Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Dragi mamici care sunteti triste sau suparate uitati de la noi un buchet de ca sa va inveseliti!

Nu stiu daca parerea mea conteaza sau nu, dar eu tot o spun (asta e ideea unui forum , nu?): cred ca exista asteptari sau anticipari prea mari de la copaceii din livada! De ce spun asta? Pai ma gandesc la mine, eu intreb ceva pe forum...daca mi se raspunde sunt in culmea fericirii, daca nu, mai intreb o data, si daca nici atunci nu primesc raspuns o las balta. Asta este...ori nu se stie raspunsul la intrebarea mea, ori mesajul a fost sarit, ori nu e timp de raspuns, oricum un motiv exista. De ce nu ma supar? Pentru ca discutiile au loc pe un forum. Si forumul este locul unde schimbul de informatii este foarte ridicat si are loc fara retineri sau constrangeri, intr-un timp foarte scurt. De aici si multe scapari care trebuie trecute cu vederea.
Sper ca nu am suparat pe nimeni..este doar parerea mea. Tot ce imi doresc este ca in livada sa adie un vant de voie buna, iar cel adierile triste sa se inveseleasca.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Haideti, mai fetelor, lasati copilariile. Eu zic ca suntem niste tipe brava si nu ne incurcam in chestii din astea. Ce suparari om avea noi acum....auzi, ca nu se raspunde...pai poate nu se cunosc raspunsurile, poate fetele nu s-au confruntat cu problema respectiva. Noi vorbim asa, ca intre amici, toate suntem in criza de timp si uneori de idei, toate mai avem si perioade proaste, acum s-a mai incalzit afara si mai iese lumea la plimbare, mai sunt fete care deja au reluat serviciul...Ia citit voi pe la alte mamici sa vedeti ce multe sunt si ce bine se inteleg...am ramas si noi o mana de oameni prezenti mai des si ...ce facem ...
Andreea, zau ca eu as veni, dar lasa si tu lumea de prin Bucuresti sa hatarasca. Vor face ele, fetele, o strigare la intalnire cand or consisera potrivit. Si eu tot singura sunt de dimineata pana seara la 7-8 pana vine sotul si tot singura ies afara, si parcul cel mai apropiat e la 1 ora de mers pe jos si merg mai mult pe bulevardul de prin zona, unde nu e cine stie ce...si mai am si o gramada de vecine cu copii mici, dar fiecare e cu programul lui de papa si somn, asa ca iesim singurele, noi doua.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Carmina sa stii ca eu m-am tot gandit la tine, si chiar nu stiam de ce nu mai intri pe forum, insa motivul supararii pe noi era ultimul la care m-as fi gandit.
Hai intoarce-te, de ce sa fii suparata pe noi ?
Uite de la noi toate

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by andruskandu

Trebuie sa insist::: Intalnire?????

Vineri????

La mine????

Uite ca eu ma inscriu prima pt intalneala! Fie la tine, fie intr-un parc... Revin mai tarziu ca e ora de papica a Andradei

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

quote:
Originally posted by OanaRusu

Neda, mesajul tau despre decalotat nu mi-l amintesc
La ce varsta l-a trimis?
Eu credeam ca doar pe la noi a ramas obsesia asta pt decalotat...

L-a trimis la 6 luni.
Dar faza frumoasa e ca cel care m-a trimis e dr roman si cel american mi-a zis sa nu-i fac nimic. HAi ca e buna asta

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by neda

L-a trimis la 6 luni.
Dar faza frumoasa e ca cel care m-a trimis e dr roman si cel american mi-a zis sa nu-i fac nimic. HAi ca e buna asta

neda

deci nu-i paranoia cu unele treburi...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Lume...Lume...mare eveniment mare tocmai a avut loc azi la mine a acasa si anume... Ingrid are un dinte.La 10 luni si 18 zile s-a zarit un coltzishor timid si mic dar este totushi un dinte,nu?

Vaz ca s-au iscat niscai suparari din nou...hmmm...pai de ce?Am observat si eu ca sunt cateva fete care intra zilnic si altele pe apucate(asa sunt si eu de ceva vreme din pacate).Cele care intra des sunt niste dragutze si atente cu toata lumea...noi celelalte....Io cel putzin intru,citesc,si scriu cand pot.Uneori ma uit si la poze sau filmuletze si ma bucur de fiecare cireshica.Cand scriu scriu sa va anuntz ce mai facem si noi si eventual sa raspund daca stiu si daca mai stiu cui si ce am vrut sa zic.Si totushi sper ca nu se supara nimeni pe mine.Chiar nu astept laude sau aprecieri scrise.Stiu ca sunt fete care ca si mine desi citesc,vad poze nu au timp sa o faca.Raman fetele de zi cu zi dragutze cu toata lumea si mereu pe faza.
Nu stiu cat de coerenta am fost mai sus...ideea e ca nu vad rostul supararilor.(Carmina ...chiar nu stiam ca esti suparata.Poate iti trece...ca unele dintre noi chiar vrem sa stim de Frumushescu')

Cami...felicitari pt. Soficu' romanash si pt dintzocu' nr. 2(Nah ca pe ea o tin minte ca e nascuta in aceeasi zi cu Ingrid...si cum mult timp n-a avut dintzi nici ea...eram curiaosa...)

Lacri...ai grija de Razacila...si de ce are el mai important.Mai cere si alte pareri.

Andreea...si eu sunt...sau eram amatoare de intalniri.Din pacate timpul nu-mi permite,iar in w-e de obicei plecam din Buc. sau stam numai noi doi cu Iedutzu' zvapaiat.Cand voi fi disponibila ma inscriu cu sigurantza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bravo Ingrid

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Carmina sa stii ca eu m-am tot gandit la tine, si chiar nu stiam de ce nu mai intri pe forum, insa motivul supararii pe noi era ultimul la care m-as fi gandit.
Hai intoarce-te, de ce sa fii suparata pe noi ?
Uite de la noi toate

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Da.. cam asa..

Mai.. ce de suparari...
Andruska, esti o draguta ca tot insisti si ne chemi.. Eu as veni, pe bune, daca as stii cum ma cheama si as avea cu cine lasa iezii mai mari.. deocamdata.. suntem cam multi sa invadam pe altcineva

Felicitari lui Ingrid pentru dintisor

Mi-ar placea sa mai revad fetele vechi.. papadie tu ce mai faci? hai zi, stai pe bara si razi de noi!

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna,

Iata ca mai scriu si eu cateva randuri.

In primul rand FELICITARI CIRESELOR pentru progresele obtinute!!! (lista este destul de lunga, asa ca nu mai enumerez toti bebeii)

Soficu, felicitari pentru cetatenia romana!!

LA MULTI ANI, LACRA!! (in avans )
Sa fii sanatoasa, iubita si la cat mai mult timp alaturi de Dl. Razacila!!! Multa bafta la examene!!

In legatura cu supararile fetelor, eu sper sa revina la sentimente mai bune! Cred ca tuturor ni s-a intamplat sa intrebam ceva si sa nu ni se raspunda. Ideea e sa PERSEVERATI: scrieti a doua oara, folositi bold, caractere mai mari, chiar URIASE daca arde, si sunt absolut convinsa ca veti capata un raspuns. Se intampla ca uneori pur si simplu sa nu stim nimic in legatura cu acea problema. Si sunt de acord cu cele scrise de Cocutica .

Asa ca pe A.C. si Carmen sa le treaca supararea...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput