Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (48)
Raspunsuri - Pagina 7
Steluta spune:
Buna din nou!
Ei acum sa va mai scriu si despre noi. Am uitat sa ma laud data trecuta ca in sfarsit a spus si fiica-mea MAMA... A fost un "mama" spus din tot sufletul
. Tati inca era acasa pe atunci, si a devenit un pic ingrijorat ca poate al doilea bebe va fi tot fata
. Ma amuza faptul ca la inceputul sarcinii cu Andrada am fost ferm convinsa ca voi avea baiat, si cand mi-a spus Iosup ca e fetita, m-am desumflat oleaca. Acum insa avand-o pe ea, parca imi plac mai mult fetitele
. Dar vom vedea pana la urma ce se va intampla.
Sa ma laud si eu un pic cu cumparaturile de la Baby Expo. Am fost joi cand m-am si intalnit cu fetele. M-am bucurat tare mult ca am reusit sa le cunosc
. Cand am ajuns acasa insa am realizat ca nu vizitasem lateralele de la targ
. Asa ca a doua zi am profitat ca ploua si nu erau sanse s-o scot pe Andrada la plimbare si m-am dus iar
. Am cumparat o groaza de lucruri care nu ardeau de niciun fel a fi cumparate, dar nu m-am putut abtine...
- ceva cosmetice de la Klorane si Mustela (pentru acestea multe multumiri Lacramioarei si lui Carmen, pentru sfaturi
);
- jucarii de plus: un www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=42&cod_produs=451" target="_blank">catelus verde, ursuletul Winnie si iepurasul Piglet
- 2 www.blueberryforest.com/baby_treasures/wooden_puzzle.htm" target="_blank">puzzle-uri din lemn de genul acesta (unul e cu Alba ca Zapada si altul e cu un baietel pe care il poti imbraca in mod diferit)
- un cub cu mai multe cuburi in interior (http://www.maukilo.com/product+chelona-42501.html); pe fiecare fata e cate un personaj pe care trebuie sa-l asezi corect
- niste forme de-astea din spuma
- pentru masa: 2 seturi de tacamuri de la Nuby (de unul dintre ele sunt chiar foarte multumita caci are forma curbata si o pot hrani mult mai bine pe Andrada), 2 castronase cu canuta de la Disney, o cana cu cioc de la Avent (absolut minunata, in sfarsit bea si fiica-mea din ea fara sa clatzane ciocul), un castronel compartimentat in 3 parti sub care poti pune apa calda de la Canpol cu tacamuri speciale pt cei mici
- 2 rochite de vara, un pantalonas scurt (Vivi, stie
), cateva body-uri, o pijama, si o bavetica cu manecute (
am pe Carmen pentru aceasta din urma)
- www.thanksmama.com/PhotoGallery.asp?ProductCode=ksh%2D100" target="_blank">chilotei de piscina si www.bambinomountain.com/IP305.html" target="_blank">papucei de piscina rosii cu negru (multumim tare mult Roxanei ca ea le-a ochit prima
)
- 5 reviste cu cd-uri cu povesti in limba romana (din www.cartipentrucopii.ro/product_info.php?cPath=25_41&products_id=498&osCsid=bcfa65cd1e8024caef9bb35b57bea99a" target="_blank">aceasta serie)
V-am innebunit de tot cu atatea detalii, nu??? I-am trimis si sotului (care e prin Male acum) poze, linkuri cu tot ce am cumparat, dar inca nu a avut nicio reactie... Sa fi ramas fara cuvinte??? 

