***LA REDOUTE(14)***
Raspunsuri - Pagina 8
madau spune:
Io tot zgarman in LR..sa vad ce comand ptr mine, ca maine dimineata n-am timp, trebuie sa fug cu banutii la banca
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by addya
cine a comandat suitene???
masurile lor din tabel sunt realiste? aici cumpar 85C dau 90C functie de model, la ei as avea 100D...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Cand am cautat mesajul cu sutienele si cu pantalonii, am dat peste un post (nu mai stiu al cui, scuze) care a comandat sutiene de alaptat o masura si a primit o alta masura, mai mica. Te risti?
Edit: sper sa nu te superi! Si eu am comandat si o sa mai comand de la ei...doar ca tb sa aflam si "bubele"...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
da, io-s asa fraiera care am comandat sutiene de alaptat masura frantuzeasca 90 C si mi-au trimis 85 C de stau la ele si ma uit ca boul la poarta noua si ma intreb ce sa fac cu el, ca sunt super misto dar n-o sa-mi incapa obiectele muncii
claujro spune:
Cine e pe aici, noi suntem la o conferinta, veniti si voi...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Jasmine spune:
Io sunt pe-aici da' n-am messenger (va vine sa credeti?)
Sunt uimita de patania cu pantofii trimisi aiurea.Vreau totusi sa cred ca e pur si simplu o greseala,daca balerinii comandati initial apar pe site ca disponibili.
Am primit 2 avize,ca am facut 2 comenzi mici pe data de 19.O sa ma duc abia maine seara la posta.
claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Io sunt pe-aici da' n-am messenger (va vine sa credeti?)
Sunt uimita de patania cu pantofii trimisi aiurea.Vreau totusi sa cred ca e pur si simplu o greseala,daca balerinii comandati initial apar pe site ca disponibili.
Am primit 2 avize,ca am facut 2 comenzi mici pe data de 19.O sa ma duc abia maine seara la posta.
Instaleaza-l si hai sa ne distram. Am facut un sindicat si acum votam ce papuci sa-si ia mada.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Jasmine de ce n-ai mess? Nu poti instala?
Ella te-ai culcat?
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
vlada spune:
Deci sa o astept si io pe cea din 22...ar fi ceva sa ajunga asa rapid...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
madau spune:
Pentru cine n-are mess si n-a putut sa vada sondajul de opinie...porpun spre votare urmatorii papuci:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324120088&documentid=414707&categoryid=22907341&single=&hasNext=1&hasPrev=1
sau
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324120092&documentid=414707&categoryid=22907341&single=&hasNext=1&hasPrev=1 (varianta pe negru)
Si cu asta fug la culcare..noapte buna redoutiste
catutza spune:
Mada , mie i-mi place primul model.
Fetelor, care e diferenta intre gecile astea:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324086829&documentid=201206&categoryid=22916924&single=&hasNext=1&hasPrev=1
si asta:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324086829&documentid=344706&categoryid=22916924&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Eu in afara de reducere nu vad nimic...multumesc anticipat,
P.S sper sa-mi vina si mie comanda din 17 zilele astea
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
ancatrana spune:
gagici, io-s una din fraiere care a comandat body pt pitica si a primit camasa in loc. am tot parlit cu sabine pe tema asta si mi-a zis sa-i trimit camasa inapoi si imi trimit ei body-urile dupa. da pe banii mei, adk transp suportat de mine. pana la rma si-a cerut scuze de vreo cateva ori si am lasat-o moarta. oricum, cam tupeista ca intr-unul din mailuri mi-a zis ca am facut o afacere, ca la pretul asta e f buna camasa. nu conteaza ca am sau nu nevoie de camasa...asa ca vin si io in sindicat dc nu s-au ocupat toate locurile...
si eu astept 2 comenzi din 20 si doua din 25. am niste emotii la ce se tot intampla...
si noapte buna