"Nora pentru mama"
Raspunsuri - Pagina 64
szaboali spune:
Beeeyyyyyyyyy dar eu sunt nimeni p-aci?????????
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
belutza spune:
quote:Eh si cu tine acum. eu chiar n-am idee unde se gaseste, dar astept pana sambata. cat mai e . azi deja e vineri . dupa aceea se stie "un nou inceput". luam si noi pauza in acelasi timp cu cei de la canal d , o saptamana :)) , dupa aceea revenim cu forte sa comentam "un nou inceput".
Originally posted by szaboali
Mai fetelor dar pana la urma unde putem vedea inregistrarea aia de miercuri care se da sambata?????
Nu de alta dar sa incheiem u subiectul asta
Cu ce incepem dupa asta? Un nou inceput???
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
belutza
szaboali spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:Inreg.de sambata o vezi candva prin oct. de sf.Dimitrie.Te-ai lamurit?
Originally posted by szaboali
Mai fetelor dar pana la urma unde putem vedea inregistrarea aia de miercuri care se da sambata?????
Nu de alta dar sa incheiem u subiectul asta
Cu ce incepem dupa asta? Un nou inceput???
Eu ziceam de inregistrarea de miercuri nu de sambata
belutza spune:
Inregistrarea de miercuri care se da sambata . Sa ne spuna unde gasim inregistrarea cine ne-a spus finalul .
belutza
wonderful spune:
Fetili mamei,duceti-va la culcare,ca aveti copii mici de crescut.Eu am trecut de mult de faza asta si trec in cea de idiotizare.
szaboali spune:
Pai asta am zis si eu...sa ne dea un link macar ...sa vedem si noi marele final...care s-a apropita cu pasi repezi
szaboali spune:
Inca nu am gasit ca nu am primit codul ala prin mail...inca...astept