***LA REDOUTE(11)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by aissa
Si daca cer cec si nu vine plicul???

La asta m-am gandit si eu

Dar ma gandesc ca un cec pot sa-l anuleze si sa emita altul. Nu stiu, nu-s din domeniu.

Odiseea ta cu Sabine o stiu, ca doar te-am urmarit intens.

Ma enerveaza ca pe refund-ul ala as mai fi pus ceva din colectia toamna-iarna dar daca asta ma tot lungeste cu mailurile se face 31 si adio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

gabitaco,

nu-ti merge codul fiindca ai ales din colectia 2006; tre sa fie pret neredus/mini/vert din PE 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

marimea mea s-a epuizat de muuult

fi-miu are piciorul prea mic, nici pe la fete nu mai gasesc ceva pentru el...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io vreau sa-i iau cizmele Mirunei..ca sunt din colectia care tre' sa iasa..acum caut de zor cod de trasport gratuit

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Am gasit gata...11 euro cizmele si cu camasa binecunoscuta..acum o iau pe verde, ca sa trec de 10 euro

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

ce cizme madau?

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Patesc si eu ca Lorenza, parca...tot invart coduri si in 20 de min multe dintre ele nu se mai aplica tocmai gasisem unul care oferea cadou lot de tasses + agenda bicolora...si acum nu mai merge

o floare pt doamne

Mergi la inceput

http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=9279946&SizeCode=00022&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 - astea

Miruna are 20 acum la picior, dupa marimile lor 21..ii voi comanda 22 ptr la iarna ce ziceti e bine?

De remarcat ca are balerinii aia 23..si ii sant cu vreo 3-4 cm mai mari..ii poate creste atat piciorul pana la iarna?

Mergi la inceput

Cin delogheaza-te si mai incearca odata

Mergi la inceput

mama ei de reclama la ing, ca ma incurca mereu..
Sunt dragute cizmele...de baieti nu merg, nu? nu stiu ce sa zic...si daca marimea coincide cu marimea noastra? atunci o sa mai ai loc si de sosete in cizme? chiar nu stiu cat ii poate creste piciorul in mai putin de un an

o floare pt doamne

Mergi la inceput