Colectia de toamna iarna 2005(129)
Raspunsuri - Pagina 8
Madutza10 spune:
Good morning!!
Feli,merge acum mess-ul!La mine cel putin ...Mai are febra Ilincutza??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
felicia74 spune:
Madutza i-am dat Nurofen, la 37,4
Madau eu nu ii iau temperatura regulat, dar o pup pe frunte si-mi dau seama imediat.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Feli, ti-am scris pe mess. Ai primit?
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Mai eu sint iar pe ,,linia intai'' ,am o gramada de treaba ,tero distruge asa ca tre' sa ma tin scai dupa el ,n-am timp sa scriu ,mergeu pe fuga ,off off ,mai mai!!
Orlando doarme fara jaluzele trase ,daca ii e somn doarme si cu lumina si fara ~!
Noki ,imi pare rau ca ai racit si tu ,mie nici acum nu mi-a trecut dar nici la dr n-am fost ,nu am timp !!
Hilde ,vai de capul tau ,cunosc ,asa face si fi'miu ,la fiecare citeva minute baga cite o trasnaie :((
Bic ,las ca incepe puiuta curind sa vorbeasca ,atunci sa te tii :)
Al meu a inceput sa lege cuvinte precum : hai coco -adica sa vina porumbelii la el ,ii priveste toata ziua pe geam ,hai mama ,pa tata ,mama papa cind ii e foame ,mama sau tata apa cind ii e sete (depinde care0i prin preajma),mai zice Ediii (nepotul meu) ,Ada (Andreea ,nepotica mea cu care se joaca zilnic ),e mort dupa tractoare (taranusu' de el) si zice mereu tatrr brum brum ,deja m-a stresat ,cutu-cutzu ham ham ,etc etc ,zice multe dar n-am timp acu' sa le insir ,oricum nu e cine stie ce evoluat ,astea's normale pt virsta asta
Btw ,tocmai striga disperat ,,mamaaa caca ''si se bate peste fund ,asta-i semnalu ca a facut
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
dayssy spune:
Salut la fete!!
In primul rand sanatate infinita la bolnaviori si mamici bolnavioare.
Melku, Dariuca s-a facut frumoasa foc. E o minune de fata 

. Dragos ii trimite un
mare de tot. Eu ii dau cereale cu lapte Milupa in laptele de vaca in bibe de dimineata cam 2 masuri in 210ml, iar seara i le fac cu apa plata 7 masuri in 210ml.
Dragos in continuare doarme in patutul lui
.
Avem www.dropshots.com/day.php?userid=210775&cdate=20070327&ctime=111938" target="_blank"> poze si filmulete noi cu Dragos si varul lui Alex.
Va pup!!
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar
pisi-si-boscu spune:
Buna fetelor!
Meteorica pt ca am enorm de multa treaba. Teoretic suntem bine, practc al meu copil a luat o viroza respiratorie, face febra de joia trecuta... Dar e spre bine, incepe sa isi revina, sper ca pana la Craciun sa imi revin si eu cu somnul.
In rest... ok, nimic nou sub soare, munca, scoala, gradinita...
Va pup!
joy04 spune:
neata fetele.
incep prin a va spune ca suntem varza si eu si piticu. adica azi ne simtim un pic mai bine, o sa iesim si afara - sper.
dupa o noapte in care s-a frecat, marait si nu a dormit, aurmat alta in care s-a frecat, marait si a facut 39.5 febra.
so, a doua zi eram la budimex la dr S.
diagnostic: adenofaringita. luam augmentin, aerius, nurofen, karvol seara si olynt.
asta din urma nu il-am luat inca ca nu -l avea helpnetu' si nu am mai fost in stare ieri sa intru si in alta farmacie.
tot de ieri iau si eu amoxicilina. nu va spun ce am putut scoate din nas ca va ingrozesc.
chestia e ca ma dor urechile si capu'.
am fost la dr gine ieri, mi-a dat in plus si nospa ca zice el se cere neaparat cate 3/zi, plus utrogestan.
l-am/am auzit/o pe pitica ieri ca a ascuttat-o si mi-a dat si mie....
MELKU imi pare taaare rau ca ati avut momente grele.
uite eu cereale ii dau numai de la nestle cele cu orez simplu. (cu roscove nu-i place)
se dizolva bine bine in lapte si nu am probleme.si ii dau si acum in laptele de vaca.
nu cred ca-i bine sa-i pui lapte praf in laptele de vaca, ma gandesc ca iese prea...concentrat.
da ce trebuie sa schimbati?? bona? de ce daca se intelege bine cu ea???
DIENUTA pai bine mai asa rar??? [bataita....]
FELI si eu credeam duminica ca am scapat cand colo, m-a intors de m-a bagat direct la antibiotice. dar nu-s fara voce, asa ca tine..
si sa te faci repede bine.
SOANSO sa conduceti sanatosi
GANDACEL poate nu am citit eu atenta, sorry, dar ce tratament ar trebui sa urmezi???
pt sarcina?? ca este destul de serios dupa cate vad.
adica stiu ca ai niste probleme, dar nu am prins unde aizis ce si cum....
si-mi place si ANA si STEFANIA si ANCA.
editez: vad ca te-a intrebat si MARIA de problemee de sanatate.
LAVI tocmai de asta eu nu as lasa pe cineva in casa. credeti-ma, numia gandul ca-mi poate deschide vreun sertar sau seuita in sifonier....

NOKI de ce te plangi ca nu ai intrat o zi si nu a observat nimeni???
io nu am intrat de duminica si chiar nu a observat nimeni.![]()
MADAU sa pui poze cu tricicleta si ascult comentariile.
gata intind rufele care sunt spalate de ieri dupa amiaza, dar cum am fost varza nu am avut chef si forta sa ma ocup de ele.
Joy
14+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
maria_alexia spune:
Mai fetelor, nu va mai plangeti ca nu va observa nimeni lipsa, nu e deloc adevarat! In ultima vreme lipseste - motivat sau ne... - atat de multa lume, incat e si pacat sa facem nominalizari. E clar ca fiecare are program full cu piticii, serviciul si toate cele...
Cu atat mai mult sunt de apreciat mamicile care scriu zilnic pe-aici si ne povestesc pataniile cu bebici si nu numai, eu una le apreciez tare mult efortul si, chiar daca din pacate nu reusesc sa ma si conversez cu fiecare, sa stiti ca va citesc cu mare placere
.
Sanatate multa mamicilor si bebicilor bolnaviori! Iar ceilalti, stati departe de virusi, e cam nasol cu ei.
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
joy04 spune:
MARIA departe de mine gandul sa ma plang...nu ziceam asa.
cred ca asa cum eu ma gandesc la x sau y dar nu intreb despre ea, sau uit sa raspund cuiva asa se intampla si altora.
mai mult vroiam sa-i subliniez Nokiutei ca nu trebuie sa se simte neglijata. de aia am si pun fata asta ![]()
Joy
14+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto