....dar in principiu,cred ca da,o sa vin...
multumesc de invitatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

alinutza, la multi ani!
fetele si eu zic ca e f bine in parc la sebastian daca este vreme buna si de-acolo putem da o fuga la mc sa bem un suc...cum ziceti voi pentru mine este important sa va vad pe voi si pe copilashi nu conteaza locatia
si da...orele sunt bune sa zicem intre 10-13 si 16-19 ha ha...eu glumesc ziceti voi cum dorm copilashii si ce program aveti
ruxi deja a facut de 2 ori pana acum destul de moale dar am luat repede ceai de emnta si i-am dat sa bea...sa speram ca totul o sa fie ok
pupici tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Mire,sambata dimineata as putea si eu, acum sa vedem daca se face bine Alexa, caci nu vreau sa expun si alti pitici la boala.

Multumim tuturor de urarile voastre de sanatate, se pare ca astazi este ceva mai bine fata de ieri , si scaunele parca incep sa-si revina...., DOAMNE AJUTA!, ne chinuim tare mult pana bem ceaiul cu pliculetele de smecta si capsulele de erceuryl, dar...., asta este, trebuie sa ne chinuim sa ne facem bine cat mai repede.

Mergi la inceput

fetelor,eu ii puneam lui fi-meu, in sticluta cu apa plata un pliculet de ceai de menta si asa "perveneam" deranjarile la stomacel...
nu i-am fiert apa plata niciodata,nu stiu de ca v-a zis voua medicul asa,ca apa plata,in general e curata...probabil ca depinde si de ce fel de apa plata e vorba!

Mergi la inceput