GRADINITA?
Raspunsuri - Pagina 3
cristina_t spune:
zeta, nu stiu daca ai vazut site-ul asta:
http://www.autism.ro/ si forumul de acolo:
http://www.autism.ro/forum/
E multa info despre ABA, sunt parinti care o practica etc.
cge spune:
Paula, nu stiu daca ai reusit sa iti inscrii fetita.
La "Arc-en-Ciel" cred ca ai putea sa o duci, este o gradinita particulara cu oameni extraordinari care stiu sa si ajute.
Eu am avut baietelul aici, si a fost in grupa cu un baietel cu probleme.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
zetapompilia spune:
Mary am incercat sa-ti trimit un email, dar nu am reusit. daca as fi avut acces la calaculator, cu multi ani in urma , sunt convinsa ca recuperarea oanei ar fi fost mult mai buna. A facut progrese foarte mari, dar ca orice parinte , ridic totdeauna stacheta. Am facut logopedie particular, a lucrat cu un educator voluntar. am mers la centru de recuperare in oras, acum este integrata in grupa speciala de care am mai vorbit. De terapia ABBA , am citit de-abia acum . Medicul meu de la Bucuresti nu mi-a spus niciodata de asa ceva. Stia cit de mult am incercat sa-mi ajut fetita.
mari_paun spune:
quote:
Originally posted by zetapompilia
Mary am incercat sa-ti trimit un email, dar nu am reusit. daca as fi avut acces la calaculator, cu multi ani in urma , sunt convinsa ca recuperarea oanei ar fi fost mult mai buna. A facut progrese foarte mari, dar ca orice parinte , ridic totdeauna stacheta. Am facut logopedie particular, a lucrat cu un educator voluntar. am mers la centru de recuperare in oras, acum este integrata in grupa speciala de care am mai vorbit. De terapia ABBA , am citit de-abia acum . Medicul meu de la Bucuresti nu mi-a spus niciodata de asa ceva. Stia cit de mult am incercat sa-mi ajut fetita.
zeta
sper sa colaboram prin mail mari_paun@yahoo.com
pupici
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
Witchie spune:
Zeta, site-ul www.autism.ro contine tone de informatie despre ABA si nu numai despre ABA, mai sunt si alte metode. Da o tura pe acolo.
A, si bine ai venit pe desprecopii:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
Witchie spune:
PS: Zeta, avem aci o mamica pe nicname Doralina. Ea stie multe multe chestii. Si Paula2003 stie ceva despre cursuri de ABA.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
mami_81 spune:
BUNA!
Am un baietel de 5 ani cu intarziere usoara psiho-motorie si caut de cateva saptamani o gradinita de stat sau particulara(Bucuresti,sect.3) ,unde sa mearga si fiul meu.Daca ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon sau adresa as fi recunoscatoare...
Multumesc!
mami_81 spune:
Buna!
As dori sa stiu undee este gradinita Peter Pan?Daca se poate un numar de contact,te rog...
Multumesc
quote:
Originally posted by sorana
Este vorba de gradinita normala?
In grupa Monicai este un copil cu autism. I s-a recomandat integrarea in gradi normala si ei l-au primit pur si simplu.
Copilul respectiv e in al 2-lea an de gradi si a evoluat mult.
Scuze - acum am citit ca e vorba de Gradi normala.
Gradinita "Peter Pan". Daca vrei scrie-mi PM si iti dau nr. de mobil al directoarei.
Sorana si Monica (4 ani)
Witchie spune:
Va rog sa puneti aici adresa si numarul de telefon al grainitelor pe care le cunoasteti.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
zetapompilia spune:
multumes pentru informatii tuturor. Am intrat pe forumul autism.ro si intradevar am gasit lucruri interesante.