Colectia de toamna iarna 2005(129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mada .Daca imi iese faza cu perdelele asa cum zici,iti fac io tie un baiat.Sa ai pereche.Si, ai vazut ce feciori faini stiu sa fac.
Cami si pe mine ma batea gindu sa le las in plata domnului si sa nu le calc.Da arata ca dracu.Poate ale tale au alta tinuta.
Leea si Tudor David(19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DORDIA te cred ca esti suparata ca nu stai afara cu piticu' cand zici tu ca este cald si frumos afara, dar la mine in cartier este destul de frigut, bate vantul naspa.
plus ca tu ai hotarat ca trebuie sa mergi la munca spre binele lui Stefan si al viitorului fratior sau surioara.
so, inarmata cu gandul asta ar trebui sa-ti incepi ziua si poate nu va mai fi asa rau.
sa-ti treaca enervarea pe noi.

LEEAio cand aveam perdele, le storceam cam la 800 rotatii sa ramamna ceva ude si asa le puneam.
dar erau din acelea vechi, de pascani, grele si nu ramaneau sifonate ff rau.
sa numai zic ca asta faceam in ultimii vreo 4 ani ca inainte le dadeam si intr-o baie mica de apret - dar nu sa stea bat, doar asa un pic mai tari decat de obicei - si apoi normal, la calcam. si pe vremea aia nici nu aveam masina automata .
si asa faceam si cu lenjeriile...ha ha ce vremuri si ce tanara si plina de forta eram

HILDE vlad are 5 biberoane de 250 ml, 2 de 150 si 1 de 125.
tetine doar 4 din acelea ortodontice de silicon de la nuk, de lapte pt varsta de peste 6 luni.
alte tetine nu a vrut, eu am zis sarumana ca a vrut din acestea de silicon ca la inceput i-am luat de latex si cand am vazut cat de naspa se fac...plus ca de cateva ori am luat din farma si din carrefour si cand le-am scos din cutie deja se lipeau.
cred ca din cazua ca au fost tinute la soare, sau la caldura, habar nu am.

nu te duci tu si la dr cu putza lui T? ca daca nu este facuta compleet decalotarea, se vor strange mizerii acolo si va fi mai naspa.
eu i-am dat cu GENTICOL cam 10 zile, de la farmacie mi-a dat si KANAMICINA dar simpla. cu asta nu i-am dat ca am gasit genticolul.
acum, il spal seara la baita cu sapun si apa. face un pic de figuri cand ii trag de ea, dar apoi numai are nimic.
inca aseara am facut singura operatiunea si l-am spalat numai la chiuveta ca tati era plecat la reparat calculatoareale prietenilor.

cristi se super pricepe la "reparat" software. are colegi care-i aduc calculatoarele prietenilor, vecinilor, rudelor...si doar o singura data a luat bani, aprca 30 ron. ca a zis baiatul ala ca la o firma de calc ii lua 150 ron pe putin.
de aici ar cam putea sa scoata el niste bani, dar daca nu a cerut niciodata, vin la el ca la pomana si na...ii este rusine sa zica: auzi mai cutarica te costa atat. vrei bine, nu iarasi bine.
plus ca pe mine m aapuca toate alea cand aud ca ori pleaca la cutare acasa, ori ii aduce calculatorul la noi.
dar lui ii place taaaare mult sa-si bage nasul.

mai, azi imi aduceam aminte de mama care ma tooot freca cand avea vlad vreo 4-5 luni ca-i dau numia numia numai lapte si ca se plictiseste copilul..
mai al meu nu se plictiseste de lapte, neam.
zilele astea baut numai lapte, suc de fructe si fff putina mancarica.
si desfac cate o cutie de milli zilnic acum. am luat luni seara
un bax(12 cutii) si mai am 8 cutii jumate.
daca fac paste cu lapte, mananca numai laptele. ii dau cu lingura mare, de-a noastra, si din 2 inghitituri o rade.
dar paste...sa nu le vada.

azi vine mama mea. pe socrella daca era vreamea buna o scoteam afara cu vlad. pe maica'mea, noway. dar o pun la curatenie

ma duc sa mananc ca am baut cafeaua pe stomacul gol si ma roade acuma....

Joy 14+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Maaama da ce lapticos e Vlad.Am vazut ca mare parte din copii fac mofturi la lapte.Joy bine ca ti-ai pierdut naravul ala.Nu ti-a faut nimeni statuie ca ai apretat si calcat lenjerii ori perdele nu? Adica am vazut o gramada de nisip la noi in fata Casei de cultura.Putea sa fie pt statueta ta?
O sa ma duc la dr cu T, dupa Paste.M-am cam ratoit la pediatra ca nu m-a trimis la un chirurg sau altcineva priceput, dar a zis ca nu a vrut sa-l traumatizeze.Ca ea nu se baga la decalotat putze.Deci dupa sarbatori voi insista.
Despre Cristi,chiar asa, mai bate-l la cap.Nu si-ar putea face o firma? Desi mai bine la negru.Dar nu pe degeaba.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joy esti o dulce....si nu sunt suparata pe voi dar.....imi e dor de plimbarile cu piticul in parc. Dar lasa ca vine ea vara cand de la scarbici ma opresc direct in parc cu plodul. Abia astept. O sa il pun pe ta'su sa il scoata pe la 6, si sa ma astepte pe mine sa mi-l paseze si eu sa merg in parc sa stau cu fetele la una mica!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

LEEA... ba cred ca de la statuia mea care nu a mai apucat a fi facuta este nisipul ala...

