"Nora pentru mama"
Raspunsuri - Pagina 63
szaboali spune:
Stati calme fetelor ca eu mi-am facut cont...vreau neaparat sa ii spun cate ceva Lacrimogenei...dar acum astept un mail in care tre sa primesc ceva cod
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
belutza spune:
quote:HAHAHA. Si mie la fel. M-am lasat paguba. deci sa ne posteze si noua careva daca gasiti comentariile puse de concurenti.
Originally posted by wonderfulquote:Am vrut si eu sa ma uit dar cand am vazut ce-i acolo mi-a venit sa
Originally posted by belutza
Ah , da` e grele , eu nu am rabdare sa citesc pe forumul ala . daca gaseste cineva comentariile sa le posteze si aici. Pliz..
belutza
belutza
wonderful spune:
quote:Fetele,nu fiti rele!La cat i-au k...t uniila tel. trebuie sa-si scoata si ei parleala!
Originally posted by belutza
Pai da normal. Cat au fost in casa n-au avut tupeu sa zica nimic ca sa nu-i dea afara , le era frica ca nu mai sunt votati .acum si-au aratat adevaratele caractere.
belutza
belutza spune:
Da` stiau ca asa o sa fie cu telefoanele in direct. Trebuia sa stea acasa.Si-asa au plecat cu mana goala/.
belutza
wonderful spune:
Eu va astept pe forum de mult.Ati dormit 3 ore si acuma sunteti fresh?Eu m-am imbolnavit de net-omanie.Cred ca-mi fac vacanta aici de-o sa ajung in sept. la clasa cu ochii rosii de caine turbat.
belutza spune:
wonderful tocmai vroiam sa te intreb daca ti-e somn. Eu as sta in fiecare seara pe forum , dar n-am cu cine . Vad ca in seara asta esti activa :))
belutza
szaboali spune:
Mai fetelor dar pana la urma unde putem vedea inregistrarea aia de miercuri care se da sambata?????
Nu de alta dar sa incheiem u subiectul asta
Cu ce incepem dupa asta? Un nou inceput???
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
belutza spune:
Eh , mai are lumea treaba . Nici nu eram in casa la ora aia . Ma cam luase somnicu putin asa , da` mi-a trecut , cu tine aici , nu ma lasi s-adorm :)
belutza
wonderful spune:
quote:Inreg.de sambata o vezi candva prin oct. de sf.Dimitrie.Te-ai lamurit?
Originally posted by szaboali
Mai fetelor dar pana la urma unde putem vedea inregistrarea aia de miercuri care se da sambata?????
Nu de alta dar sa incheiem u subiectul asta
Cu ce incepem dupa asta? Un nou inceput???