De azi m-am apucat de curatenie prin casa. Am sters geamurile din dormitoare si sufragerie. Le iau incet, ca nu imi lasa mult timp liber Andrada. De aceea si umblu pe net pe la ore de-astea tarzii in noapte...![]()
Cam atat deocamdata de la noi.
am intreaga livada inflorita.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
CamiM spune:
Buna dimineata ciresele!!
O zi luminoasa fara suparari in livada !!
Hai mai fetelor nu mai fiti suparate, si in nici un caz sa nu va retrageti!! Mie imi sunteti dragi toate si ma bucur cand scrieti ca fiecare are o contributie la forum si eu una am invatat multe de la voi. Aici suntem toate egale si mi-e asa de drag sa va citesc.. unde vreti sa plecati? Ramaneti aici unde-i bine!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
Oana, Arabela,Cocutica, Arleena, Lacra, Neda,DianaR, Vivi, Steluta ( daca am sarit pe cineva scuze!!)multumesc frumos pentru felicitari!! Si noi suntem tare mandrii de "romancuta " noastra dintoasa..!!![]()
Cocutica felicitari pentru dintoci si
am intepacica sa treaca repede !!Sa purtati sanatosi noua garderoba!!
Bravo pentru curatenie, hmm deci e sezonul acela.. bleaHhhh, ce nu imi place dar ma mobilizez eu cumva!!
Andreea si celelate fete care organizati intalniri : lasa ca venim noi astia de peste oceane in Romania si sa va tineti atunci ca nu va lasam!!![]()
Daniela felicitari si voua pentru dintisori si mersul in picioare!! Super 
am cititoarea mica!!
Virgi superbe pozele si protagonista..
Ce frumusica e Luana .. gata acus' musai sa va duceti la va luati pusca!!![]()
Mooaama si ce fain e la voi la playing school.. vrem si nooooii!! Si prietenul de joaca.. simpatic foc!!
Dar cel mai tare m-a impresionat cum se uita Luana la taticul ei.. cam asa se uita si Sofia... parca il soarbe din ochi si ea pe el dar si el pe ea..
Ce ti-e domnule cu taticii astia si fetele lor!!![]()
Oana felicitari pentru kg in minus!!

Io sunt vinovata pentru detaliile cu praji ca
tot
mi-au trebuit povesti de la Lacri despre ce face bun de ziua ei!!Dar trebuie sa fur idei ca vine Pastele, vine ziua Sofiei si apoi a taticului..uff.. munca multa!!
Vivi felicitari Ingridutei pentru dintisor!! Ypiii!! yaiiiii!!
Steluta felicitari Andradei pentru "mama"!!
Sa purtati si folositi sanatosi noile achizitii ca tare faine sunt!!
taticu' de n-a reactionat imediat o fi avand blocajul mental pe care il resimte si al meu sot de cate ori ma intorc de la cumparaturi!!
Ii trebuie putin timp sa isi revina!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
Si acum :

La multi ani Lacri!! sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si fericita , anul asta sa-ti aduca slujba de vis si .. cel mai important sa ai parte mereu de dragostea celor dragi tie!

Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
CamiM spune:
quote:
Originally posted by neda
felicitari!
Cami imi spui te rog cum ai procedat?Vrem si noi...
multumesc anticipat
Neda
Neda pai mai intai trebuie sa te interesezi de care consulat apartineti voi ( noi tinem de cel de la New York) si acolo pe site-ul lor gasesti si actele necesare. Dupa ce le ai te duci tu sau sotul la consulat cu actele si banutii( vezi ca nu accepta decat cash sau money order) si se rezolva pe loc.
Cel mai neplacut este ca iti trebuie pe certificatul de nastere american apostila conform conventiei de la Haga pe care o obtii de la departamentul de stat din statul unde s-a nascut copilul. Vezi ca certificatul pe care il dai la consulat ti-l opresc definitiv asa ca eu am cerut mai intai un duplicat american si apoi am pus apostila pe ala si pe ala li l-am dat la consulat.
in rest iti trebuie chestiile obisnuite si cate doua copii dupa fiecare( pasapoartele voastre, certificatele de nastere, casatorie, viza sau GC, toate in original si copii) a.. era sa uit si o traducere in romana a certificatului american pe care o opresc ei si o legalizeaza . Sper ca nu te-am zapacit cu toate astea, daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.
lui Mihaita!!Uite si link la site-ul consulatului de la New York: http://romconsny.org/
Cami &
Sofia poze Sofia
filme Sofia
miti2004 spune:
Draga LYLY iti urez din suflet La Multi Ani ! sa fii sanatoasa si tu si baietii tai si sa ai numai de bucurii din partea Maimarelui Imasului si multe realizari profesionale ! 

