***LA REDOUTE(11)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by ella_74

io daca vad ca nu-mi trimit macar un singur colet, o sa cer banii inapoi, chiar daca o fi sa pierd ceva din ei; mi se pare complicatia prea mare sa stau pe emailuri cu Sabine si sa vad ca nici nu pricepe sau se face ca nu pricepe.

mintea romanului cea de pe urma! daca stiam ca vin banii toti, asa faceam si eu

aissa
Da' n-a putut sa-ti zica de la inceput: da' vezi mai femeie, comanda peste 10 euro ca sa pot sa-ti iau banii de pe card1

Eu cred ca sub 10 euro nu li se renteaza lor comisioanele pe care le au de platit la plata cu cardul.

madau dar faptul e consumat; daca i-am scris acu' jumate de ora ca vreau comanda + refund si vin acum ca vreau banii iar n-o sa priceapa Sabine si o sa zica de mine ca-s nehotarata si culmea, o sa aiba dreptate. Asa ca las asa, dar cred ca ma las definitiv de La Redoute.

Mi-am mancat prea multi nervi si timp, stat de n opri la coada la posta sa intreb de colet, pierdut timpul pe site, nervi in mailurile cu Sabine.. si pentru ce?

Ca de aia 83 de euro puteam sa ma duc frumos la Z si nu plecam cu mana goala, luam cate ceva pt fetite. (toata comanda era pt ele). E drept ca nu luam atatea dar macar vedeam cu ochii mei materialul, puteam proba pe fetite, etc.

Recunosc: adidasii aia au meritat banii si asteptarea, restul chestiilor din comanda sunt OK fara sa ma dea pe spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

care-i codul ala cu reducere de 15 euro? ca ma mananca degetele un pic

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

64718

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

cin

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

nushulica sunt din iasi si am primit toate coletele in 11-13 zile, a fost unul care a intarziat un pic, 16 zile cred. sigur ajunge pana vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

LAvi pai ei mi-au dat cec de 28, am comandat de 34 (ea a zis in prima faza ca e de 38 actuala comanda) urmand sa platesc diferenta. Cum ea mi-a cerut datele de pe card...am dedus ca ii ia de acolo, prin urmare i-am si dat Andreeip cv a 10 euro. A doau zi a zis ca am de plata doar 4,32 euro ca acum sa zica cum ca ii va lua de la mine la urmatoarea comanda. Dumnezeu ii mai intelege.
Si daca cer cec si nu vine plicul???

Mergi la inceput

la mine nu merge codul

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele care vor sa comande de pe "Automne-Hiver", va dau un cod care reduce 10 euro la o comanda de 30 euro, merge si pe articolele deja reduse - 47767

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gabitaco imposibil sa nu mearga...ia da aici ce ai bagat sa vedem

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324106258&documentid=201206&categoryid=22911867&single=&hasNext=1&hasPrev=1
iaca asta am vrut... numai sa vad daca merge codul, ca i-am comandat in alta parte... ti-am aratat mada.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput