Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 5
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulinaquote:
Originally posted by A.C
Draga mea doroti,nu uita ,te rog,sa-mi dai un DELETE .OK?
La revedere tuturor si...numai bine!
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/
Buna, Doroti
Am si eu aceiasi rugaminte, te rog!!!
P.S. Andreea se pare ca tot singura vorbesti si pe forum. De cand ai intrat se pare ca ai primit maxim 2 raspunsuri la intrebariile/invitatiile tale, dar sa stii ca asa sunt fetele noastre: Prietenoase
.
Edit: am generalizat, nu chiar toate.
Cameliapoze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Hai mai Carmina, da tie ce tiam facut?
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
neda spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Salutam livada !!
Avem veste mare: de sambata e si Soficu'( oficial!!) cetatean roman!!
felicitari!
Cami imi spui te rog cum ai procedat?Vrem si noi...
multumesc anticipat
Neda
neda spune:
Lily- si pe al meu la trimis dr.la decalotat ( daca iti amintesti eu am pus o intrebare la monentul respectiv despre asta).Dar eu am cerut o a doua opinie.Cel de-al 2-lea dr mi-a spus ca sa nu ii fac nimic caci dupa un an pielicica se trage ea singura.
totusi am ramas in dubii, nu stiam ce sa fac, pin aintr-o zi cind la baita i-am tras nitel pielicica si pot sa zic ca el nici nu a facut vreo grimoasa ...Cred ca cu cit incercam noi sa tragem de pile mai devreme cu atit e mai putin dureroasa.Si crede-ma ca nu sunt sadica..tragi doar un picut.Sotul nu m-a lasat doar parca eu nu eram sigura cum ar fi mai bine pt el.
Acum tu faci cum crezi.Intradevar al meu avea ceva secretie alba...
neda
OanaRusu spune:
Neda, mesajul tau despre decalotat nu mi-l amintesc ![]()
La ce varsta l-a trimis?
Eu credeam ca doar pe la noi a ramas obsesia asta pt decalotat...
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
DianaR spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Salutam livada !!
Avem veste mare: de sambata e si
Soficu'( oficial!!) cetatean roman!!
.,....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

felicitari Soficu!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
andruskandu spune:
Trebuie sa insist::: Intalnire?????
Vineri????
La mine????
Andreea
lui
Andreiut Puiut
DianaR spune:
quote:
Originally posted by carminabulinaquote:
Originally posted by A.C
Draga mea doroti,nu uita ,te rog,sa-mi dai un DELETE .OK?
La revedere tuturor si...numai bine!
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/
Buna, Doroti
Am si eu aceiasi rugaminte, te rog!!!
P.S. Andreea se pare ca tot singura vorbesti si pe forum. De cand ai intrat se pare ca ai primit maxim 2 raspunsuri la intrebariile/invitatiile tale, dar sa stii ca asa sunt fetele noastre: Prietenoase
.
Edit: am generalizat, nu chiar toate.
Cameliapoze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Helo, helo! Ma bucur ca mai dai un semn de viata, desi se pare ca te-am suparat rau de tot si-mi pare rau

Diana,
Lamaitele:
monicutza_bb spune:
Andreea eu as vrea sa vin cu mare placere, dar motivul pentru care nu pot este evident (ce mi-a trebuit sa plec asa departe de casa
)
Dar as vrea sa ma accepti ca musafir virtual, adica o sa imi imaginez ca sunt in vizita la tine si ca Alexu se joaca cu Andreiutu.
tuturor
Monica
20+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
DianaR spune:
quote:
Originally posted by neda
Lily- si pe al meu la trimis dr.la decalotat ( daca iti amintesti eu am pus o intrebare la monentul respectiv despre asta).Dar eu am cerut o a doua opinie.Cel de-al 2-lea dr mi-a spus ca sa nu ii fac nimic caci dupa un an pielicica se trage ea singura.
totusi am ramas in dubii, nu stiam ce sa fac, pin aintr-o zi cind la baita i-am tras nitel pielicica si pot sa zic ca el nici nu a facut vreo grimoasa ...Cred ca cu cit incercam noi sa tragem de pile mai devreme cu atit e mai putin dureroasa.Si crede-ma ca nu sunt sadica..tragi doar un picut.Sotul nu m-a lasat doar parca eu nu eram sigura cum ar fi mai bine pt el.
Acum tu faci cum crezi.Intradevar al meu avea ceva secretie alba...
neda
Am crezut ca medici gata sa se lege de bietele putulici sunt doar pe la noi. Poate era romanas plecat...
Diana,
Lamaitele:

.