Colectia de toamna iarna 2005(129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Yeeeesss, mi-a iesit faza cu perdelele.Ce dracu le-am facut pina acu de se mototoleau asa? Amu le-am pus indoite(impaturite) in masina - chestie auzita de nu stiu unde - si nu le-am stors complet.Apoi direct la geam. Multumesc tuturor pentru sugestii.
Maria TU esti vinovata pt febra cu cardul pampers.L-ai trimis?a io astept girafa.Veni-o-ar sa vina.Cu gitul am inceput io.
Miha scoate nisipul din ochi.Fac galerie sa reusesti.Si somn usor.Pe birou sau la noapte in pat.
Joy parca vad un bunic d-ala pierdut in minele de carbune (din reclama la detergent) tzopaind prin nisipul tau si innamolit tot in mortar, construind si construind si construind.Ca acu are ceva mai mult de lucru.Doar esti cu burtik.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

chiar vroiam sa va intreb daca ati fugit toate la spalat perdelele ...

Leea, la cat v-am alertat si pe voi cu cardul ala pampers, puteau sa-mi trimita si mie girafa aia odata! Am vazut ca fetelor din Buc le-au adus-o acasa, pana la noi se vor fi pierdut pe drum, admirand frumusetile blabla...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,ii pot da urzici lui Orlando??Sint ok pentru virsta lor??Nu prea stiu nimic despre asta ,va rog sa-mi spuneti si mie ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Madutza, Cristi a mancat urzici si a fost ok. (In ziua aia n-a vrut nicidecum sa se atinga de mancarea lui, dar ciorba noastra a suflat-o ). Nu stiu acum teoria medicala ce zice... Dar inca de anul trecut stiu ca loboda de ex. era pe lista "safe".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bun gasit!

Eu intru mai rarut ca nu mai pot, am inceput si munca la birou, si cu constructia pensiunii, am capul varza de materiale de constructii, preturi si alte asemenea tampenii. Plus ca mesterii sunt "clientii" mei zilnici cu care inrosesc firul telefonului.

Noutati despre noi: avem o bona noua, cu care Che a reusit sa se inteleaga. Ei, bine, e inca in perioada de adapatare, dar nu se compara cu ce a fost inainte. E o femeie de 38 de ani, foarte calda si placuta, i-a murit sotul de cancer anul trecut si isi dorea o activitate cu copii, sa se linisteasca. In timpul liber mai face pe clovnul la un centru de petreceri pt copii si eu sunt bucuroasa ca am incercat si cu ea. Ne intelegem bine, ma bucur ca Stefan vrea sa pape cu ea (e mare lucru) si a inteles si singurul comentariu pe care l-am avut la adresa ei: il pupa fff mult pe Che si i-am spus ca nu sunt de acord si acum e ok. In cele 4 ore eu sunt la birou sau pe santier, asa ca profit la maxim sa-mi rezolv treburile.

De curatenia de pasti....hohoho...nici nu se pune problema. Cat reuseste sa faca Cristina (fata de la curatenie) e f bine, ca eu oricum spal zilnic pe jos+ tone de vase si jucarii si nu se vede nimik!

Va pup si incerc sa mai si citesc, pe ici pe colo

Tania 10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madutza Ilinca a mancat urzici cu putin usturoi si hrean + mamaliga si a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Mateea a papat ciorba de zarzavat cu urzici si a fost ok...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mai fetelor a halit fi'miu un castron mareee cu urzici facute ca pt noi ,cu usturoi si tot ce misca ,cu mamaliguta ,vad ca tot mai tipa papa deci nu s-a saturat dar urmeaza felul 2 ,pui cu cartofi la cuptor

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Madutza10da cum faceti voi urzicile??? baga reteta aici!!!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Si T maninca urzci cu usturoi si mamaliga.Chiar ii plac.
Io le fac ashe:
fierb,le strecor,le amestec cu o lingura de malai si 2 de faina grau, le blenduiesc,apoi le adaug intr-o cratita unde am calit ceapa, pun zeama din aia in care au fiert ele pina se fac ca o ciulama (consistenta) apoi sare si usturoi.Si gata.

I-am dat sa bea zeama de urzici in loc de ceai.Si ...a baut.
Leea si Tudor David (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput