Colectia de toamna iarna 2005(129)
Raspunsuri - Pagina 7
Bic spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Bic nu compar cu alti copii dar...constat ca al meu nu face asa cum fac altii si la fel stiu ca sunt altii care nu fac cum face al meu. Spuneam asa doar.... si ca sa va zic ce zice al meu....deja a inceput sa lege 2 cuvinte :"pa tito"="pa tati" cand mergem seara la culcare. Deci....e ceva nu???you si pe Smaranda iubita!!!
Pai, mai Dordio, e mare lucru, cum sa nu fie. De-aia ti-am si scris, ca doar eu stiu de Stefanel ca zice "putie" de cind Smarandita nu zicea decit "dooo" (care insemna tot universul ei.)
Si uite cum iar ii compar.

Smaranda, 3.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Noki_Lara spune:
Bau si de la noi. Nu ca ar fi observat cineva ca nu am intrat azi...
Deci meteroric, cateva cuvinte:
Melcule- pupici multi ca sa nu mai fii suparata! Cereale cu lapte ii pun in iaurtul de dupa-amiaza, cateodata, alternativ cu biscuiti. Deci merge chiar daca au lapte si nu pateste nimik. Noi seara papam gris de la Milupa, trece excelent prin tetina marimea M de la Nuk. Nu am reusit sa vad pozele...
Cresa-grsadi-bona- ehehe...7,5 mil e un pret suuuper pentru Bucuresti! Eu m-am hotarat, am fost cu mama azi si am vizitat 2 gradi intre care era lupta: Clara cu 7.5 mil si Bell cu 9 acum si 9.5 din toamna. Clara a picat din diverse motive
, asa ca a ramas in schimb Bell, care e suuuper misto, dar scumpa. Asta este...un copil am. Ce sa fac? O sa ne ajute bunicii.![]()
Gandacel- tinem pumnii sa duci sarcina la capat cu brio!
Madau- Targul de turism incepe joi si e pana duminica, la Romexpo. Eu merg joi de dimineatza fara plod.
Intreba mai demult cineva daca facem intuneric la nani la copilasi, iar eu mi-am amintit azi, asa ca raspund ca da. Eu trag mereu la pranz draperiile la mine si respectiv jaluzelele la mama. Doarme mai mult astfel.
Intrebari retorice pe tema somnului:
- de ce la mama doarme de la 14-17.30!!!!!!!!!!!!, iar la mine 13.45-15, maaaxim 15.30!!!!
- de ce cand am treaba in oras si trebuie sa plec doarme de rupe si cand vreau sa lucrez in liniste la PC, acasa, se scoala intr-o ora jumate maxim????

Gata...ma duc la nani. Si sa-mi suflu nasul. Care de alaltaieri curge cismea. Si sa ma oblojesc la gat care sigur e plin de amigdale umflate....Of...Feli, ia o bere!![]()

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Salutare!
Am "trecut" si eu sa va salut, asta asa...sa nu ne uitati...
Melk , ce a-ti patit? De ce dati bona afara? Sper ca nu s-a intamplat nimic grav, 
Feli , multa sanatate! Poate maine te vei simti mai bine!
Ripley , nu mai spui nimic? Cum va simtiti?
Noki , multa sanatate si tie!
Ela , ce face Daria? Cum se simte? Mai intra sa ne spui de voi, 
Ina , nici tu nu mai spui nimic? Ai plecat in concediu? (eu sper ca a-ti reustit sa plecati sa va relaxati si voi)
CristinaH , mai scrie-ne si tu ceva. Macar o vorba "dulce", sa stim si noi de voi. Apropo, scumpa foc Iris in poza aia de azi, 
Madu , astept poze cu tricicleta si Mirunici
Cam atat la ora asta....nb
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
felicia74 spune:
Neata!
Fetelor, VORBESC! Mama, ce bine e
Noki baga ceaiuri calde si medicam ca nu e de glumit. Daca e amigdalita mai bine te duci la dr, ca se agraveaza. Iti zice un om patit (rau).
Somnul de dupa-amiaza: nu trag nimic. Daca nu as intra in camera ei, ar dormi si 3 ore, ca seamana cu mine care sunt o somnoroasa
Camelia baietelul acela va avea mari probleme cu fratiorul mai mic, daca e asa ofticos
Nici nu stie cel asteapta. Si mie imi mai inchide Ilinca calculatorul daca nu sunt atenta.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Bai, nu-mi vine sa cred, nu se termina belelele - acum are Ilinca 37,9 temperatura. Sper sa n-o luam de la capat.
Hildegard spune:
Noki, io intrebam daca faceti intuneric la copii in camera.
Acuma seara de la 10 ii sting tot in camera si doamre pana se trezeste si vrea cu mine-n pat....![]()
Azi mai am un geam de spalat si rufe de calcat
.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
felicia74 spune:
Hilde te invidiez ca esti asa avansata cu curatenia, trebuie sa ma apuc si eu, acum ca sunt mai bine.
madau spune:

Miruna vorbeste singura in pat..asa ca bag rapid o postare pana nu se enerveaza si vrea afara

Noki pana la urma nu te-ai lasat si ai intrat si tu in "trend"..asta cu mamicile bolnave
, of..sanatate multa! Raspunsul la intrebarile tale e simplu...legile lui Murphy functioneaza perfect
, si la noi e fix la fel cand am treaba si trebuie sa plec doarme Miruna de n-are treaba, fac galagie pe langa ea si nik
Ela ce-ai facut cu Uka la dr? Cum e?
Catutza o sa pun si poze cu tricicleta, trebuie sa le descarc din aparat si e acumuluatorul descarcat
Hilde spor la treaba, io azi fac pauza ca mi-e lene![]()
Feli hai ca poate nu mai creste, o fi doar asa un accident
Eu una nu-i mai iau febra Mirunei decat cand o simt mai caldutza..voi o mai luati regulat asa?
Chiar...de Miha mai stie cineva ceva?
Gata, pauza s-a terminat, fug la maimutza care striga de zor "caca"....o fi produs ceva
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Steff, se joaca prin toata casa. Mi-a luat punga cu semnite si mi-a rasturnat-o in mijlocul sufrageriei, apoi mi-a scos oalele din dulap-bucatarie, danseaza de numa pe melodia noua a lui Akcent, mi-a rasturnat cafeaua de pe masa.....
Ieri a luat sticla cu tedy si mi-a rasturnat-o pe covor in sufra...deci o tinem tot asa
de-ale gurii