Lucru manual- arts & crafts 3

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crili spune:

quote:
Originally posted by frannces

n-a mai margelit nimeni nimic?
http://www.flickr.com/photos/13364407@N03/2023688442/in/set-72157602036355846/
http://www.flickr.com/photos/13364407@N03/2018282164/in/set-72157602036355846/
m-am incumetat sa va arat eu cate ceva


Din lipsa de timp, recunosc ca nu m-am uitat pana azi la ce faci tu. Si sunt absolut fascinata. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frannces spune:

multumesc tare mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crili spune:

Feteloooor, ati disparut! Dar lasa ca ma laud eu. www.mariashop.ro/?p=productsMore&iProduct=844&sName=" target="_blank">Colier , www.mariashop.ro/?p=productsMore&iProduct=845&sName=" target="_blank">colier, www.mariashop.ro/?p=productsMore&iProduct=840&sName=" target="_blank">cercei, si iar www.mariashop.ro/?p=productsMore&iProduct=828&sName=" target="_blank">cercei...si restul le vedeti pe site. Apropo! Ce parere aveti de aceasta nebunie mov? Va pupicesc pe toate si sa aveti spor! Ca doar e luna cadourilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Crili,
M-am uitat la site-ul tau si vreau sa te intreb ce fel de fir metalic folosesti pentru cerceii (Alexa 35 de exemplu?). Am devenit extrem de pasionata, am mers la niste cursuri scurte dar sunt inca in cautare de materiale, nu prea ma lamuresc - argintul e mai bun (aici se mai gaseste cupru argintat)? Tie care ti se pare mai bun din punct de vedere al rezistentei adica pastrarea calitatii (sa nu se innegrasca sau mai stiu eu)? Da-mi si mie un tip.
Multumesc din suflet.
La multi ani tuturor,
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crili spune:

La multi ani tuturor!
Lili, ceea ce ai vazut la cerceii aceia, este o sarma speciala care poate fi modelata. Exista diferite grosimi si materiale de baza, adica exista sarma de aluminiu si cea de cupru. Se intelege ca prima e mai moale, mai flexibila si a doua mai rigida, mai greu de modelat, dar isi si pastreaza mai bine forma data initial. Grosimile variaza de la 0.20mm, pana la 3mm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Buna! Am si eu o intrebare: cum se ataseaza la sarma memory pt. coliere inchizatorile? Se face bucla? E cam tare sarma pt. asta.
Am luat si eu de la crili niste chestii sa-mi mai modernizez recuzita, dar aici m-am blocat. N-am mai lucrat cu sarma memory.

Kitty, mamica de Adi si Robi
Pozne de pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaelaela11 spune:

Salut fetelor!
E extratordinar ceea ce faceti voi! Si eu sunt o mare iubitoare de lucru de mana, dar pana acum nu m-am gandit ca se poate face asa ceva. E fantastic! Sunt fascinata de frumusetea lucrurilor facute de voi. Eu pana acum, doar am cusut goblenuri si am crosetat. Spune-ti-mi va rog si mie daca vreau sa invat si eu sa fac margele pentru mine, cu ce ar trebui sa incep?
Va pup si spor la "inspiratie" !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by elaelaela11

Eu pana acum, doar am cusut goblenuri si am crosetat. Spune-ti-mi va rog si mie daca vreau sa invat si eu sa fac margele pentru mine, cu ce ar trebui sa incep?
Poti sa incepi cu... crosetatul, daca tot stii. Uite aici un tutorial despre cum poti face un cordon de margelute de nisip crosetat:
http://perlesauvage.blogspot.com/2008/01/bead-crochet-rope.html
Si eu vreau sa incerc, imi plac teribil cordoanele astea, in colier sau bratara sunt superbe.
Have fun! ;)

Kitty: da, se face bucla, sper ca ai un clestisor special pentru asta.
Daca nu alta posibilitate este sa lipesti niste bilute speciale cu o gaurica intr-o singura parte si sa lasi asa (sirma memory "tine" singura, nu-i nevoie neaparat de inchizatoare), doar sa o faci putin mai mare ca sa se intrepatrunda ca aici: http://bicer.ru/images/BISER/necklace/necklace015big.jpg


Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frannces spune:

otilia cum faci inelele acestea http://s63.photobucket.com/albums/h147/floricici/bijoux/?action=view¤t=inele_flori.jpg ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frannces spune:

a cumparat cineva margele sau accesorii de pe site-uri straine (din china india etc) in cat mai mari si la preturi mai bune? daca da imi spuneti si mie de unde.. multumesc

Mergi la inceput