Colectia de toamna iarna 2005(129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Leea las' ca mai faci inca o fetita sa ai ce coafa/impleti si imbraca in rochita...nu te mai supara. Trebuie sa recunosc ca desi trist subiectul m-a umflat rasul la treaba cu "lungimea" si "lipitul la loc". Pupam T cel mofturos

Felicia a mea e fan Cheerios, daca ii mai scap printre ele si cateva bobite de Nesquik ma si pupa. Ii mai dau din cand in cand cu iaurt sau cu lapte, cand se mai plictiseste de meniul obisnuit.

Fug la nani ca tati si fata sforaie deja. Noapte buna mamici si pitici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Leea esti mortala cu putza lui T. Si mie mi s-a intamplat sa trag intr-o seara inainte de decalotare si cand mi-a parait un pic...mi s-a facut rau si mila si...etc. Am dat repejor cu de toate la dansa si am lasat-o sa o faca un nene dr. Ca numai cand am simtit cum paraie un pic mi s-a facut rau dapai daca il decalotam complet. Offff dar a trecut si suntem ok.
Mada o sa va urmaresc de la scarbici pe subiectul cu pricina. Al meu Stefan are 84 cm masurat la perete si m-am gandit sa ii iau 92 ca 86....poate ca o sa-i fie bune acum dar mai incolo....nu cred.
toate fetele si ma enervati voi astea care inca mai stati acasa....ca veti iesi cu copii vostrii in parc si eu nu...

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!

M-a trezit teroristu' la 7:30 ,am o fata ...,sint rupta de somn,mi-e lene sa si vorbesc ,sper s-o rezolv cu o cafea ,va pup !
Revin cind ma dezmeticesc !
Dordia ,sa nu te mai oftici pe astea care stam acasa ca desi e bine asa si sintem aproape de pitici o sa ne si ducem cu pluta ,eu chiar m-am saturat de stat in casa ,sa nu fac nimic altceva in afara de a fi full time mama

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Cafeluta la cine are nevoie.

Scriu ca niciodata, de fapt Steff se trezea pe la 8 in ultima vreme dar azi a fost destul de matinal si s-a trezit la 06.30. A sarit sdin pat in pijama...si hop, hop prin toata casa....e plin de energie ce mai!
io beau o cafea dintr-o cana mare sa-mi fac ochi. Nu pot zice ca sunt obosita ca a dormit noaptea dar mie imi place sa mai dorm dimineta 1 h(timp in care il ia tat'su si pe mine ma incuie in dormitor), dar zi n-am avut chef

Sanatate la toti ce bolnaviori!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

O sa mai pun intrebarea asat ca in cap. trecut am pus-o si nimeni nimic....O fi de la vreme!
Ce bibe si tetine folositi? Si cate aveti?
Noi avem bibe Tigex de 330 ml si tetine Baby nova la care le fac io gauraadica au ele dar le-o maresc. Sunt si astea de hrana groasa de la Tigex bune...folosim si de astea dar fara cereale in laptic. Mai avem 2 bibe mici de 120 ml(le-am primit din cehia, nu stiu ce marca sunt) in care pun ceai pentru somnul de amiza si cel de noapte!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hilde ,noi folosim bibe si tetine baby nova ,cu gaura mare pt cereale !
Am baut cafeaua ,fumat 3 tigari ,deja ma simt mult mai bine ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Madau numa dac nu-mi faci tu o fata.Ca la mine...nu se intrevede nici o raza de-asta la orizont.
Hilde io am Chicco-3,Babyfree-3,Avent 2, primii pasi pt ceai-2 ,dar prefera si prefer chicco.Toate cele de lapte au tetinele aferente dar cu flux reglabil. Cele pt ceai le gauresc io.Mi-am luat o scula de gaurit tetine (diferite largimi) de la Farlin.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor, nu stiti voi vreo metoda de a spala perdelele fara sa se sifoneze? Ca ma apuca gindurile negre cind imi prevad o zi intreaga la coada fierului de calcat.Si cu T in preajma.Nuuuu se pot pune ude la geam,ca ies gata sifonate si nu-si revin.Sint de-alea simple fara model,doar jos citeva dungi.
Sarumina in avans.Nici nu stiti cit de folos mi-ar fi vreo smecherie in sensul asta.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

NEATZA! Multumesc de cafea!

Leea si eu tot astfel de perdele am insa odata le calc, odata nu ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! (film)

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Hilde multa ptr cafea...chiar aveam nevoie ca aseara am bantuit pe forum pana la 1

Dordia la fel zic si eu ca si Cuscra...iesi afara cu copilul, faci mancare, curatenie dupa el, il culci...dai in dileala la un moment dat..io am noroc ca pot lucra acasa, ca altfel m-as fi dus cu pluta pana acu'

Hilde noi avem tetine Nuk -4, Primii pasi-4, Avent-3 (cu 3 gauri), Avent -2 (cu flux variabil)..restul sunt toate masura 2 (ptr +6 luni)

Leea stai sa vad daca-mi iese mie treaba cu inca o fata, si apoi ma bag de facut si la altii. Pana atunci..exerseaza pe T. Io perdelele le pun ude la geam si apoi le pulverizez cu apa dintr-un spray din ala ca la coafor. Si se intind super ok

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput