***LA REDOUTE(14)***
Raspunsuri - Pagina 5
claujro spune:
Stai ca ma uit la cap anterior. Au mai fost cazuri, stiu sigur! Si nu si-au cerut nici o scuza, pur si simplu in punga unde scria 2 sutiene masura...bl bla era o pereche de pantaloni.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Lorenza spune:
Ah,si in cutia de pantofi era pusa o sacosa soft grey,cum trebuiau sa fie cei comandati,parca in batjocura!Cand v-am zis ca ne considera lumea a-3-a ,v-ati suparat!Asta nu mai e ca la cadouri, merge schimabat,doar e cadou!ACUM AM PLATIT!
Sunt asa de suparata,nu pentru bani ci pentru ca m-am simtit jignita,adica las ca-s buni si astia,ce vrei acum soft grey,ia-i pe astia ca-s buni, draga ,ce cumva esti mofturoasa!Las ca-ti trece!
claujro spune:
Autor: claujro
Raspuns la: 19/03/2007 17:54:14
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Viairo
Am primit eu pantalonii in loc de set de sutiene. Sunt ok, subtiri, elastici, bine lucrati. Fac un pic de genunchi daca stau adunata
Sper ca nu am inteles eu bine! Ai comandat set de sutiene si ti-au trimis in schimb pantaloni???????????
Claudia
Autor: Viairo
Raspuns la: 19/03/2007 18:00:11
Ai inteles bine! Am comandat set de sutiene, am primit pantalonii, care aveau pe eticheta scris "set sutiene" si erau marimea mea.
Autor: Viairo
Raspuns la: 19/03/2007 18:12:29
pantalonii costa 9 E, sutienele 5E, daca era diferenta de marime poate scriam, dar asa nu mi-am batut capul cu email-uri.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Lorenza clar nu poti lasa lucrurile asa...scrie chiar acum un mail la ei, cere sa-ti trimita produsul asa cum trebuie si eventual si o despagubire, sau taxele de transport inapoi, ca nu e corect.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
vlada spune:
Chiar ca nasol rau...nici nu stiu ce sa mai cred...
Sotul are 1,80
Andreea si Vlad
Iubirea mea
addya spune:
cine a comandat suitene???
masurile lor din tabel sunt realiste? aici cumpar 85C dau 90C functie de model, la ei as avea 100D...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
madau spune:
Vlada imi poti spune te rog ce masuri are tricoul? Ma intereseaza ca diametru si lungime, il poti masura? Ce culoare e, alb? Cati bani? Ca poate il iau eu ptr al meu...cadou de Paste
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gabitaco spune:
mai... citesc si ma crucesc ... mi se pare de-a dreptul grosolanie din partea lor . Ce zic iaca si sarantocii astia ... vor si ieftin si bun ... Cred ca isi bat joc de romani
prietena mea din Fr e de f mult timp clienta lor si nu a avut niciodata asa pb. Oricum ei sunt cam singurii care livreaza in majoritatea tarilor din Europa si profita de faptul asta.
Eu am mare noroc de prietena mea si comand hainute si de pe alte siteuri si mi le trimite ea, ca altfel citind pataniile voastre nu prea am curajul sa fac cumparaturi on line...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
madau spune:
Addya eu am comandat sutien..aici port 75B, iar la ei am luat 90A, ca sa m-a iesit din masuratori...si-s bune