Colectia de toamna iarna 2005(129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Bun gasit tuturor!

Ma intristeaza vestile despre bolnaviori si mamicile lor in aceeasi situatie,asa ca le doresc sanatate definitiva.

Noi am avut probleme cu putza.I-am decalotat-o io.Barbatul din mine adica.Si mi-a bocit vreo 3 zile la fiecare pipi.Acu a cam trecut,dar tot nu e iesita de tot din invelis.

Am trimis cardul ala la Pampers si acu astept rezultatul.Girafa vreau a zice.

S pare ca voi trage o raceala.Din nou.Ca de, am fost la tzara si m-am harnicit,deci am sapat in gradina.Nu-mi vine sa cred.

T inca nu zice nimic.Nici mama.Mai aud cite un mamamama si atit.

Voi ati luat triciclete? Am cautat si io ceva mai de soi dar is scumpe.Adica [este 4 mil ce imi place.Asa ca,cred ca mai astept si ii iau masinuta.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Simt ca-mi iau campii...Sarah a dormit fix 35 d eminute: 13.30-14.10!!!! Acum face ce stie mai bine: potlogarii + scandal!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau, suuuper pozele! maaare bandita si fii-ta!

Leea- ce bine ca ai mai intrat cu vesti! Sa-i fie d ebine decalotarea lui T si sa nu-l mai doara deloc-delco. Iar tie sanatate multa. Alta mamica bolnavioara in gasca!

Gandacel- sanatate si ogdanelului, sa speram ca e de la dinti si ca nu e vreo viroza, ceva, DF!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Lea, ce bine...ca te-ai scapat de o grija! Unge cu Baneocin si in 2 zile n-are nimic. noi asa am facut.

Fetelor io cred ca e ceva in aer...sau iarasi presiunea atmosferica e de bai...ca picii au probleme cu somnul si alte cele

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Da mai fetelor,da tot nu-i gata.Mai sint citiva milimetri de putza ascunsa.Si cind i-om scoate si pe aia la aer,din nou scandal.

Noki la somn,acelasi lucru se intimpla si cu T.Daor ca invers.Acasa doarme 2.30- 3 ore,iar la mama 1 - 1.30.Si da,cind am de plecat ar dormi si mai abitir.De asemenea imi creste tensiunea somnul de 30-40 de min.Dar cel putin va dormi mai bine la noapte.Sau nu?
Madutza cum anume procedezi pt a sta acasa 3 ani?
Gindacel pup Bogdanelul acolo unde-l doare.La dintisori.

Si lui T ii mijesc niste dinti.Cam ciudat.Ca nu-s nici masele,dar nici linga cei iesiti deja nu-s pozitionati. Si sint doar pe partea dreapta si sus si jos.Nu stiu ce e aia.Febra n-am observat. Doar kk moale, ceea ce ne coafeaza in conditiile de constipatie eterna.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki ,da' ce a mai dormit pitica ...,las ca poate adoarme mai tirziu !
Cuscra,tari pozele ,ce fata mare ai ,pupici multi de la Orlando!
Leea,io am cartea de munca la firma unde lucreaza sotu' ,am acolo oricind loc de munca asigurat ,deci si daca nu ma duc nu-mi desface nimeni contractul de munca ,cartea mere in continuare ,pot incepe oricind ....,sefu e prieten cu sotu' asa ca nu-i bai ..
Inca ceva ,daca ai ,,pile'' la munca plateste tu lunar ce trebe' pt cartea de munca si stai acasa pina la 3 ani ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Noi masele avem 4 de mult timp ,acu' vad ca mai au nitel caninii si ies ,e balos rau si cu mina in gurita non stop dar vaz ca nu urla ,nu face febra ,nici la masele n-a facut dar ma intreb daca-i normal sa iasa caninii la virsta asta ,nu-i prea devreme??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, ce shtrengaritza e Mirunica!!!
Leea, bafta cu decalotarea si sanatate muuulta!

Noki, sa stii ca si a mea mandra doarme ff rau noapte de vreo saptamana ... astept vremuri mai bune! Bafta si voua!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

maduta, stiu ca tu stai in drumul taberei, ca si mine... despre ce gradinita este vorba? e ok? parca l-as da si eu pe vlad, dar nu stiu sigur daca toamna asta, mai degraba tot la anul.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Xandra ,e vorba de gradinita nr 229,la Valea Ialomitei dar prin zona mai sint si altele care mi se par ok .Oricum trebuie inscris cu un an inainte ,cam asa functioneaza p'aci si cu spaga of course la directoare !
Eu momentan stau pe Valea Oltului dar la anu ne mutam pe Parva (daca stii unde e ) si ma gindesc sa-l dau la o alta gradi care e chiar pe Parva linga scoala Sf Andrei dar tot de stat ,am prietene care au avut copii acolo

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

Mergi la inceput