***LA REDOUTE(14)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by addya

cine a comandat suitene???
masurile lor din tabel sunt realiste? aici cumpar 85C dau 90C functie de model, la ei as avea 100D...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Cand am cautat mesajul cu sutienele si cu pantalonii, am dat peste un post (nu mai stiu al cui, scuze) care a comandat sutiene de alaptat o masura si a primit o alta masura, mai mica. Te risti?

Edit: sper sa nu te superi! Si eu am comandat si o sa mai comand de la ei...doar ca tb sa aflam si "bubele"...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Au rulaj foarte mare de marfa si clienti si pt ei un client in plus sau in minus nu conteaza... pacat.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Incerc maine, acu il adoarme sotul pe sarbatorit...cazut la datorie

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Gabriela, taxele de drum banuiesc ca le platesti tu, cam cat costa (aproximativ).

Si prietena mea cea mai buna e in Germania si ma gandesc sa fac chestia asta cu ea... Am comandat deja la ea, de la yves rocher , la super preturi si platesc peste 1 luna, coletul a ajuns deja la ea, plata se face ulterior, nu ca la nesimtitii astia de la redoute, platesti inainte si te si tepuiesc!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Imi pare rau sa aud ca se strica gasca...sincer, in mare, am fost f multumita de ei, respectiv de produse...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mey claujuro, la 5 eur m-as risca, atata doar ca ce mai exista e cu muuuuuult mai mic decat as avea eu nevoie

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Care e codul de la prosopul cu Nemo ? si o poza , ceva...se poate ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addya

mey claujuro, la 5 eur m-as risca, atata doar ca ce mai exista e cu muuuuuult mai mic decat as avea eu nevoie

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Succes!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vlada nu se strica gaska, io zic ca e ok sa aflam si care-s "bubele"...sper sa nu se mai intample astfel de chestii...de aia zic ca ar trebui sa le scriem astfel de probleme, sa vada ca nu suntem dispusi sa acceptam orice

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Sunt perfect de acord ! nu e normal sa inghiti toate kk ( scuze ) , dar in cazul meu io am gresit si am recunoscut asta...ei chiar au fost corecti si i-am acuzat oarecum pe nedrept

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput