Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 4
andruskandu spune:
Considerati invitatia pentru sapt. asta facuta, nu-i asa????
Andreea
lui
Andreiut Puiut
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by A.C
Draga mea doroti,nu uita ,te rog,sa-mi dai un DELETE .OK?
La revedere tuturor si...numai bine!
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/
Hai mai A.C. nu fi asa suparacioasa !

Nici mie nu mi s-a raspuns chiar intotdeauna si nu m-am suparat deloc.
Sincer, eu nici nu prea am trimis progrese pt ca mi-e rusine de efortul pe care-l fac oricum fetele sa deschida subiecte noi, sa tina liste si para-liste...ma gandesc ca eu nu fac nimic pt cirese inafara de a posta si a raspunde atunci cand stiu vreun raspuns si sincer nici nu cred ca as avea rabdarea sa fac ce fac fetele pt noi.
Hai, nu-ti lua jucariile si nu ne parasi ! uite de la mine si alex

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
a_daniela spune:
Buna ciresici,
Intram si noi sa ne mai laudam cu ceva progrese:) Acum avem 4 dintisori si mergem destul de bine in picioare. Nici nu mai vrea sa o tinem de manuta, e fata mare si merge singura. In parc ieri a si cazut noroc ca nu s-a lovit rau. Eram in spatele ei, dar a cazut asa repede ca n-am mai avut timp sa o prind. Asta e o perioada cam grea, pana o merge ea f. bine, nu vreau sa se sperie cand cade, desi stiu ca o sa aibe cateva cazaturi pana o invata sa mearga bine.
In rest e innebunita dupa carticele cu animale, le ia si citeste pe ele in limba ei: tucutucu, si alte sunete. Maimuta o stie, cand o intreb unde e maimuta o cauta si o pupa, E asa dulce. Il stie si pe ham, ham si pe mos martin dar de pupat nu vrem sa-i pupam.
Noi mancam in continuare bine, Bia e o grasunica dar nu vrea sa pape decat pasat. Daca gaseste si un bob de orez il da afara imediat. Am incercat sa-i pasez cu furculita, dar nici n-a vrut sa guste, isi face sila singura si nu mananca. Sper ca dupa un an, cand o avea mai multi dintisori sa manance si nepasat. Biscutii ii ia in manuta, musca un coltisor si simte ca e bucatica si gata o da afara.
Am inceput si noi plimbatul in parc. Bunica bineinteles o plimba zilnic, iar mamai si tati in wk.
Laptic eu ii dau acum parmalt prima crestere, stiu ca e de la 1 an dar mai avem putin... Nu am reusit sa-i gasesc laptele praf care sa-i placa: am inceput cu Similac Gain, apoi Nan 2 si ultimul Milumil. Nu bea decat in somn 125 ml si alti 100ml in cereale. Atat. Acum parmalt il bea cu placere, si bea toata cutiuta de 500ml si nu tb sa o pacalesc sa i-l dau in somn.
Eu incep sa ma stresez cu petrecerea de 1 an. Acasa n-am cum sa fac, ca nu am loc, n-am masa, scaune etc. Petrecerea nu o fac mare, doar rudele, dar noi provenim din familii numeroase:) eu mai am 3 frati toti casatoriti si sotul mai are 2 la fel casatoriti si cu copii. Plus nasii. Vom fi in jur de 20. As vrea sa fac undeva in aer liber, sper sa fie vremea buna in mai, dar sotul nu prea e incantat. Ma gandesc ca in perioada aia, cum postul se termina, restaurantele vor fi ocupate. Mie imi trb ceva micut si nu scump. Nu vreau sa fac ca la nunta, botez, vreau sa fie o petrecere care sa-i placa si Biei, si la aer verde ar fi super OK. Adica o terasa, care sa aiba si mancare dar sa fie si spatiu verde. Stiti vreun loc sau un restaurant mai micut si placut unde s-ar putea face o petrecere de mot?
Va pupicim
virgi spune:
Salutare livada!!!
Spunem si noi prezent, dupa o scurta absenta, chiar daca fara noutati.
Arleena - off, te-a rezolvat frumos. Gluma-i gluma, dar sper sa-ti treca repede.
A.C - hai, te rog, nu te supara pe livada.
Sa-ti treaca repede.
Lyly - succes la invatat. O sa vina si jobul cel bun, pana atunci Razacila e cel mai castigat, o are pe mami mai mult langa el.