Mikiion i-am dat deja un borcanel cu legume si paste, unul cu legume si pui ( de la 8 luni in sus cu bucatele ) si piure de banane. Sincer, le-a mancat cu aceeasi pofta ( sau scarba ) ca si mancarea facuta de mine. Mie piureul de banane mi s-a parut f scarbos pt ca era acrisor de la acidul ala, sau ce e...bleah. Mai am unul cu fructe si inca unul cu legume, orez si pui. Deci din aceste cateva feluri va trebui sa ma decid pe care le voi cumpara pt drum.
CamiM FELICITARI micutei ramance !!! ( noi am devenit romani la 2 luni ...ca nu mai puteam eu sa dorm, deh ). Si Alex sta agatat de pantalonii mei cand spal vase in bucatarie. Dar Soficu vine deabusilea sau cum ? al meu e cu premergatorul...mor de ciuda ca nu merge deabusilea, ar descoperi si el mai multe...
Arleena eu sper sa pastrati bunul obicei de a dormi noaptea toata !
Virgi te cred si eu ca cu atatea jucarii mari si colorate pe langa Luana tu nu mai prezinti nici un interes ! ce sa faci, descopera si fata lumea...si barbatii, ca am vazut-o langa un pustiulica
! 
Vivighe FELICITARI pt dintisor ! cred ca ceilalti o apara repede de acum inainte din moment ce ati spart gheata !
Steluta dar chiar ca ai rasfatat-o pe Andrada cu atatea cumparaturi ! Si eu as vrea sa cumpar carti dar mai astept putin.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
DianaR spune:
La multi ani Lacrimioara! Sa ne traiesti fericita, Alec sa-ti aduca numai bucurii, casa sa-ti fie implinita, sotul dragastos si gata de un fratior/surioara ptr Alec!
Vivi, felicitari ptr primul dintisor! Taman ca fiu-miu, primul dinte la 10 luni jumate!
Steluta, felicitari ptr mama si felicitari ptr cumparaturi. Canuta Avent avem si noi si sunt f multumita de ea! La fel si cde cosmeticele Klorane.
Miti, Soficu lui Cami umbla pe piciorusele ei singurica deja, asa ajunge la mami.
N-o mai pus nimeni poze in ultima vreme asa ca hop eu cu poze noi.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
camelia.t spune:
Scrisesem un mesaj luuung si l-am pierdut!

Facand un rezumat la tot ce scrisesem era cam asa: desi intru rar sa scriu, ca de citit citesc zilnic, nu pot sa stau deoparte in legatura cu supararile de aici.Fetelor suntem impreuna de un an jumate, am tot avut noi zile bune si rele....dar inca suntem o echipa.Cred ca fiecare am trecut prin aceste momente in care ne-am simtit respinse sau neglijate,dar le-am depasit pana la urma.Si asta pt ca aici scriem despre strumfii nostrii, nu despre fractii si integrale.Scriem despre omuletii astia mici care ne umplu viata.Haideti sa ne mai dam fiecareia o sansa, sa ne mobilizam si sa revigoram subiectul asta.Cred ca lucrurile care ne tin impreuna sunt mai multe si mai importante decat cele care ne-ar putea pune impotriva.Asa ca, va invit la MOBILIZARE GENERALA!!! Mie imi sunteti tare dragi toate si imi pare tare rau si pentru fetele care s-au retras deja (si care tot sper sa se intoarca) sau pentru cele care sunt pe cale sa plece.Sper sa va razganditi si sa ramaneti aici cu mogaldetele voastre cu tot.Sunt sigura ca daca ne-am pune piticii impreuna, ar fi cea mai fericita gasca de strumfi.Hai sa lasam deoparte, de dragul lor, orice ganduri negative.
Va pupacim pe toate si asteptam vremuri bune acum ca tot infloresc ciresii!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
amiss_zip spune:
Si eu sunt suparata ca ne dezbinam asa si ne imprastiem. Ori suntem cele mai orgoliase mamici, ori cele mai! cu un caracter puternic de nu suferim nici o corectie, nici o ignorare din partea altora nici o etc...
Este decizia fiecarei mamici in parte.
Eu cred ca de fapt existau nemultumiri cu muult timp in urma de au rabufnit asa deodata.
Imi pare rau.![]()