***LA REDOUTE(14)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Carcotasa de mine zice ca un mail nu rezolva mare lucru. Propun sa infiintam un sindicat al cumparatoarelor de pe La Redoute si sa ne aparam drepturile.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Taxele pt fr le plateste ea, adica drumul de la LR pana la ea acasa. Pachetul mi-l trimite prin cunostinte si nu platesc nimic. Daca il trimite prin posta cica ar costa ceva mai scump decat de pe site direct in Ro ... mai ieftin e cu Atlasibul sau alta companie de transport international. O sa ma interesez si de taxele astea... o intreb maine... ca acum doarme... ca e graviduta...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Gabriela, multumesc mult! Ma voi interesa si eu cum e cu Germania-Romania. Plus ca sunt o multime de alte site-uri care la noi nu livreaza.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Claudia cum se mai simt cei mici ? tot nu ai mess ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by claujro

Gabriela, multumesc mult! Ma voi interesa si eu cum e cu Germania-Romania. Plus ca sunt o multime de alte site-uri care la noi nu livreaza.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

si au lucruri mult mai frumoase si mai bune calitativ... si uneori mai ieftine decat LR
da ce sa facem... mergem inainte...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vlada

Claudia cum se mai simt cei mici ? tot nu ai mess ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Raciti si eu si ei, multumim de intrebare! Am, dar sunt ascunsa acum

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ia uite stati ascunse pe mess..ia iesiti voi la lumina..sau macar hai sa facem o conferinta ceva, sa punem la cale planul de bataie al sindicatului LR

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io ma tot uit cu jind la balerinii astia...http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324119954&documentid=414707&categoryid=29046492&single=&hasNext=1&hasPrev=1 ce s-ar mai potrivi cu treningul meu Adidas care e exact la fel...pacat ca nu merge vreun cod de reducere, poate o mai scadea nitel pretul, acum oricum nu am bani de ei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Io sunt prezenta, manac seminte prajite in cuptor si cu o mana tastez...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Voi?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput