***LA REDOUTE(14)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by madau

Jasmine de ce n-ai mess? Nu poti instala?

te-ai culcat?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

io sa dorm ?
din pacate mi-am lasat laptopul sa se raceasca si am stat putin cu sotul meu ...
dupa cum vezi e aproape 3 si ma gandesc sa inchid pravalia abia acum, chiar daca oi sta cu ochii in tavan pana adorm...deh, mai am 4 saptamani si 6 zile pana dau in altfel de experiente cu somnu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by madau

Pentru cine n-are mess si n-a putut sa vada sondajul de opinie...porpun spre votare urmatorii papuci:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324120088&documentid=414707&categoryid=22907341&single=&hasNext=1&hasPrev=1
sau
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324120092&documentid=414707&categoryid=22907341&single=&hasNext=1&hasPrev=1 (varianta pe negru)

primii parca sunt mai faini; dar alte variante nu sunt? ca la tipul asta de papuci daca nu ai piciorul fin iti sta pe dinafara ...

Si cu asta fug la culcare..noapte buna redoutiste

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Iar ati facut conferinta la miezul noptii?
eu as vrea sa bag o comanda mica si sa bag codul pt setul lila. si o astept pe sabine. io cand am zis ca-i pastele in we, ma gandeam ca si-o fi luat fata concediu inainte vreo cateva zile...
ma duc sa caut maruntisuri pe LR

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata vorbaretelor!

Mergi la inceput

Vorbarete au fost azi-noapte...acuma tac malc...
Cafeaua-i gataaaaaaaa

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata! Io m-am trezit mai bolnava decat ieri, am niste amigdale cat ouale de strutz. Am un spray cu antibiotic Bioparox...altceva fix pt gat ce as putea sa iau?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Azi e vente priveul Naf naf, numai ca nu pot sa intru, am parola si zice ca nu sunt inregistrata. Dar m-am inregistrat, sunt ei , cine vede produsele sa ne zica si noua cum sunt si ce preturi. Multumesc!

Anca, ce tupeista!!!! Urata faza cu bodyurile si camasa!

Cin, un ceai ai, pentru un om racit?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Se face si ceaiul, desi m-am cam lipit de scaun, din motive de dureri de burta (fiecare cu ce-l doare)... inca-s suportabile...si scormonesc pe LR. eu n-am primit ultimele 2 oferte de vente privee...nu ca as pierde mare lucru

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Am descoperit un site cu rochii care livreaza si in romania: http://www.splendid-gowns.com/Prom-Dress-Sabrina-II/pid,732,product.html

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Claudia

o floare pt doamne

Mergi la inceput