Cat despre Luana pot sa va mai spun ca nu mai are nicio treaba cu mine cand in peisaj apar copii, efectiv se face ca nu ma vede. Tipa daca o iau dintr-un loc unde se simte bine. Pot sa ma duc sa-mi fac si piata, ca nu-mi simte lipsa cand o duc la gradi.
Am mai pus cateva poze de la 10 luni:
http://good-times.webshots.com/photo/2938949500094829256xHRemf
DianaR spune:
Arabela, uite uitasem ca trebuie sa astepti, ma gandeam asa la o luna dar nu la 3... Oricum iti tin pumnii! Chiar azi vroiam sa incerc si eu paste sa vad daca ii plac.
AC esti tu suparata pe ceva sau cineva si te descarci un pic pe noi. Nici o problema, dar mai bine ti-ai spune off-ul decat sa-ti iei jucariile si sa pleci.
Lacri imi place atitudinea ta! Bucura-te de copil! Aderente, ei, ma lesi? Lasa-i putulica in pace, face pisu bine, nu are infectii urinare? La ce sa-l chinui? Sa zicem ca il decaloteaza. Precis trebuie fortat un pic si-i lezeaza mucoasele pe acolo atunci garantat face aderente daca nu-l chinui zilnic cu toaleta locala si daca n-o avut. Mai cere o opinie, nu te lasa.
Cami, Mihaela, ma bucur ca v-am mai linistit. Patutul lui Vladut e maricel are 1,8 pe 70 cm, incape si un adult cu el la culcare. Exista si aparatori laterale care se rabateaza Daca nu stiti despre ce vorbesc caut link.
Doroti, pupici, cum ai tu grija de livada!
Arleena, toata noaptea, te invidiez... Vreau si eu!
Virgi chiar vroiam sa intreb de voi!
Cocutica, felicitari ptr dintisor si pupici sa treaca bubitele!
Daniela, harnicuta printesa ta!
Pupici sper sa mai intru mai pe seara. Hai fetelor sa fim mai active! Minim 2 mesaje de persoana pe zi! Ce ziceti?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by cocutica
Salutare livada draga!
Iaca si noi cu dintisorul nr. 6!
Concluzie: 3 dintzoci sus si 3 jos
....
Pupici tutror cireselor cu sau fara probleme!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
...
Azi m-a sunat fostul sef si mi-a pierit depresia ce ma apucase din pricina ca stau acasa. Brusc, m-am simtit minunat ca nu ma mai duc acolo. O sa-mi acord un ragaz cat pot de mare inainte sa ma intorc la servici, indiferent care va fi acela.Mi-am adus aminte cat de stresata eram in fiecare zi... mai ca-mi venea sa-mi blestem si zilele. Iar acum, am o minunatie de baietel, pot sa stau cu el cat vreau si o fac pe nebuna
Si sa vedeti voi cand l-oi urca in masina pe asta micu' si-oi pleca cu el hai-hui[/teal][/font=Courier New]
.....
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Na vezi....
Acuma sa ma bag si io in seama, dau si io sfaturi
Si nu te stresa

Si nu-mi fa pofta cu praji... cam am coborat sub 65
adica 3 kg in minus cam in 2 luni...Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
Dani, ce frumos povestesti!!!! 
Bianca mancacioasa si isteatza - si Paul tot maimutzica o iubeste cel mai mult ![]()
pt progrese si pentru "raport" 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by DianaR
...
Pupici sper sa mai intru mai pe seara. Hai fetelor sa fim mai active! Minim 2 mesaje de persoana pe zi! Ce ziceti?Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
FilmuleteLamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Eu ma tzin!!
Oana Rusu - mamica de
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by A.C
Draga mea doroti,nu uita ,te rog,sa-mi dai un DELETE .OK?
La revedere tuturor si...numai bine!
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/
Buna, Doroti
Am si eu aceiasi rugaminte, te rog!!!
P.S. Andreea se pare ca tot singura vorbesti si pe forum. De cand ai intrat se pare ca ai primit maxim 2 raspunsuri la intrebariile/invitatiile tale
.Edit: am generalizat, nu chiar toate.
Camelia

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc