***LA REDOUTE(14)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Pai,doar n-o sa-i las asa!Dar ma enervez numai gandul ca o sa stau sa schimb cu ei ''amabilitati''!Cred ca le zic vreo cateva sa ma tina minta si gata,m-am racorit si vindecat!Sper!
Si de-abia asteptam balerinii,am facut soc cand i-am vazut pe-astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Lasa schimbul de amabilitati e mail, poate nu rezolvi nimic, returneaza-i si cere-le sa iti trimita pantofii pe care i-ai comandat! Ce nesimtiti!

Mi sa taiat de comandat balerinii de 30 de euro...cine stie ce primesc!!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Cat ai zis ca m-ar costa drumul pana acolo?

Mergi la inceput

Am gasit pe siteul postei romane niste preturi dar mi se par mari...ma gandesc ca nu or fi actualizate...cred ca e bine de intrebat. Stai sa caut linkul...

http://www.posta-romana.ro/index.jsp?page=lista_preturi&detail=calculator&serviciu_id=173

Colet extern pt Franta: 543000-pret fix+ 98000 /pe kilogram. Dar nu cred ca pantofii aia au 1 kg... Deci cam 600 de mii

Tot io editez: ar putea fi trimisi ca "scrisoare"...? Poate o fi mai ieftin...nu stiu...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu Lorenza cum asa? In "suivi de commande" cum apare? Ma gandesc ca daca se epuiza stocul trebuiau sa inlocuiasca si acolo . Nasol, cat ti-au luat pe ei? Ca vad ca e ceva diferenta de pret

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor eu nu mi-am facut aparitia in seara asta ca mai coc o comanda si am stat si am verificat toate produsele care mi-au trecut prin cap acum am in cos vreo 12 produse si nu ma pot hotaricred ca le iau pe toate

noapte buna!

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lorenza neaparat scrie-le un mail ca e greseala lor sa plateasca ei taxele ce naiba???!e vina lor si nu ai de ce sa platesti tu pentru ca ei sunt zapaciti...ai mailul cu confirmarea comenzii il au si ei cu siguranta

INGRID

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

ca ei sunt zapaciti...

INGRID

Daca ar fi un singur caz as mai zice, dar au mai fost muuulte greseli d-astea, de ex au fost comandate 2 sutiene si s-au trimis panatloni in schimb... si mai sunt cazuri, nu imi mai amintesc acum...

De-aia zic ca nu e o greseala ci o practica. Si nu mai tb sa le inghitim totul!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Am dat pe ei 31,5 euro,i-am luat cu 65% reducere,dar asta nu era un motiv sa-mi faca asta!In suivi de commande apar asa cum am comandat,sunt pe stoc,am verificat,din partea mea nu e nicio greseala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai stati un pic..cand au trimis pantalonii in locul sutienelor cu si-au cerut scuze sau ceva...ca au trimis altceva decat trebuia? Ca io asa am inteles atunci...in caz contrar e nasol, merita sa le faci tambalau

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput