***LA REDOUTE(11)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor m-ati bagat in boale cu codul ala cu 15 eur si mi-am comandat si eu o parka, exact culoarea din poza, ca am citit mai bine descrierea din catalog si mi-a fost de ajutor :

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324094829&documentid=207607&categoryid=22906437&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor sunt tare speriata acum cand vad ce probleme au aparut iarasi...nu mai comand nik azi(vroiam sa folosesc codul ala cu 15e reducere...)prefer sa astept sa vad ca primesc macar 1 colet ca am comandat 3 pana acum

oare cand ar trebui sa primesc comanda din 9.03??

si stiu ca mai era cineva din iasi care comandase pe redoute(scuze nu mai stiu cine)..vroiam sa intreb daca ai primit coletul?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

cin, ce produse de la 'solution maison' iti cumperi? Poate ma inspir si eu.... Chiar azi am ridicat de la posta doua comenzi, si una din ele era cu niste recipiente de la solution maison pt cuptorul cu microunde.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Acum am ajuns acasa si v-am citit.
Lavi mare idiotenie de evidente au!!!
Eu aseara am observat ca apare comanda cu plata la livrare, asta de pe fax. I-am scris Sabinei si mi-a raspuns azi ca pt ca suma ce trebuie sa o platesc, de 4,32 e prea mica o sa tb sa platesc eu cu cec sau la o comanda viitoare (asa inteleg eu): Hi,

For your last order, the amount I have to charge from your credit was only 4,32 EUR. So, As it is a small amount, you will have a debit note on your invoice. You could pay it by cheque or with a newt (asta a ceva intre new si next cred) order.

Asa ca nu pricep de ce a mai avut nevoie de datele de pe card . I-am scris iar ca voi face o comanda zilele astea, maine probabil, si o intreb cum iau ei automat banii sau cum, inca nu a raspuns. Chestia e ca din cauza asta (ca ce cec sa le dau eu lor???) tb sa fac comanda pe contul meu ghinionist fir-ar sa fie. Dar nu cred ca am tupeu sa dau comanda mare, nu stiu ce sa fac.
Cin mie mi-a venit cecul in plic, trimis saptamana trecuta (asta cum a ajuns???) dar mi-a scris Sabine sa il distrug ca a folosit suma la plata adidasilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,

io daca vad ca nu-mi trimit macar un singur colet, o sa cer banii inapoi, chiar daca o fi sa pierd ceva din ei; mi se pare complicatia prea mare sa stau pe emailuri cu Sabine si sa vad ca nici nu pricepe sau se face ca nu pricepe.

si perioada de abstinenta pentru mine s-a terminat , ca tocmai ce-am dat comanda acuma si mai vreu sa mai comand azi cel putin de 2 ori...

asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nushulica termenul dat de ei este intre 8-18 zile..la mine au venit in maxim 14 zile cel mai mult..si 8 zile cel mai rapid. Cu mult noroc poate apare vineri, sambata.

Lavi spune-i mai bine sa-ti dea banii si gata..io nu m-as mai complica cu refund si alte haine. Odata ce ai banii poti sa le iei din nou cand/cum/daca vrei

Andreap al doilea model dat de tine l-am vazut eu la Puma, mie mi-au placut tare mult..erau 5.800.000. Si parca si pe ultimii i-am okit

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

aissa io ti-as sugera sa-ti faci alt cont, sau sa comanzi de pe contul andreeip..asta ca sa spargi ghinionul. Fa o comanda mica..maxim 15 euro si vezi daca si cand ajunge. Nu merita sa te risti iar la comenzi mari..pana nu ai certitudinea ca vin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

NUshulica, probabil vei primi zilele astea coletul din 9. Mai e cineva din Iasi si stiu ca primise coletul in vreo 8 zile. m-am mirat, ca era destul de repede
Croco, as incerca si eu grillul ala comandat de Claudia si jurnalul asta sa-l dau cadou cuiva http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324115520&documentid=455906&categoryid=21560459&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Aissa, adica trimit cecul cu posta?
Eu nu stau prea bine la franceza/engleza cat sa ma avant in atatea mailuri cu sabine, d-aia prefer sa-mi dea banii inapoi. mai ales ca momentan nu prea as avea ce sa comand de toti banii aia. si as lungi-o prea tare...plus ca mai bag un cod, un cadou...

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da, cu plic normal!!!
Madau asa cred ca o sa fac, alt cont, desi mi-e nefiresc sa umblu cu mai multe adrese de mail. Si ca sa fac plata asta voi face o comanda mica pe contul vechi.

Mergi la inceput