DORDIA stiu ca nu esti suparata si nici enervata pe noi...

hai ca am trimis mesaju' pe jumate din greseala.

reeditez: LEEA bine ca ti-ai dat seama ca pt tine era mesajul cu putza . ca acum am vazut ca a aparut sub mesajul pt HILDE. cine stie cum am facut asta...

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata!
Pentru mine numai buna nu e ca domnul Titi a dorit conversatie placuta de la ora 3 la ora 6. Nu a functionat nimic nici mangaiat, nici leganat nici luat in patul nostru nici biberon nimic. In concluzie eu sunt la servici cu capul cat o banita, zici ca am o tona de nisip in ochi iar cele doua cafele deja ingurgitate nu isi fac efectul.....
In ceea ce priveste perdelele eu nu le-am calcat niciodata, le bag la masina, fara clatire, si le atarn ude. Sunt din organza si se usuca super repede si fara a parea foarte sifonate. Insa indiferent ce perdele as fi avut eu nu le-as fi calcat niciodata din marea lene caracteristica mie. Leea are dreptate, ce imi ridica cineva statuie pentru ele.... Nici lenjeriile nu le calc nicodata, mai putin pe ale domnului Titi. Ma rog nu le calc eu ci bona. In fapt insa e vorba doar de un cearceaf pe saptamana de 1m/1m deci nu se speteste nici ea.
Biberoabe noi avem numai chicco, primi giorni, vreo 4 sau 5 cu tetina din latex marimea 0 sau cu flux reglabil. Ne intelegem de minune cu ele.
Gata ma duc sa zac in fata celei de a treia cani de cafea ca de munca nici nu poate fi vorba ca nu ma pot concentra la nimic.Noroc ca am o colega super care imi face si mie azi treburile urgente ca altfel nu stiu ce ma faceam.
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

fetelor, m-am programat la eco.
pe 13.04...peste 2 saptamani..deja tremur toata.

GANDACEL poate apucam sa ne vedem atunci. ramane sa vb.

ILENUTA sarumana inca o data de ajutor.
nu i-am zis ca am ceva anume, m-am folosit de numele dr meu si a fost super de OK.

MIHAELA vai de tine saraca, ca stiu ce inseamna nopti nedormite, macar eu stau acasa, nu plec la scarbici.
si sa treaca timpul mai repede sa ajungi acasa.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hop si eu la cafea si la o poveste mica

Mie gatul incepe sa-mi treaca, dar acum s-a molipsit si tati de la mine . Numai de n-ar lua si Cristi!

Azi sau maine fac si eu curatenia, sper sa poata unul din bunici sa-l ia pe Cristi la plimbarea de dupa-masa.
O sa incerc sa scap si eu de calcat perdelele, pana acum am incercat asa: le centrifughez pe viteza mai mica (600, la 800 le prea sifoneaza) si le intind afara - daca le bate vantul se mai netezesc . Le intind putin umede, cum zicea si Mada... Sa vedem daca mai tine figura si de data asta.

Biberoane... de cand le-am facut scrum pe prima serie cu cratita cu tot, am cumparat doar doua. Chicco, primele erau Nuk. 100% nu-mi plac niciunele, la Nuk nu venea destul de repede prin tetina, au numai tetine ortodontice care curg lent, iar la Chicco curge laptele pe langa cand agiti biberonul . Tetine cumpar cand e nevoie.

Leea, eu as zice sa nu insisti pe langa doctora ta cu decalotarea, daca ea a spus ca nu se pricepe. Mai bine spune-i sa te trimita la altcineva care are mai multa experienta, daca insisti.
De cand cu experientele voastre in domeniu, ne-am apucat si noi de procedura in fiecare seara DUPA baita. N-am fortat niciodata, am tot tras progresiv, atat cat s-a putut. Deja se vede progresul (dupa vreo luna de manevre), sper sa scapam asa de neplaceri.

Si vroiam sa va mai povestesc o faza tare dulce cu puiul mic:
Mergea TV-ul (chestie mai rara la noi ), Cristi misuna pe langa si prin spatele lui... A intrat prezentatoarea, vorbea ceva... Cristi a ciulit urechile, a tras putin cu ochiul sa se convinga ca e cineva acolo si s-a postat in fata TV-ului: "bau" !!!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Joymultumesc de gandurile buneinsa situatia ta este mult mai naspa decat la noi.Eu sincer te admir ca nu stiu cum rezisti. Eu sunt asa daramata ca ma obisnuisem cu binele, ca sa zic asa, ca de vreo 2 luni Titi dormea foarte bine si mi-am iesit din mana. Perioade naspa am mai tot avut, ca m-am mai si plans pe aici, cu treziri pe la 5 dimineata si culcat pe la 6, dar ca azi nu mi-a fost niciodata. Ieri am avut si o zi grea la munca si sotul meu nu prea a fost pe acasa in ultimele zile si dupa munca am fost singura cu piticul si cu toata treaba asa ca am impresia ca s-a cam strans oboseala.Imi revin eu. Anunt ca sunt la a 4 cafea.... Poate imi crapa inima....
In ceea ce priveste dusul acasa sa ma odihnesc, no way, ca de cand ma vede piticul e calare pe mine, uita de bona de joaca de tot asa ca la noapte daca o vrea bunul Dumnezeu...
Pupici infiniti
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

leea, io bag perdele in masina de spalat la 40 grade, le stoarce si le pun direct pe geam apoi....

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput