Colectia de toamna iarna 2005(129)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

PS: am fost la babydesign , magazin mobila copii si am vazut niste idei super pentru 2 paturi in aceeasi camera, super frumoase.
Aveau un pat suspendat, dedesupt birou, dedesupt un pat, si sub al doilea pat o lada care putea fi folosita ca pat daca era nevoie.Atat patul nr. 2 cat si biroul erau pe sine astfel ca se putea sta la birou in timp ce patul nr. 2 era bagat dedesupt.daca vroiai sa fol. patul nr. 2 , baga-i biroul sub primul pat suspendat.

In fine, nu stiu daca m-am facut inteleasa dar este super ideea.

Ile 24 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ile, da pentru tine era...scuze Gandacel
La fete imi place asa: Cristina, Karin, Milena, Brigitte.
La baieti: Dragos, Robert, Milan

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Gabitaco,Hilde

Ile 24 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

La baieti imi place David, daca o sa mai am un copil si o sa fie baiat asa am sa il numesc.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Tot io!!

3 ingrijitoare la 15 copii e mult sau putin?!!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am revenit si io acasa dupa multa umblatura ,am bintuit tot Bucurestiul azi ,centru ,Unirea ,Titan ,socului ,Pantelimon (Cora) ,sint rupta de oboseala si nervi nu mai zic ,urasc soferii din ziua de azi ,barbatii i mean ,niste idioti ,badarani etc

Vad ca vorbiti de gradi din nou ,io fac asa : stau acasa pina la 3 ani ,dupa care duc puiu la gradi ,in spatele blocului .e de stat ,se plateste cam 150 ron pe luna ,plus optionale ,e foarte curata ,civilizata ,mancarea buna iar una din educatoare mi-e prietena ,daca nu-l dau la ea oricum le cunosc pe toate ca nepotii mei tot aici au mers ,sint foarte de treaba si-si dau silinta !

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

quote:
Originally posted by felicia74

Neata!
A doua zi fara voce, mama, ce naspa e

Cred ca Doru...

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Azi m-am instalat la noul birou asa ca....voi intra mai des cred.

Bic nu compar cu alti copii dar...constat ca al meu nu face asa cum fac altii si la fel stiu ca sunt altii care nu fac cum face al meu. Spuneam asa doar.... si ca sa va zic ce zice al meu....deja a inceput sa lege 2 cuvinte :"pa tito"="pa tati" cand mergem seara la culcare. Deci....e ceva nu??? you si pe Smaranda iubita!!!

Melkule nici eu nu ii dau lui Stefan cereale cu lapte ci doar fara dar....nu vad ce problema ar fi daca ar fi cu lapte. Odata i-am luat si eu cu lapte si a fost ok. Dar...lui ii plac rau "Grau cu miere" de la Nestle si unele de la Hero dar nu mai stiu cu ce sunt

Gandacel dar tu esti o dragutza de ce zici ca nu esti fotogenica???? Nu are legatura una cu alta dar...eu cred ca esti fotogenica si faza cu pozele e o pb la mansarda ca si la mine dealtfel. Noi facem frumos la baitza, ne place rau. Mie imi plac nume ca Ioana, Ana, Maria, etc Sanatate muuulta iti doresc!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Melkule, s-a domnisorit si Daria ta e frumoasa foc!!!
Cereale, eu nu prea ii dau, dar i-am dat Grau cu miere de la Nestre, 7 cereale de la Milupa ... si cam atat!

Dordia, sa dea Domnu sa fie bine in continuare la job! Bafta! Te-ai obisnuit?
A fost si sotiul meu la un inteviu in Bucuresti azi; acum il astept ; tre' sa-l iau de la gara!

Bic, multumim de aprecieri!

Madau, ai montat tricicleta??

Mai am fost cu Daria in vizita la vencini, care au un baietel de 4 ani, Alexandru, si un baietel in burtik (tre' sa nasca intr-o saptamana)- baiatelul se juca la calculator si Daria sa dus pash-pash si i-a inchis calculatorul!!! Mamaaaa, a fost horror... baiatul incepuse sa planga ca era concentrat pe joc si s-a trezit cu calculatorul inchis si Daria plangea de plansul lui ! S-a terminat cu bine pana la urma!
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by canuta-om-sucit

3 ingrijitoare la 15 copii e mult sau putin?!!

eu zic ca e numa bine... o femeie la 5 copii

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput