Colectia de toamna iarna 2005(129)
Raspunsuri - Pagina 9
felicia74 spune:
Joy iar o luati de la capat! Multa sanatate! 
Sper sa va reveniti repede!
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
canuta-om-sucit spune:
Salutare!!!
Mai, nu stiu ce naiba e in vremea asta dar se intorc racelile vad. Multa sanatate Ilincai, lui Vlad.
Ela, scrie-ne de Daria, cum e, ce mai face, cum se simte?
Va pupam!
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
Madutza10 spune:
jOY,sanatate multa tie si puiului!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
camelia_daniela spune:
Salutare!
Joy, sanatate infinita va doresc tie si lui Vladutz si lui bb mic la fel! 
Chiar Ela, ce mai face Uka???
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca
(02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Gandacel spune:
Buna!
Eu am dus azi piticul la gradi pe la 11 si ceva, ca am avut toti o noapte alba... S-a sculat la ora 1 urland si am crezut ca a visat urat. Imi arata ca are ceva pe burta, credeam ca a visat gaze, cien stie ce, dar era ud saracu. Nu s-a mai intamplat, de obicei il schimb preventiv pe la 2:30 si e ok. L-am mangaiat, i-am vorbit, l-am asezat la loc, nimic!!! Urlete in continuare. Imi arata ca il doare capul. Il intreb daca il dor maselele si se uita la mine cum ca DA. Ii aduc Panadol, nu vrea sa inghita, el care imediat il ia daca ii spun ca dupa siropel nu o sa mai doara. In fine, i l-am dat dar nu a fost chip sa doarma fara mine in camera. Bine ca aveam patul in care daorme el dupa-amiaza, ca deja ma apucasera niste contractii. AM stat acolo pana a adormit. M-am dus la mine, nu am putut dormi de contractii, dupa o ora alte urlete. Si am tinut-o asa pana dimineata la 6:30! Pe la 7 si ceva a baut lapticul, cam in sila, ii era somn rau. Avea temperatura 37,8. Eu nu-i dau nimic la temp asta. S-a culcat la 8 si s-a trezit la 10 si ceva, cu febra 38,9. Am sunat dr. si mi-a zis ca e de la masele (zilele trecute a inceput a doua serie, probabil tot de 4). I-am dat Nurofen si novocalmin, la recomandarea dr. Eu chiar nu credeam ca se poate intampla asa ceva de la masele, dar mi-a zis sa stau linistita daca nu are altceva, ca se mai intampla. El se juca si chiuia, altceva nu are. Asa ca l-am dus super vesel, cu obrajii rosii sa se joace cu copiii. Dragul mamei... Cand am iesit pe usa gradinitei deja facea ordine pe acolo: aduna jucariile tuturor si la punea intr-o galeata! 
Eu sunt moarta de somn, dar nu pot dormi, asa ca am deschis PC-ul sa stau putin cu voi.
Cineva ma intreba ce probleme de sanatate am: nu am nimiC!
Nu vreau sa am nimic, asa ca nu am! Tratament nu o sa fac, asa ca nu mai detaliez. Sunt foarte capoasa de felul meu. Fetele mai vechi isi amintesc poate cat am tras cu mama inainte sa moara, cat am studiat si cata grija am avut de ea. Si de la cateva zile/saptamani cat i-au dat medicii, am reusit s-o mai tinem langa noi un an si o luna! Nu ma dau batuta cu una, cu doua, ca asa zic unii medici. Fiecare isi cunoaste limitele si medicii lucreaza cu statistici si tratamente verificate, eu sunt unica si diferita, asa ca imi permit sa ma consider ca atare si sa caut ce mi se potriveste. Si oricum, repet, sunt capoasa! In chestii serioase nu ma convinge nimeni decat cu chestii bine fundamentate, daca scartaie ceva, ma zgarie la urechi!
Gacaaa!!! Cu subiectul asta...
Daca merge cineva la Ikea in prima parte a unei zile, ma ia si pe mine din drum? Please...
Eu intrebam acum 2-3 zile de draperii la camera copiilor, ca spuneam ca Bogdan adoarme la 20:30 si o sa fie cam lumina si nu stiu daca o sa aiba chef de culcat sau isi schimba ora! SI ar fi cam nasolut... O data ca imi e mie somn, o data ca trebuie sa se scoale oricum la 7 dimineata si nu-si mai face somnul. Cred ca o sa-i caut si eu o draperie draguta sa i-o trag macar pana adoarme.
Joy, nu mi-ai zis cand ai fost la dr, sa ne fi vazut! Ca si asa sunt izolata de restul grupului. Poate data viitoare?
Cam asta este, nu stiu de ce nu pot dormi, dupa atata nesomn. Parca vad ca dupa-amiaza, cand vine piticul acasa, eu cad franta.
Va pup pe toate, sa va faceti bine!
Gandacel
36+ si Bogdanel (14.11.2005)
Madutza10 spune:
Mamici ,tre' sa ma laud neaparat cu ce a mincat fi'miu la prinz :o bucata mare de salau la gratar cu un cartof copt ,apoi un castronoi de spanac cu mamaliga si un biscuite desert ,de cind ii dau Pikovit maninca si pietre ,celor care mai au probleme cu pofta de mincare va recomand Pikovitul ,face minuni ,cel putin in cazul nostru!Am incercat Vi-sol ,Multisanostol ,Sanasol dar n-au avut nici un efect ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
ela27oana spune:
buna,
va multumesc tuturor care a-ti intrebat de noi,
daria este bine de luni papa lapte,vanataia incepe si es se capete culoare galbena deci spre vindecare,este curata acum in gurita dar parac un pic fornaita astazi,am gasit-o azi noapte cu pantalonii de pijama da-ti jos si descoperita,era receeeee toata,sper sa nu o patim iarasi,ma dispera a invatat sa-si de-a pantalonii jos si asta face seara
in rest eu o sa intru mai rar,din lipsa de timp,inca imi pun lucrurile la loc si le pun si iar le mut

,apoi treb curatenie facuta
catutza-luni mi-am depus dosarul,m-am dus personal pt ca jegosii de la scoala ma tot amanau,si am exam pe 19,asa ca mai am timp 3 sapt
cuscra-multumesc si tie de urari,si un pup mare pt dimi de la uka
madau spune:
Avem poze noi de primavara 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Madutza, ce bine ca mananca piciul. S-a rezolvat si problema asta!
Joy, va doresc sanatate. E asa de rau cand sunt bolnavi si mama si copilu. Stiu pe pielea ea. Trebuie rabdare si rugaciune.
Ela, bine ca trece vanataia
Gandacel, bine ca e bine Bogdanel!
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
joy04 spune:
GANDACEL nu am fost la medlife ci la gine. cand merg la eco, te sun poate apucam sa ne vedem...
ma bucur ca NU AI NIMIC.
stiu cat de greu ti-a fost cu mama ta, dar sunt uimita ca esti asa luptatoare si optimista.
ELA io nu apuc sa deschid messu', uite acum piticu este in bucatarie sub masa si numa vede la calc....
...ca vine acum peste mine....cu apmatufu de praf in mana...
Joy
14+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
maraie langa mine acum dar vroiam sa va zic multam de urari.
sper sa ne fie mai bine acum, ca tare greu este sa fii naspa si tu si copilul.![]()