Colectia de toamna iarna 2005(129)
Raspunsuri - Pagina 11
leea_cv spune:
EEEeee, asa ...ce sa zic.Madutza esti baftoasa.Io n-am sanse sa fac manevra asta.Fratii Micula,a caror angajata sint nuuuuu mi-ar face asa un favor.
Cami,Hilde multumesc
Mi-a mincat fi-miu fondu' de ten.Macar daca mai era in garantie.Ca dupa ce-am nascut n-am avut nevoie.
Vorba vine "mincat" .L-a gustat si si-a ajustat putin "laba gistii".
Mai, vreau sa ies din casa.Da afara bate-un vint...SI am incercat la cunostinte.O vizita ceva...da nu-mi iese.Mai toti au treaba sau sint plecati.Adica sa ma apuc si io de treaba???![]()
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Madutza10 spune:
Leea ,nasol ca nu poti aranja sa stai acasapina la 3 ani ,in cazul asta ce faci?Il duci la cresa sau au bunicii grija de Tudor?
Al meu n-a reusit sa guste pina acum din cosmeticele mele ,sint toate urcate cat de sus posibil :)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
leea_cv spune:
Cresa sau gradi il pashte. Buncii, oricit de dragastosi si pusi pe fapte bune sint,cred ca ar reusi, neintentionat,desigur, sa-l limiteze.Parerea mea.
UUuuufff, am scapat de fondu de ten.Acu a deschis cmpartimentul ala de la masina de spalat,si-a bagat degetele in el si a lins Lenor.A venit la mine scuipind scirbosenie de-aia verde.Si miroase tot a "primavara"
.De-abia a vrut sa bea o gura de ceai.Asha ceva...
Ma voi reusiti sa faceti curatenie cu copiii in zona? Ca io orice-as face, T e in pericol.
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
Madutza10 spune:
Leea ,eu doar pot aspira cu el de fata ,ca-l incanta si sta cuminte ,doar se tine dupa mine dar altceva nu prea pot si nici nu ma prea-mi vine sa fac ceva cind stiu ca ma intrerupe ..,asa ca eu in general simbata fac curatenie ,cind e tati acasa
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
dordia2000 spune:
Camelia bafta la job-ul sotului!!! Eu m-am obisnuit la noul job dar...imi e tare greu cand ma uit la ce vreme frumoasa e afara si eu stau la servici in loc sa stau in parc cu Addya si Madau si Ank si cine ar mai fi venit....offfff asta e.
Bic-ule asa e. De comparat tot ii comparam ca altfel....nu se poate Dar...sunt constienta ca fiecare are ritmul lui si...nu ma agit foarte tare. Oricum va avea timp sa faca ca toate animalele pamantului de o sa imi iau campii cand o incepe.
Joy sanatate muuulta si tie si piticului!!!
Felicia
nora mica si dulce si sper ca nu e nik doar...asa de la dintzosi sau maselutze!
Leeadar esti o curajoasa rau. Eu nu as fi putut. si al meu a plans cam tot 3 zile la pipi si vreo 12-14 la decalotarea zilnica. Acuma nu mai zice nici pas si il decalotez la baita adica o data la 2 zile sau chiar 3 uneori!Sanatate multa!
Madau superba Mirunici!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
dordia2000 spune:
Madau tricicleta de unde ai luat-o??? Mai zi-mi si mie o data ca vreau sa ii iau si eu lui Stefan!!!
Cati cm are Miruna si ce masuri ai comandat de pe LR??? Si la adidasi s-a potrivit cu ce poarta ea de obiceii sau ai comandat mai mari?
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
madau spune:
Dordia tricicleta i-am luat-o de aici : www.vanstore.ro. Vezi ca au mai multe tipuri cu/fara aparatoare de soare. Miruna are 80 cm acum, i-am luat masura 86 pe LR..ii sunt un picut maricele dar cat mai creste..cred ca-i vor fi bune. Mai bine decat sa-i fie mici
. Adidasii i-am luat dupa masurile lor de pe site..ii corespunde 21 ca numar, ea aici poarta 20, dar ii sunt nitel larguti, deci cred ca merge si numar pe numar. Hai ca mai discutam detalii pe subiectul celalalt, sa nu deranjam fetele aici
Noi suntem in plin program artistic...Miruna e calare pe tricicleta si mananca iaurt cu Cheerios
. Pupici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Madau mi-ai dat o idee, maine ii dau si eu iaurt cu Cheerios, ca azi i-am pus Grau cu miere de la Nestle si s-a strambat mademoiselle
Daca nici asta nu merge, vai de noi! Nu vrea decat cascaval, nici bibele de lapte nu o mai incanta dimineata nu bea decat 100 ml
Asa ca abia ajung la 400 ml pe zi, ma mir de ce nu-i apar dintii![]()
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
leea_cv spune:
Feli si T face figuri la lapte.Cu chiu cu vai bea 300 pe zi.Asa ca il indop cu iaurt.
Dordia...mai mult "rau" decit "curajoasa".S-a intimplat intr-o seara frumoasa de martie....la baitza,cind,ca de obicei mai dadeam iama prin zona genitala a copilului.Si hop,dupa o tragere nu prea cu aplomb, pielicica s-a detasat.Maaaama a si parait.Am zis ca m-am ars.Imi venea sa dau din picioare.Imi venea s-o lipesc la loc.Ce-a mai urlat mititelul.Si atunci am zis, pentru pruma oara,ce nu credeam ca am sa zic vreodata.Si anume ca putza unui mascul e prea lunga.No pai a lui T este ca, dupa atita chin, tot n-a iesit toata.
Madau Miruna este foarte frumoasa.Imi place la nebunie costumatia cu batic.Ce bine-i sta.Motiv pt care imi vine sa va iau la bataie pe toate mamicile de fetitze.Na, io cum sa-l imbrac pe T cu asa ceva?Ca vreaaaaaaau.
.Iar in rochita zici ca e mult mai mare ca virsta.Ii da asa...o maturitate.
EDIT: M-am uitat si eu pe vanstore.ro Ce ciuda mi-e.Unde era site-ul asta cind cautam io sa cumpar carut,premergator,patut,balansoar...etc????? Ca-s faine si ieftine toate.
POZE
lavi02 spune:
leea ai fost simpatica cu lungimea! 
joy uf, iar bolnaviori? Va
, multa sanatate!
Uka-Dariuca si Sebi, multa sanatate!
Silvia e la bunici, deja mi-e dor de ea de nu mai pot, la fel si Nataliei, azi ne-am uitat la niste poze si cand a vazut-o pe Silvia a inceput sa se bucure, sa rada si sa citaie. 
Pe de alta parte imi prinde bine, ma odihnesc si eu, nu mai trebuie sa fiu la ora h dupa Silvia la gradi, pot sa o las pe Nati sa doarma de pranz cat vrea ea...